Κλείνεις βαλίτσα για το τριήμερο; Τα 5 items που πρέπει να πάρεις μαζί σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Κλείνεις βαλίτσα για το τριήμερο; Τα 5 items που πρέπει να πάρεις μαζί σου
Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Με αυτές τις έξυπνες προσθήκες θα απογειώσεις το στυλ της Καθαράς Δευτέρας.

First things, first!Το πρώτο τριήμερο μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων είναι εδώ και όλοι μας περιμένουμε πώς και πώς να κάνουμε μια σύντομη εκδρομούλα την Καθαρά Δευτέρα. Οι περισσότεροι έχουν κλείσει ήδη τους προορισμούς τους, οπότε Παρασκευή απόγευμα συνήθως αρχίζει σιγά-σιγά η πρώτη έξοδος από την πόλη. Τι σημαίνει αυτό; Ότι σήμερα καλείσαι να κλείσεις τη βαλίτσα σου. Πρώτος και απαράβατος κανόνας είναι φυσικά να δεις τις καιρικές συνθήκες που θα κυριαρχούν στην περιοχή που θα πας (βουνό ή θάλασσα;) και από τις πρώτες προβλέψεις μάλλον ο καιρός θα είναι ανοιξιάτικος, δηλαδή άστατος.

Οδηγός αγοράς: Όχι ένα αλλά δέκα φορέματα που θα φέρουν την άνοιξη

suitcase_trip-(3).jpg

Αυτό κάνει από μόνο του πολύ πιο δύσκολο το έργο μας να καταλήξουμε στα items που θα πάρουμε τελικά μαζί μας, γιατί πάντα προσπαθούμε να τα προβλέψουμε όλα, καταλήγοντας συνήθως να κουβαλάμε μαζί μας όλο το σπίτι. Κάτι που δεν θέλουμε να επαναληφθεί.

suitcase_trip-(5).jpg

Και επειδή το να κλείσεις σωστά μία βαλίτσα είναι πολύ πιο εύκολο από όσο φανταζόσουν, εμείς θα είμαστε μαζί σου για να σου δείξουμε πέντε must items αυτού του ανοιξιάτικου τριημέρου που πρέπει οπωσδήποτε να μπουν στη λίστα σου.

https://www.instagram.com/p/C4X9r6xobk8/

Δερμάτινο μπουφάν: Τα 4 σχέδια που πρωταγωνιστούν τώρα στο street style

suitcase_trip-(4).jpg

Τα 5 musts της βαλίτσας σου: