Πώς να συνδυάσεις το polo t-shirt -Το πιο επίκαιρο top της σεζόν δεν χρειάζεται να είναι μόνο preppy

Ναταλία Κατσακιώρη
Πώς να συνδυάσεις το polo t-shirt -Το πιο επίκαιρο top της σεζόν δεν χρειάζεται να είναι μόνο preppy
Photo Credit: Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Δες πώς μπορείς να το φορέσεις και εσύ την άνοιξη.

Σίγουρα ταινίες όπως το «The Challengers» με την Zendaya και το καυτό ερωτικό τρίγωνο, που μιλάει για τον χώρο του tennis, έχουν βοηθήσει πολύ στο να έρθει ξανά στο προσκήνιο το polo t-shirt. Τα Tenniscore σύνολα της Zendaya παίζουν παντού αυτή τη στιγμή στα social media με custom made looks από κορυφαίους οίκους. Οπότε και το Tik Tok ακολούθησε με τα Tenniscore outfits και τις προτάσεις γύρω από αυτά να γίνονται δημοφιλή.

Tenniscore: Το trend που έκανε επίκαιρο η Zendaya και τα πιο stylish sneakers για να το υιοθετήσεις

polo-tshirt-(8).jpg

Στην πραγματικότητα, όμως, ήταν και πάλι η Miuccia Prada αυτή που σκέφτηκε πρώτη την επαναφορά του polo t-shirt στο προσκήνιο, μέσα από την SS24 collection για την Miu Miu, που την είδαμε φυσικά και στο street style των fashion weeks τον περασμένο Μάρτιο στο Παρίσι. Τα fashion girls αγκάλιασαν αμέσως την επιστροφή αυτού του κλασικού, preppy t-shirt και το έβαλαν στα σύνολά τους. Αμέσως μετά είχαμε και το show του οίκου Lacoste με την Ελληνοαμερικανίδα Olympia Kolotouros να λανσάρει και πάλι το αυθεντικό στυλ του tennis core στο catwalk.

polo-tshirt-(11).jpg
polo-tshirt-(12).jpg

Πώς θα φορέσουμε το polo t-shirt αυτή την άνοιξη;

Μετά από αυτό το μικρό μάθημα μόδας πάμε να προσεγγίσουμε και πρακτικά την τάση. Ένα polo t-shirt έχουμε όλες λίγο-πολύ στη ντουλάπας μας ή μπορείς ακόμα και να δανειστείς το μπλουζάκι του φίλου σου ή του μπαμπά σου τώρα που το oversized είναι απόλυτα αποδεκτό. Η πρώτη και πιο απλή επιλογή σου για να το συνδυάσεις είναι φυσικά το τζιν παντελόνι σου. Σε μια πιο ενημερωμένη denim εκδοχή πάμε στην baggy, τζιν βερμούδα που ταιριάζει τέλεια με ένα φαρδύ επίσης polo μπλουζάκι με γιακά.

polo-tshirt-(13).jpg

Οι φούστες είναι η αμέσως επόμενη επιλογή, είτε είναι η κλασική, πλισέ mini φούστα του tennis, είτε μία πιο θηλυκή knee length φούστα με prints ή και μονόχρωμη. Μπορείς επίσης να το συνδυάσεις πάνω από ένα office παντελόνι μαζί με loafers ή να του δώσεις 00s vibes με ένα cargo παντελόνι.

https://www.instagram.com/p/C5jcwpaOhA9/

Η παρακάτω gallery θα σε βοηθήσει να πάρεις την έμπνευση που χρειάζεσαι.

Tennis skirt: Η αθλητική φούστα που μπήκε στα casual looks της πόλης