Οκτώ super stylish τρόποι να υιοθετήσεις το athleisure style και στις γιορτές

Ναταλία Κατσακιώρη
Οκτώ super stylish τρόποι να υιοθετήσεις το athleisure style και στις γιορτές

Μπορεί το κλασικό στυλ των γιορτών να επιβάλλει συνήθως παγιέτες, πούλιες και άλλα shiny και πολυτελή υλικά όπως οι δαντέλες και το βελούδο, αλλά τι θα έλεγες αν φέτος συνέχιζες να φοράς τα αγαπημένα σου athleisure items και εν μέσω Χριστουγέννων;

Γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο άνετο και πρακτικό από το αθλητικό στυλ, που τις τελευταίες σεζόν έχει γίνει μεγάλη τάση.

12.jpg

Κάνοντας μια βόλτα στο The Mall Athens, θα ανακαλύψεις όλα τα must buys του Δεκέμβρη, που συνδυάζουν την άνεση και το glam στο ίδιο item. Εγώ έκανα ήδη τη βόλτα μου και αυτές είναι οι οκτώ super stylish επιλογές που ανακάλυψα στο δικό μου shopping therapy.

The hoodie

Ένα φούτερ είναι πάντα απαραίτητο για να χτίσεις ένα σωστό athleisure look. Στο κατάστημα Quiksilver θα βρεις μία super ενημερωμένη συλλογή με γυναικεία hoodies σε αποχρώσεις των neutrals, που μπορούν να συνδυαστούν με denims αλλά και φόρμες.

13.jpg

Quiksilver, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6198381

Τhe tracksuit pants

Η Adidas είναι ένα από τα brands που λατρεύουν οι fashion insiders και αυτό, ακριβώς γιατί οι συλλογές της μπορούν να φορεθούν και μέσα στην ημέρα μας εκτός γυμναστηρίου. Αυτή η λευκή φόρμα σε στυλ joggers με τις μαύρες λεπτομέρειες που δοκίμασα στο Intersport είναι μία must buy επιλογή για κάθε γυναίκα που αναζητά ένα διαχρονικό παντελόνι φόρμας, παντός εποχής.

14.jpg

Intersport, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6300020

Y2Ks

Γιορτές και χριστουγεννιάτικες φόρμες χωρίς τις signature δημιουργίες του Sugarfree δεν γίνεται. Μιλάμε πάντα για ένα βελούδινο, athleisure ζακετάκι με φερμουάρ σε Xmas κατακόκκινη απόχρωση. Αυτές οι φόρμες από τα 00s είναι ό,τι πιο updated και μπορούν να φορεθούν ακόμη και βράδυ. Πίστεψέ με!

15.jpg

Sugarfree, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6180355

Puffer lovers

Ο χειμώνας μπορεί να μην ήρθε ακόμη για τα καλά στην Ελλάδα, αλλά τώρα είναι η ευκαιρία να αποκτήσεις ένα νέο puffer jacket, με αφορμή τα ψώνια που θα κάνεις για τις γιορτές. Στο κατάστημα Superdry δοκίμασα ένα μαλακό, φουσκωτό μπουφάν σε pastel ροζ του σάπιου μήλου, που θα ξεχωρίζει από όλα τα άλλα σκουρόχρωμα πανωφόρια της ντουλάπας μου. Βάλε και εσύ στη συλλογή σου ένα jacket με χρώμα και θα δεις ότι θα σε ανανεώσει.

16.jpg

Superdry, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6199907

Glam details

Ποιος είπε ότι ένα sweater δεν μπορεί να γίνει άκρως γιορτινό και sparkle; Η νέα χειμερινή συλλογή της Terranova είναι εδώ για να σε διαψεύσει με ένα ολόμαυρο φούτερ με στρογγυλή λαιμόκοψη και κρόσσια με strass στα μανίκια. Αυτή είναι η athleisure απάντηση απέναντι στα πλεκτά της ντουλάπας σου, που ίσως σε έχουν κουράσει.

17.jpg

Terranova, στον 2ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6106007

On the road

Αθλητικό στυλ χωρίς ένα backpack δεν γίνεται. Στο κατάστημα The Athlete’s Foot βρήκαμε ένα σακίδιο για όσους θέλουν να ξεχωρίζουν με ιδιαίτερο υλικό που ιριδίζει και αντανακλά το φως μέσα από τα street style σχέδιά του. Οι πολλοί πρακτικοί του χώροι το κάνουν ιδανικό για το διάστημα των γιορτών, ειδικά αν θέλεις να πας και κάποια εκδρομή εκτός πόλης.

18.jpg

The Athlete’s Foot, στον 2ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6105939

The North Face

Το sheep skin είναι ένα από τα πιο cozy υλικά του χειμώνα, ειδικά όταν αυτό συνδυάζεται με την αξεπέραστη ποιότητα ενός jacket από τo κατάστημα The North Face. Με μεγάλες εξωτερικές τσέπες και 90’s κουμπιά που κλείνουν μέχρι το λαιμό, μιλάμε για ένα old school style πανωφόρι που θα φοράς στο repeat και από τη νέα χρονιά.

19.jpg

The North Face, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6179371

Sneaker fever

Η Nike είναι από τις λίγες boutiques που θέλεις να επισκέπτεσαι ξανά και ξανά. Για το festive athleisure style του 2023 μας προτείνει ένα ζευγάρι running αθλητικά, με ασημί λεπτομέρειες και cool αποχρώσεις, που συνδυάζει τη Y2K επιρροή και τα φουτουριστικά στοιχεία. Εννοείται ότι μπορείς να τα φορέσεις και με office παντελόνια, ακόμη και με ένα φόρεμα αν ανήκεις στις τολμηρές του styling.

20.jpg

Nike, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 211 1996731

Άνετες και στυλάτες και τις ημέρες των γιορτών; Φυσικά, με τις σωστές προσθήκες στη γκαρνταρόμπα σου μπορείς και εσύ να κάνεις level up στο αθλητικό στυλ σου και να κάνεις το πιο δημιουργικό mix and match μέσα στα Χριστούγεννα. Αρκεί μία και μόνο επίσκεψη στο The Mall Athens για να ανακαλύψεις τα πιο stylish αθλητικά items. Η γιορτινή ατμόσφαιρα θα σε βάλει σε mood Χριστουγέννων με μία ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών και διασκέδασης.

_D4A5307.jpg

Φέτος, όλη η μαγεία των Χριστουγέννων βρίσκεται στo The Mall Athens, με ξεχωριστές εορταστικές εμπειρίες για όλη την οικογένεια, καθώς στο Χριστουγεννιάτικο Παγοδρόμιο Santa’s Ice Rink, οι επίδοξοι πατινέρ μοιράζονται μοναδικές στιγμές με τα παιδιά ή τους φίλους τους. Φορέστε τα παγοπέδιλά σας, κλείστε τη θέση σας σήμερα σκανάρωντας τον QR κωδικό ή μπαίνοντας εδώ και ζήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων.