15 κομψά σύνολα με μπότες για να φορέσεις τώρα

Ναταλία Κατσακιώρη
15 κομψά σύνολα με μπότες για να φορέσεις τώρα

Τα outfits που θα δοκιμάσεις το Σαββατοκύριακο και όχι μόνο.

Ο καιρός φαίνεται να αλλάζει σύμφωνα με τις προβλέψεις των ειδικών και μετά από εβδομάδα που ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας μας θύμιζε άνοιξη θα περάσουμε σε κανονικό χειμώνα με χαμηλές θερμοκρασίες, βροχές, ίσως και χιόνια σε κάποια σημεία. Οπότε και εμείς καλό θα ήταν να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Μπορεί να έχουμε κατεβάσει εδώ και καιρό τα χειμωνιάτικα αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάστηκε να φορέσουμε τα βαριά μας παλτό, τα cozy πλεκτά μας και τα χοντρά μας παντελόνια ακόμη. Προσωπικά το περιμένω πώς και πώς, αφού ο χειμώνας είναι η δική μου αγαπημένη εποχή για styling.

boots-outfits-(15).jpg

Αυτό που έχω να σε συμβουλεύσω είναι να μην φοβάσαι το κρύο και να επιλέξεις προσεκτικά τα items που θα σου είναι χρήσιμα, όταν πέσει η θερμοκρασία. Για παράδειγμα, οι μπότες σου είναι το απόλυτο must ζευγάρι των ημερών. Τις τελευταίες σεζόν έχουν αναδειχθεί σε ένα από τα πιο αγαπημένα μας σχέδια και αυτό γιατί έχουμε πλέον πάρα πολλά styles στη διάθεσή μας, μιας και οι τάσεις συμπεριλαμβάνουν κάθε πιθανή εκδοχή τους. Οι knee high boots είναι φυσικά η πιο διαχρονική επιλογή, αλλά δεν θα πούμε όχι και στις cowboy, τις schlouchy, τις biker και τις over the knee μπότες.

Αυτό είναι το statement χρώμα που θα έχουν τα party shoes των γιορτών

boots-outfits-(2).jpg

Και επειδή αυτές οι μέρες -και ειδικά η εβδομάδα που ακολουθεί- έχει ένα κάποιο μπέρδεμα στο styling, εμείς έχουμε βρει 15 σύνολα με μπότες, που θα θες σίγουρα να δοκιμάσεις. Έχουμε φροντίσει αυτή η gallery να περιλαμβάνει από άκρως βραδινά και εντυπωσιακά looks με μπότες, μέχρι ενημερωμένα casual outfits με το σωστό layering και κάποιες εντυπωσιακές λεπτομέρειες.

Γιατί αυτές οι μέρες κρύβουν πάντα μια ανατροπή. Βγαίνεις και δουλειές και υποχρεώσεις και βρίσκεσαι ξαφνικά για ψώνια με τις φίλες σου ή για ένα ποτό στο κέντρο της πόλης, με γιορτινή ατμόσφαιρα. Οπότε αναζητάς προτάσεις για κάθε περίσταση και για όλες τις ώρες.

boots-outfits-(4).jpg

Τα 15 looks με μπότες που θα σε ενθουσιάσουν: