7 εύκολα σύνολα με midi φούστα για να φορέσεις τον Απρίλιο

Ναταλία Κατσακιώρη
7 εύκολα σύνολα με midi φούστα για να φορέσεις τον Απρίλιο
Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

7 ιδέες που θα σε κάνουν να δεις την κλασική σου φούστα με άλλο μάτι.

Οι φούστες είναι για κάθε γυναίκα ένα μεγάλο κεφάλαιο. Ειδικά όταν μιλάμε για τις midi διαχρονικές φούστες, ένα μήκος που κολακεύει κάθε σωματότυπο και είναι αυτό που προτιμάμε πιο συχνά οι περισσότερες. Λίγο πάνω από τον αστράγαλο ή λίγο κάτω από το γόνατο, ανάλογα με τη σιλουέτα μας, μια midi φούστα μπορεί να γίνει η βάση ενός επιτυχημένου ανοιξιάτικου look, τώρα που μπορούμε επιτέλους να αρχίσουμε να κυκλοφορούμε χωρίς καλσόν.

Οδηγός αγοράς: Οι 10 buy it now or regret it later αγορές του Απριλίου

skirt_outfits-april-(9).jpg

Η άνοιξη και πιο συγκεκριμένα ο Απρίλιος, είναι η περίοδος που θέλουμε και μπορούμε να πειραματιστούμε με το styling, μιας και η μεταβατική αυτή περίοδος είναι ότι καλύτερο για να ανανεώσουμε λίγο την εικόνα μας. Εξάλλου την άνοιξη όλα επιτρέπονται: μπότες και πέδιλα, καμπαρντίνες και jackets, πουλόβερ και sheer τοπάκια. Το mix and match είναι αυτό που θα σώσει για άλλη μια φορά την κατάσταση, το ίδιο και οι midi φούστες μας, που θα γίνουν το must item του Απριλίου. Μην αρχίσεις να κάνεις έρευνα αγοράς για τις νέες τάσεις στις φούστες της σεζόν. Ρίξε πρώτα μια ματιά στα pieces που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου και κάνε τα να δείχνουν πιο επίκαιρα μέσα από τις παρακάτω συμβουλές μας.

skirt_outfits-april-(8).jpg

Το τζιν και το δέρμα είναι τα δύο πρώτα υφάσματα που σίγουρα έχεις στη συλλογή σου. Και τα δύο είναι διαχρονικά και ανήκουν στην κατηγορία των basics, οπότε τα πουκάμισα, τα κλασικά σου σακάκια και τα preppy πλεκτά της άνοιξης είναι τα items που θα χρειαστείς για να τα πλαισιώσεις. Το suede και το καστόρι είναι από την άλλη δύο υλικά που επανήλθαν στο προσκήνιο κυρίως μέσα από το retro camel χρώμα που είδαμε κυριολεκτικά παντού φέτος και έχει αυτή την old school αισθητική που τα κάνει όλα να φαίνονται πιο cool.

skirt_outfits-april-(12).jpg

Από την άλλη μην αποκλείεις και τις αυστηρές σου pencil skirts, οι οποίες έκαναν δυναμικό come back στα catwalks και τώρα είναι η ευκαιρία να τις συνδυάσεις ανατρεπτικά με ένα rock jacket και ιδιαίτερα παπούτσια με χρώμα.

Πώς να φορέσεις το ροζ την άνοιξη χωρίς να μοιάζεις οπωσδήποτε με Barbie

7 outfits που αποθεώνουν τη midi φούστα: