Τι να φορέσεις στα σημερινά parties αν «σιχαίνεσαι» τα καρναβάλια;

Ναταλία Κατσακιώρη
Τι να φορέσεις στα σημερινά parties αν «σιχαίνεσαι» τα καρναβάλια;
Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Μπορεί σήμερα να είναι Τσικνοπέμπτη αλλά κάποιοι δεν θέλουμε να φορέσουμε στολή. Και δεν θα το κάνουμε. 

Έχοντας μεγαλώσει σε ένα σπίτι όπου η αδελφή μου έκανε κανονικό πάρτι κάθε φορά που πλησίαζαν οι Απόκριες, καταλαβαίνεις ότι το βάρος του ποιος έχει την καλύτερη στολή ήταν μεγάλο. Και ενώ στην πραγματικότητα δεν μου άρεσαν ποτέ οι απόκριες -ναι υπάρχουμε και εμείς-, κατέληγα να αναζητώ τη στολή μου πάντα μαζί με τους υπόλοιπους μέχρι που ως ενήλικη πια είπα την αλήθεια μου. Δεν μου αρέσει να ντύνομαι τις Απόκριες. Ούτε και την Τσικνοπέμπτη, κατά συνέπεια.

anticarnival_outfits-(12).jpg

Emma Stone: Η απόλυτη πρωταγωνίστρια των φετινών Oscars -Τελικά θα ντυθεί και πάλι Bella Baxter;

Σήμερα είναι η πρώτη επίσημη μέρα που θα δούμε ανθρώπους στα parties με αποκριάτικες στολές και αν είσαι και εσύ καλεσμένη σε ένα από αυτά, αλλά ανήκεις στηδική μου κατηγορία «δεν θέλω να ντυθώ», σίγουρα ψάχνεις ήδη από τώρα τι να φορέσεις. Και εννοείται σου έχω τη λύση, χωρίς να αναγκαστείς να βάλεις επάνω σου το οτιδήποτε συνθετικό, πλαστικό ή carnival.

anticarnival_outfits-(1).jpg

To κλειδί για το σημερινό βράδυ είναι να δώσεις έμφαση στο fun στοιχείο. Δηλαδή μην αποφασίσεις να εμφανιστείς σήμερα με το πιο sophisticated σύνολο που έχεις στη ντουλάπα σου, αλλά φόρεσε χρώμα, κάνε ευρηματικό mix and match και ξεσήκωσε όλα τα extravagant items της γκαρνταρόμπας σου για να μην χρειάζεται να απαντάς παντού «εσύ δεν ντύθηκες τίποτα;».

anticarnival_outfits-(4).jpg

Υ.Γ.:Ένα ζευγάρι κόκκινα παπούτσια κάνουν με μία κίνηση πιο fun κάθε μας σύνολο

Aκολουθούν 6 super προτάσεις για να φορέσεις στα σημερινά μαζέματα της Τσικνοπέμπτης.

6 anti-carnival προτάσεις για να φορέσεις απόψε: