Οι κορυφαίες τάσεις στις καμπαρντίνες της άνοιξης -Από δέρμα μέχρι prints

Ναταλία Κατσακιώρη
Οι κορυφαίες τάσεις στις καμπαρντίνες της άνοιξης -Από δέρμα μέχρι prints
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Κλασικά και σύγχρονα, τα σχέδια στα trenchcoats της άνοιξης θα σε εντυπωσιάσουν.

Κάθε χρόνο θα μιλάμε για αυτό το συγκεκριμένο item της γυναικείας γκαρνταρόμπας και κάθε χρόνο θα έχουμε ακόμα πράγματα να πούμε. Γιατί η καμπαρντίνα μας θα είναι εκείνο το πανωφόρι που θα ανυπονούμε πάντα να φορέσουμε μόλις μπει η άνοιξη και ανέβει η θερμοκρασία.

Το layering είναι ο έξυπνος τρόπος να ντυθείς την άνοιξη -7 formula looks για σένα

trench-coat-trends-(21).jpg

Φυσικά, τα κλασικά σχέδια και χρώματα -με το μπεζ να είναι ο απόλυτος βασιλιάς- είναι πάντα επίκαιρα και θα έχουν την έγκριση των fashion experts. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν θα εξερευνήσουμε και τις νέες προτάσεις και trends που έχουν έρθει στο προσκήνιο.

trench-coat-trends-(23).jpg

Οδηγός Aγοράς: Οι XXL τσάντες είναι η τάση που πρέπει να δοκιμάσεις τώρα -10 για να διαλέξεις

trench-coat-trends-(22).jpg

Οι 5 τάσεις που θα κυριαρχήσουν στις καμπαρντίνες το 2024.

Καμπαρντίνα κάπα: Είναι το σχέδιο που είδαμε στην πρώτη συλλογή της Phoebe Philo και έγινε αμέσως viral. Τη φόρεσε η Kendall Jenner και τώρα έχει αρχίσει να κυκλοφορεί στους δρόμους της πόλης. Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο σχέδιο σε καμπαρντίνα, που σίγουρα ξεχωρίζει. Το κομμάτι που πέφτει ανάλαφρα πάνω από τον ώμο είναι που δίνει ένα cool vibe.

trench-coat-trends-(1).jpg

Denim: Είναι ένα υλικό που πρωταγωνιστεί στα catwalks εδώ και πολλούς μήνες. Υπάρχει πάντα το σκούρο blue denim χρώμα σε elegant style, αλλά και το ξεθωριασμένο τζιν που μας γυρίζει στα 00s. Μπορεί να μην είναι ένα υλικό που θα έβλεπες εύκολα στην καμπαρντίνα σου, κι όμως της ταιριάζει πολύ.

trench-coat-trends-(7).jpg

Prints: Εδώ μιλάμε για μία κατηγορία που θέλει προσοχή. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ένα all time classic item όπως η καμπαρντίνα πρέπει να «ντυθεί» με ένα αντίστοιχο print, elegant και sophisticated, όπως οι ρίγες για παράδειγμα ή ένα watercolor μοτίβο αν θέλεις να δώσεις χρώμα. Και οι κλασικές καμπαρντίνες της Burberry με το signature tartan είναι μια ωραία επιλογή.

trench-coat-trends-(24).jpg

Ultra maxi: Μην μπερδεύεσαι, μία ultra maxi καμπαρντίνα ταιριάζει στις γυναίκες κάθε ύψους. Δεν έχει σημασία αν είσαι ψηλή ή petite, ένα τόσο μακρύ πανωφόρι με κίνηση μπορεί να απογειώσει το σύνολό σου.

trench-coat-trends-(6).jpg

Δέρμα: Είναι σίγουρα η πιο εντυπωσιακή και edgy εκδοχή του trenchcoat, ειδικά αν επιλέξεις ένα σχέδιο με croco υφή ή vinyl. Μπορείς να τη φορέσεις και βράδυ ακόμα και με ένα απλό φόρεμα και να έχεις ένα από τα πιο glam looks .

trench-coat-trends-(11).jpg