Το street style της Νέας Υόρκης ανέδειξε το ασπρόμαυρο στον πιο hot συνδυασμό του φθινοπώρου

Ναταλία Κατσακιώρη
Το street style της Νέας Υόρκης ανέδειξε το ασπρόμαυρο στον πιο hot συνδυασμό του φθινοπώρου
Photo Credit: Chiara Marina Grioni/launchmetrics.com/spotlight

Και έχουμε 10 κορυφαία σύνολα από τους δρόμους της πόλης για να τον φορέσεις και εσύ. 

Ο Σεπτέμβριος ξεκίνησε για άλλη μια φορά με την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης να ανοίγει την αυλαία των fashion weeks και να μας δίνει παράλληλα και τα πρώτα snaps από τους δρόμους της πόλης. Οι φωτογραφίες του street style είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου κομμάτια σε κάθε fashion week, σε όποια μεγάλη μητρόπολη της μόδας και αν μας φιλοξενεί κάθε φορά. Η αλήθεια, όμως είναι, ότι η Νέα Υόρκη είναι λιγάκι πιο αγαπημένη μου, πιο μοναδική, πιο αυθεντική, πιο edgy, πιο multicultural. Και θέλουμε να παραμείνει ακριβώς έτσι!

black_white_nyfw-(2).jpg

Ένας ακόμη παράγοντας που κάνει το street style ξεχωριστό είναι ότι έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα ρούχα των κορυφαίων οίκων φορεμένα στους δρόμους της πόλης, από πραγματικές γυναίκες, με πολλές διαφορετικές αισθητικές και σωματότυπους. Γιατί μόνο έτσι μπορούμε να αντιληφθούμε την ομορφιά και τη δύναμη των σχεδίων και των ιδιαίτερων γραμμών, αλλά και των κορυφαίων υλικών που χρησιμοποιούνται για τις ready to wear συλλογές. Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, γνωστές celebrities και influencers φοράνε σύνολα από την ίδια τη νέα συλλογή που πρόκειται να δούμε στο catwalk.

black_white_nyfw-(9).jpg

Όπως κάθε φορά, λοοπόν, οι φωτογράφοι στήθηκαν στις γνωστές λεωφόρους της Νέας Υόρκης και απαθάνατισαν τα αγαπημένα μας κορίτσια, που έθεσαν τη βάση του colorblocking για το φθινόπωρο του 2023. Και ο συνδυασμός που κυριάρχησε σε πρωινά, casual chic looks αλλά και σε βραδινά, sexy σύνολα είναι το κλασικό άσπρο και μαύρο.

New York Fashion Week: Το ντεμπούτο του Peter Do για τον Helmut Lang είναι γεγονός

black_white_nyfw-(1).jpg

Το ασπρόμαυρο είναι το combo που θα φορεθεί παντού το φθινόπωρο του 2023, κάνοντας το απολύτως αυτονόητο: συνδυάζοντας τα λευκά items του καλοκαιριού με τα μαύρα δερμάτινα αξεσουάρ της σεζόν, όπως οι μπότες και οι μεγάλες μας ζώνες ή μπλέκοντας τα μαύρα μας σακάκια με λευκές βερμούδες, πέδιλα και tops σε άσπρο της κρέμας. Το λευκό φόρεμα του καλοκαιριού, που ήταν και ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν θα γίνει και πάλι hero piece. Παρακάτω όλοι οι αγαπημένοι μας συνδυασμοί.

10 black and white looks για το φθινόπωρο: