Αυτές είναι οι 5 κορυφαίες τάσεις στις μπότες που θα φοράμε την άνοιξη

Ναταλία Κατσακιώρη
Αυτές είναι οι 5 κορυφαίες τάσεις στις μπότες που θα φοράμε την άνοιξη

Γιατί την άνοιξη θα φορέσουμε τις μπότες μας αλλιώς.

Η επίσημη είσοδος της άνοιξης είναι μόλις λίγες μέρες μακριά μας και οι περισσότερες έχουμε ξεκινήσει να σκεφτόμαστε ήδη τα ανοιξιάτικα looks μας και να θέλουμε να κάνουμε αυτή την ανανέωση στη ζωή μας. Γιατί spring outfits σημαίνει όμορφος, ανοιξιάτικος καιρός με λιακάδα και βόλτες στην πόλη, δραστηριότητες και εκδρομές. Ωστόσο, πάντα όσο και αν θέλουμε να απολαύσουμε και στυλιστικά αυτή την περίοδο υπάρχει πάντα η δυσκολία της μεταβατικής φάσης. Κρύο το βράδυ, ζέστη το πρωί και εμείς κάπως μετέωρες μπροστά στο ερώτημα του τι να φορέσουμε σήμερα.

spring-boots-trends-(3).jpg

Ευτυχώς για εμάς στο κομμάτι τουλάχιστον των παπουτσιών θα συνεχίσουμε να έχουμε τις αγαπημένες μας μπότες καθόλη τη διάρκεια της άνοιξης, ένα ζευγάρι παπούτσια που έχουμε φορέσει εξίσου μέσα στο χειμώνα αλλά και το φθινόπωρο. Για αυτό και λέμε ότι είναι και μια αγορά επένδυση, ακριβώς επειδή είναι από τα παπούτσια που μπορείς να τα φοράς και να τα αξιοποιήσεις στις τρεις από τις τέσσερις εποχές του χρόνου.

spring-boots-trends-(10).jpg

Το χειμώνα του 2023/2024 οι αλήθεια είναι ότι οι μπότες υπήρξαν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του street style (μαζί με τα flats) και αυτό γιατί είχαμε και πάρα πολλές νέες προσθήκες σε σχέδια. Άλλα τα οποία επανήλθαν από το παρελθόν και άλλα που αγαπήσαμε ξαφνικά φέτος. Φυσικά, υπάρχουν και τα all time classics όπως οι knee high μπότες με το χοντρό τετράγωνο τακούνι. Πολλές, λοιπόν, από αυτές τις τάσεις θα συνεχίσουν την πορεία τους και μέσα στην άνοιξη και άλλες θα μπούνε στο κουτί τους και θα μας περιμένουν και πάλι την επόμενη fall/winter season.

spring-boots-trends-(11).jpg

Tα μεσαία πρακτικά τακούνια θα παραμείνουν στο προσκήνιο, το ίδιο και οι flat biker μπότες μας, που τόσο αγαπήσαμε μαζί με ένα ζευγάρι χοντρές κάλτσες μέχρι το γόνατο. Εμείς ξεχωρίσαμε τα πέντε κορυφαία σχέδια, που θα φορέσουμε και την άνοιξη και σου δίνουμε μια πρώτη έμπνευση για το πώς μπορείς να τις συνδυάσεις μέσα από street style looks που μας τράβηξαν την προσοχή.

Τα λευκά παπούτσια είναι η έκπληξη του χειμώνα -Από μπότες μέχρι flats φόρεσέ τα σε κάθε περίσταση

spring-boots-trends-(2).jpg

Τα 5 boot trends της άνοιξης: