Τα 5 stylish παπούτσια που είναι ιδανικά για το ψηλόμεσο τζιν παντελόνι μας

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα 5 stylish παπούτσια που είναι ιδανικά για το ψηλόμεσο τζιν παντελόνι μας
Photo Credit: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Και άσε για λίγο στην άκρη τα sneakers.

Όσα trends και αν έρθουνε, όσο και αν οι τάσεις μας δελεάζουν καθώς τις βλέπουμε στο street style αλλά και το Instagram feed μας υπάρχουν ορισμένες σταθερές ακόμη και στον κόσμο της μόδας, ίσως έναν από τους πιο ευμετάβλητους χώρους. Και το ψηλόμεσο τζιν παντελόνι είναι ένα από αυτά τα διαχρονικά αγαπημένα μας παντελόνια, που είναι φυσικά μέσα στα staples. Γενικά, το high rise είναι μια γραμμή που πέρασε τις δόξες της πριν από κάποια χρόνια και έφθασε στο απόλυτο pick της, όταν αποφασίσαμε να εγκαταλείψουμε για τα καλά τα 00s.

denimshoes-(8).jpg

Tώρα, όμως, που το Y2K style έκανε τη μεγάλη του επιστροφή, αρχίσαμε να βλέπουμε πάλι στους δρόμους τα low rise τζιν μας και regular τζιν, που είχαμε λατρέψει στα 90s. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει αναγκαστικά να φορέσουμε και πάλι χαμηλοκάβαλα -τα οποία by the way πολλές φοβόμαστε ακόμα- αφού τα ψηλόμεσα jeans έχουν πάρει την αξία ενός κλασικού παντελονιού. Άρα συνεχίζουμε κανονικά τα καθημερινά μας σύνολα με όλα τα jeans της ντουλάπας μας.

Σίσσυ Χρηστίδου: Βρήκαμε το μαύρο lingerie φόρεμα με τη δαντέλα που φόρεσε σε βραδινή της έξοδο

denimshoes-(12).jpg

Αν, μάλιστα, κάνουμε και ένα note στην τελευταία συλλογή του JW Anderson και τα ψηλόμεσα παντελόνια του που έφταναν κάτω από τη μασχάλη, τότε κάτι μας λέει ότι μάλλον θα επιστρέψουν στην επικαιρότητα.

https://www.instagram.com/p/CnpIS9-NfNP/

Το θέμα είναι πώς μπορούμε να τα αναδείξουμε καλύτερα, γιατί μπορεί τα ψηλόμεσα jeans να έχουν τη δυνατότητα να μακραίνουν τα πόδια και να τονίζουν τη μέση αλλά υπάρχουν κάποια παπούτσια, που θα τα απογειώσουν. Γιατί όπως λένε και οι κορυφαίοι στυλίστες, ένα look ξεκινάει πάντα από τα παπούτσια. Εμείς κάναμε μια μικρή έρευνα στο Instagram feed μας αλλά και το φθινοπωρινό street style και σου παρουσιάζουμε τα καλύτερα ζευγάρια που ταιριάζουν με το τζιν σου.

denimshoes-(4).jpg

Και δεν έχουμε βάλει μέσα τα sneakers, γιατί όσο και αν μας αρέσουν και αν μας βολεύουν τα sneakers μας, τώρα που μπήκε το φθινόπωρο θέλουμε να βάλουμε και ένα πιο sophisticated fall σχέδιο. Ακολουθούν τα καλύτερα.

Τα 5 ζευγάρια που ταιριάζουν με το τζιν μας: