Το layering είναι ο έξυπνος τρόπος να ντυθείς την άνοιξη -7 formula looks για σένα

Ναταλία Κατσακιώρη
Το layering είναι ο έξυπνος τρόπος να ντυθείς την άνοιξη -7 formula looks για σένα

Λειτουργούν πάντα, no matter what!

Πώς να ντυθώ την άνοιξη; Είναι μια ερώτηση που γίνεται ξανά και ξανά και τόσο συγκεκριμένα από πολλές γυναίκες αυτή την περίοδο. Μιλάμε για την πιο δύσκολη εποχή στυλιστικά γιατί έχουμε να προβλέψουμε πολλά εκτός από το look μας κάθε πρωί. Το πώς θα πάει ο καιρός για παράδειγμα, αφού εκεί που απολαμβάνεις τον ήλιο και την υπέροχη μέρα σου, εκεί ακριβώς είναι που μπορεί να σε βρει και μία βροχή ή αέρας. Οπότε ναι, το ανοιξιάτικο ντύσιμο είναι απαιτητικό. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν είναι και διασκεδαστικό!

layering-(2).jpg

Και είναι τόσο fun ακριβώς για τους ίδιους αυτούς λόγους. Οι απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες μας κάνουν να γινόμαστε πιο εφευρετικές, να βρίσκουμε λύσεις εκεί που δεν υπάρχουν και να αξιοποιούμε όλα τα items της ντουλάπας μας. Όλα τα παραπάνω σημαίνουν ένα και μόνο πράγμα: layering.

layering-(1).jpg

Θα το λέω μέχρι επιτέλους να τα καταφέρει η κάθε μία αναγνώστρια αυτής της στήλης, το layering είναι ένα από τα βασικά στοιχεία των στυλιστικών κανόνων και ένα από τα πιο σημαντικά styling tips που χειρίζονται όλοι οι μεγάλοι στυλίστες. Το να φοράς δηλαδή το ένα ρούχο πάνω από το άλλο. Οι street stylers ξέρουν καλά το πώς να κάνουν το κατάλληλο layering ανάλογα με την περίσταση και εμείς έχουμε συγκεντρώσει τα looks αυτά που ξεχωρίσαμε στο feed μας.

layering-(4).jpg

Αντίο μαύρο! Η Χριστίνα Μπόμπα βάζει χρώμα και στο δερμάτινο jacket της

Τα σακάκια, τα πουκάμισα, τα λεπτά tops, τα t-shirts, οι καμπαρντίνες και τα λεπτά ανοιξιάτικα πανωφόρια είναι μόνο μερικά από τα απαραίτητα των παρακάτω outfits, τα οποία μπορείς να δοκιμάσεις κιόλας από σήμερα. Πάρε έμπνευση και ακολούθησε και εσύ τη νούμερα ένα στυλιστική συμβουλή των experts.

layering-(3).jpg

7 formula looks που αποθεώνουν το layering: