Όλες οι ιδέες για να φορέσεις το καρό μέσα στο φθινόπωρο από το street style

Ναταλία Κατσακιώρη
Όλες οι ιδέες για να φορέσεις το καρό μέσα στο φθινόπωρο από το street style
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Είναι το πιο επίκαιρο print που έχει κάτι από το coziness του φθινοπώρου.

Το καρό είναι ένα από τα διαχρονικά μοτίβα της μόδας, που προσωπικά έχω δει τουλάχιστον τρεις φορές στη ζωή μου να γίνεται νούμερο ένα τάση και να αποθεώνεται. Το 2023 είναι μία από αυτές της σεζόν, που τα catwalks θέλουν να επιστρέψει δυναμικά στα καθημερινά μας looks. Και εμείς φυσικά και θα το δεχτούμε με χαρά, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις τουλάχιστον ένα καρό item στη ντουλάπα σου.

Paris-str-S24-2272.jpg

Είτε μιλάμε για ένα all time classic tartan, όπως τα καρό που παρουσίασε ο Daniel Lee στο catwalk της νέας εποχής του οίκου Burberry, με γεωμετρικές αναφορές και πρωτότυπους συνδυασμούς χρωμάτων, είτε για τα ανατρεπτικά καρό του Marni, που συνδυάστηκαν με πουά και μονοχρωμίες. Και οι δύο εκδοχές του θα δώσουν ένα cozy στοιχείο στο φθινοπωρινό σου στυλ, μιας και το καρό είναι ξεκάθαρα ένα φθινοπωρινό -ή και χειμωνιάτικο- print. Oπότε ακόμη και αν δεν έχεις ακόμη ένα tartan item στη ντουλάπα σου, η φετινή χρονιά είναι η κατάλληλη περίοδος για το αποκτήσεις.

Paris-str-S24-0948.jpg

Οδηγός αγοράς: Οι πιο stylish cross body τσάντες που θα σου λύσουν τα χέρια -Κυριολεκτικά

Paris-str-S24-0265.jpg

Και ας ξεκινήσουμε τις προτάσεις μας από έξω προς τα μέσα, δηλαδή από τα πανωφόρια. Τα καρό παλτό και σακάκια είναι σίγουρα must με το γκρι και τα neutrals να πρωταγωνιστούν. Αν θέλεις ένα πανωφόρι statement, τότε επέλεξε ένα puffer jacket, ζεστό και ελαφρύ σε plauful tartan σε μπορντό ή και μπλε αποχρώσεις. Τα total καρό sets αλλά και τα κοστούμια είναι ιδανική λύση για μια γυναίκα που αγαπά τα uniform looks, αφού επενδύοντας σε ένα matching σετάκι θα έχεις αυτόματα και το επόμενο office σύνολο, το οποίο θα φοράς φέτος στο repeat.

Paris-str-S24-2415.jpg

To καρό ταιριάζει επίσης υπέροχα στα πλεκτά πουλόβερ, τις ζακέτες αλλά και τα μεγάλα κασκόλ που θα έρθουν στη ζωή μας αρκετά αργότερα, μέσα στο χειμώνα. Φυσικά, και τα φορέματα αλλά και οι φούστες τις σεζόν δεν ξέφυγαν από το πιο hot print της χρονιάς, αποκτώντας τον preppy, sophisticated χαρακτήρα του.

8 street style looks που θα σε εμπνεύσουν: