Αυτό είναι το statement χρώμα που θα έχουν τα party shoes των γιορτών

Ναταλία Κατσακιώρη
Αυτό είναι το statement χρώμα που θα έχουν τα party shoes των γιορτών
Chiara Marina Grioni/launchmetrics.com/spotlight

Και μάντεψε: είναι άκρως λαμπερό!

Τα τελευταία χρόνια η μόδα πέρασε τη δική της golden era, aka χρυσή εποχή. Και δεν το εννοώ με κάποια μεταφορική χροιά ή διάθεση αλλά με την απόλυτα κυριολεκτική έννοια της φράσης. Γιατί το χρυσό ήταν παντού εδώ και αρκετές σεζόν και η παρουσία του τόσο ως χρώμα όσο και ως υλικό αντικατέστησε σχεδόν κάθε άλλο metallic χρώμα, όπως το bronze και το ασημί. Χρυσά μενταγιόν, σκουλαρίκια, βραχιόλια, παπούτσια, τσαντάκια και ολόκληρα outfits ήταν τα κύρια συστατικά των περασμένων Χριστουγέννων και φυσικά ακόμη και φέτος να τα αξιοποιήσεις και να φορέσεις μέσα στις ημέρες των γιορτών.

silvershoes-(11).jpg

Για το 2023/2024, όμως, τα πράγματα θα είναι αλλιώς και το νέο must metallic χρώμα, που θα απογειώσει το ρούχα και τα αξεσουάρ μας είναι το ασημί. Προσωπικά θα ταχθώ υπέρ αυτής της νέας τάσης, γιατί πάντοτε προτιμούσα το ασημί από το χρυσό και έχω πολύ συγκεκριμένους λόγους, που θα εξηγήσω αμέσως. Το silver ως ένα ψυχρό χρώμα που αντανακλά μια καθαρότητα ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα, ενώ δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και το χρυσό, ενώ επίσης το χρυσό πρέπει να έχει τη σωστή απόχρωση για να δείξει elegant και luxury. Οπότε εκεί χρειάζεται λίγη προσοχή.

silvershoes-(1).jpg

Τα πιο stylish χειμερινά σύνολα με φόρεμα για να αντιγράψεις από τις Γαλλίδες

Τα ασημί παπούτσια είναι το must των γιορτών.

Όταν θέλουμε να υιοθετήσουμε μια τόσο λαμπερή και edgy τάση πάντα ξεκινάμε από τα παπούτσια. Και είμαι σίγουρη ότι βλέπεις ήδη μικρές νότες από silver ψηλοτάκουνα παντού γύρω σου, μιας και απέχουμε μόλις λίγες μέρες από τα Χριστούγεννα. Τα ασημένια παπούτσια θα είναι η πιο statement τάση των Χριστουγέννων, είτε επιλέξεις ένα απλό μεταλλικό δέρμα είτε ένα ιδιαίτερο vinyl σε στυλ καθρέφτη και το πρώτο σχέδιο που θα βρεις στην αγορά είναι φυσικά οι pointed γόβες.

silvershoes-(7).jpg

Εξίσου εντυπωσιακά είναι και τα strappy πέδιλα αλλά και τα sling backs, που αν με ρωτάς είναι η πιο επίκαιρη επιλογή, ειδικά αν επιλέξεις έξυπνα ένα ζευγάρι με χαμηλό kitten τακούνι. Οι silver μπότες από την άλλη απευθύνονται σίγουρα σε δυνατούς λύτες, αλλά σκέψου ότι μπορείς να τις συνδυάσεις με το μικρό μαύρο σου φόρεμα και να ολοκληρώσεις έτσι πανεύκολα ένα party look.

https://www.instagram.com/reel/C0UfIJNL-Gu/