Καλσόν στο χρώμα του δέρματος: Η cringe τάση επιστρέφει στα catwalks της άνοιξης -Αλήθεια τώρα;

Ναταλία Κατσακιώρη
Καλσόν στο χρώμα του δέρματος: Η cringe τάση επιστρέφει στα catwalks της άνοιξης -Αλήθεια τώρα;

Πάνω που είχαμε αρχίσει να σβήνουμε τα «ίχνη» τους, επανέρχονται στο προσκήνιο. 

Εννοείται ότι σεβόμαστε τη μόδα σε όλες της τις εκφάνσεις και τις εποχές και χωρίς αυτό το πλούσιο δημιουργικό παρελθόν δεν θα μπορούσαμε να απολαμβάνουμε το ίδιο τη θέση στην οποία βρισκόμαστε σήμερα. Κρατάμε όλα τα θετικά στοιχεία των τάσεων του παρελθόντος, αλλά δεν μπορούμε και να μην πούμε τη γνώμη μας (εγώ σίγουρα δεν μπορώ), όταν βλέπουμε καταστροφικές κατά τη γνώμη μου τάσεις να έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Και θα μου πεις γιατί να γίνει κάτι τέτοιο;

tights-(8).jpg

Dolce & Gabanna SS24

Έλα ντε (;) θα πω και θα μπω απευθείας στο θέμα. Θυμάσαι τα διάφανα καλσόν, τα καλσόν στο χρώμα του δέρματος που κάναμε χρόνια για να καταφέρουμε να το εξαφανίσουμε από τις ντουλάπες μας; Με κάποιο τρόπο έγιναν και πάλι τάση και κάπως έτσι είδαμε τα πρώτα δείγματα στα catwalks για την επόμενη άνοιξη/καλοκαίρι. Και δυστυχώς δεν μιλάμε μόνο για έναν σχεδιαστή που είχε την ιδέα να τα επαναφέρει στη συλλογή του, οπότε δέστε τις ζώνες σας! Επιστρέφουν!

tights-(10).jpg

Chanel SS24

Μόλις ανακοινώθηκε το θέμα του Met Gala 2024 -Όλα όσα ξέρουμε για τη μεγάλη βραδιά

Καλσόν στο χρώμα του δέρματος: Αντέχουμε να τα δούμε πάλι στους δρόμους της πόλης.

Να πω και να ξεκαθαρίσω ότι προφανώς δεν ήμουν ποτέ θαυμάστρια προφανώς του συγκερκιμένου καλσόν, αν και γενικά τα αγαπώ πολύ και τα καλσόν και τις κάλτσες και τα καλτσάκια σε διάφορα χρώματα. Αλλά αυτό το fake, γυαλιστερό αποτέλεσμα πάνω στα πόδια μας, που κάνει το δέρμα να δείχνει πιο χλωμό από ποτέ, δεν θα μπορώ να το καταλάβω. Θα το δικαιολογούσα μόνο σε μια κυρία μιας κάποιας ηλικίας, η οποία προτιμά να μην βγαίνει έξω με γυμνά πόδια.

tights-(5).jpg

Saint Laurent SS24

Αλλά το να συνδυάσω μια mini φούστα ή ένα φόρεμα με ένα τέτοιο καλσόν δεν αποτελεί για μένα option, όσο κρύο και αν έχει. Αρχικά γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο sexy από τα γυμνά γυναικεία πόδια, και τίποτα πιο «άσχημο» από ένα γυαλιστερό nylon καλσόν.

Φυσικά, οι Dolce & Gabanna, Saint Laurent, Chanel, Givenchy και πολλοί ακόμη οίκοι και σχεδιαστές φαίνεται να έχουν διαφορετική άποψη. Στην παρακάτω gallery θα δεις κάποια από τα looks στα οποία εντάχθηκαν τα καλσόν στο χρώμα του δέρματος, οπότε η απόφαση είναι μάλλον δική σου.