Τα μαύρα loafers είναι τα flats που θα φορέσουν τα cool girls -3 τρόποι να το κάνεις και εσύ

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα μαύρα loafers είναι τα flats που θα φορέσουν τα cool girls -3 τρόποι να το κάνεις και εσύ
Photo Credit: Chiara Marina Grioni/launchmetrics.com/spotlight

Το πιο κλασικό ζευγάρι flats που δεν θα χάσει ποτέ τη γοητεία του.

Τα flats είναι μία από τις μανίες των fashion girls το τελευταίο διάστημα. Και οι μπαλαρίνες είναι το ζευγάρι που έχει κλέψει την καρδιά των περισσότερων. Αλλά ας παραδεχτούμε μεταξύ μας ότι δεν είναι για όλους. Κάποιες δεν νιώθουμε ότι μας βολεύει ένα τόσο ίσιο ζευγάρι παπούτσια, άλλες δεν έχουμε ανακαλύψει το τέλειο ζευγάρι για εμάς και υπάρχουν και αυτές που απλώς δεν τις φορούσαν ποτέ. Προσωπικά έχω ένα «τραύμα» με τις μπαλαρίνες, που πηγαίνει πίσω στα μαθητικά μου χρόνια, που θα με κάνει πάντα να στέκομαι με απορία μπροστά σε αυτά τα παπούτσια. Να τα φορέσω ή όχι;

Αντίο μαύρο! Η Χριστίνα Μπόμπα βάζει χρώμα και στο δερμάτινο jacket της

black_loafers-(1).jpg

Γενικά τα πράγματα είναι ευχάριστα, γιατί σου έχω νέα: δεν χρειάζεται να φοράς όλες τις τάσεις της κάθε σεζόν. Υπάρχουν πάντα εναλλακτικές και η καλύτερη στην προκειμένη περίπτωση είναι τα μαύρα flat loafers, το απόλυτο passe par tout, που έχεις πάντα στη συλλογή σου σε όλες τις εποχές του χρόνου. Οπότε και τώρα θα συνεχίσεις να τα φοράς, όπως ακριβώς τα είδαμε και στο street style του μήνα. Και εμείς σου έχουμε τους καλύτερους τρόπους να τα συνδυάσεις με έναν φρέσκο τρόπο, ο οποίος θα τα αναδείξει στο έπακρο.

black_loafers-(7).jpg

3 φρέσκοι τρόποι να φορέσεις τα κλασικά μαύρα loafers.

Κλείνεις βαλίτσα για το τριήμερο; Τα 5 items που πρέπει να πάρεις μαζί σου

black_loafers-(2).jpg

1. Με baggy τζιν παντελόνι: Δεν υπάρχει τίποτα πιο cool και elegant από ένα φαρδύ, ανεπιτήδευτο τζιν παντελόνι με φαρδιά μπατζάκια που θα φορέσεις με το office πουκάμισό σου, την καμπαρντίνα σου ή ένα άλλο ενδιαφέρον jacket. Το minimal style εδώ είναι το κλειδί.

2. Με βερμούδα: Είναι ένα item που φορέσαμε πολύ πέρυσι, οπότε υπάρχει ήδη στη συλλογή μας και εννοείται θα το αξιοποιήσουμε. Έχουμε τη βερμούδα μας, λοιπόν, επιλέγουμε ένα ωραίο hoodie ή sweater ή ακόμη και μια ζακέτα με κουμπιά, φοράμε τα loafers με ένα ζευγάρι καλτσάκια και ολοκληρώμενο με το jacket της επιλογής μας ριγμένο στους ώμους.

3. Με maxi φούστα: Είναι από τα ωραία combos, γιατί κρατάει κάτι από το 90s vibe που αγαπάμε. Πάνω από μια maxi φούστα θέλει κάτι αντίστοιχα slim, ενώ η φούστα σου μπορεί να έχει όγκο ή ασύμμετρες μύτες.

black_loafers-(8).jpg