10 πρακτικά σύνολα με μπότες για να φορέσεις αυτές τις μέρες

Ναταλία Κατσακιώρη
10 πρακτικά σύνολα με μπότες για να φορέσεις αυτές τις μέρες
Photo Credit: Valentina Valdinoci / launchmetrics.com/spotlight

Είδαμε επιτέλους τις πρώτες βροχές του Νοεμβρίου, οπότε ετοιμάσου για το τέλειο look με μπότες!

Και όμως, μπορεί να μην το πιστεύεις, αλλά ο καιρός αρχίζει επιτέλους να θυμίζει κάπως φθινόπωρο. Είδαμε κάποιες πρώτες βροχές και μια μικρή πτώση της θερμοκρασίας οπότε είμαστε έτοιμες να κάνουμε τα καλύτερα looks με μπότες και cozy διάθεση. Οι μπότες φέτος είναι μια τεράστια τάση, την οποία είδαμε και στα catwalks των Alexander McQueen, Bottega Veneta, Stella McCartney και σε πολλούς άλλους, που μας σύστησαν εκ νέου όλες τις εκδοχές τους.

boot-outfits-(4).jpg

Ξεκινάμε από τις απλές riding boots και τις cowboy, για να φτάσουμε στις ενημερωμένες schlouchy μπότες και τις κλασικές knee high boots, που κάθε γυναίκα έχει στη ντουλάπα της. Αν κάνεις τώρα τη wish list του χειμώνα και αναζητάς ένα σχέδιο που ταιριάζει με τα περισσότερα items της ντουλάπας σου, τότε επένδυσε σε ένα ζευγάρι μπότες σε basic απόχρωση, με matte δέρμα και χαμηλό blocked τακούνι. Αν πάλι ανήκεις στα κορίτσια που θέλουν να κάνουν statement τότε μην διστάσεις να βάλεις στο καλάθι σου ένα ζευγάρι croco ή vinyl μπότες στο caramel latte καφέ χρώμα, που είναι ότι πιο hot για το 2023.

boot-outfits-(13).jpg

Οι 5 τάσεις στα κοσμήματα που θα φορέσουμε τους επόμενους μήνες

Μετά, λοιπόν, τις shopping συμβουλές μας, σειρά έχουν τα styling tips και πώς μπορείς να αξιοποιήσεις τις μπότες που ταιριάζουν στο στυλ σου αυτή την περίοδο, την οποία ακόμη θα χαρακτηρίζαμε ως μεταβατική. Οι φούστες είναι σίγουρα στην κορυφή των προτιμήσεών μας, τώρα που ακόμη μποορύμε να τις φορέσουμε με γυμνά πόδια, χωρίς να χρειάζεται καλσόν. Τα cozy πουλοβεράκια μας και τα δερμάτινα jackets θα συμπληρώσουν ένα τέτοιο outfit που μπορεί να σε πάει παντού.

boot-outfits-(5).jpg

Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τα φορέματα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα φορέσουμε τις μπότες μας και με παντελόνι. Denims, wide leg παντελόνια, κολάν αλλά και office βερμούδες είναι μόνο κάποιες από τις επιλογές που θα φορέσεις με τις μπότες σου. Εμείς μελετήσαμε το street style και στην παρακάτω gallery σου δείχνουμε τα καλύτερα outfits για αυτές τις πρώτες βροχερές μέρες.

10 outfits με μπότες για να φορέσεις τώρα: