«Avenue: Ο παράδεισος της εργαζόμενης μαμάς!»

Δέσποινα Καμπούρη
«Avenue: Ο παράδεισος της εργαζόμενης μαμάς!»

Πάντα μου άρεσε να κάνω βόλτα στα εμπορικά κέντρα. Ειδικά από τότε που έγινα μαμά, τα malls έγιναν η αγαπημένη μου συνήθεια!

Σήμερα θα σας γράψω για ένα mall που τα έχει όλα, χωρίς να είναι χαοτικό και να σε αγχώνει. Ίσως αυτό να είναι και το μυστικό της επιτυχίας του Avenue στο Μαρούσι. Έχει τα πάντα και είναι όλα δίπλα σου!

IMG 8137 Τ
IMG 8142 Τ

Το AVENUE Mall μια λέξη το χαρακτηρίζει.... Το «βολικό» Mall. Για όλες εμάς τις εργαζόμενες γυναίκες, που συνεχώς βιαζόμαστε να χωρέσουμε τα πάντα στο λιγοστό χρόνο μας, το 2007 ήρθε σαν απάντηση στις προσδοκίες μας. Ειδικά δε για όσες από εμάς είμαστε, εκτός από εργαζόμενες... και μαμάδες. Και να εξηγήσω γιατί, αφού σας περιγράψω μια μέρα μου, μετά το γραφείο.

IMG 8133 Τ

Το AVENUE είναι στο πιο κεντρικό σημείο της Λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι, όπου πανεύκολα πάω με το αυτοκίνητό μου, παρκάρω εύκολα και δωρεάν στο τεράστιο parking του και κάνω τη βόλτα μου. Μάλιστα, πάντα μπορώ να αφήσω το αυτοκίνητό μου για πλύσιμο και να το πάρω καθαρό και μοσχομυριστό από το Πλυντήριο αυτοκινήτων που υπάρχει στο -1. Συγχρόνως όμως είναι και ένα όμορφο Εμπορικό Κέντρο όπου το ξύλο αλλά και το φυσικό πράσινο, πρωταγωνιστούν.

k3

Το AVENUE έχει μόνο 2 επίπεδα και έτσι το γυρνάω όλο εύκολα και γρήγορα, χωρίς να κουραστώ και χωρίς να ξεχάσω στη βόλτα μου, σε ποιο κατάστημα είδα εκείνο το ωραίο ζευγάρι παπούτσια.

k1

Το γυρίζω εύκολα και με τα δίδυμα της φίλης μου στο καρότσι που εδώ κινείται παντού άνετα, αλλά και με τις κόρες μου, τη μια στο καρότσι και την άλλη, (τη μεγάλη πια!) που θέλει κι αυτή να διαλέξει τα καινούργια της ρούχα για το σχολείο! Κινούμαστε πανεύκολα παντού, αφού δεν υπάρχουν πουθενά σκάλες αλλά μόνο κυλιόμενοι διάδρομοι. Ο χώρος είναι φωτεινός και ευρύχωρος, και νομίζεις ότι είναι φτιαγμένος ειδικά για οικογένειες. Ότι σκεφτώ για τα παιδιά και για μένα, το βρίσκω μέσα στα 60 του καταστήματα.

k5

Και τα παιδιά πάντα ενθουσιάζονται με μια βόλτα στο AVENUE γιατί πάντα θα περάσουμε από τον τεράστιο Παιδότοπο Volta, όπου θα διασκεδάσουν όσο εμείς πίνουμε τον καφέ μας ή θα τα βάλουμε στο Carousel και στα αλογάκια που βρίσκονται πάντα εκεί στο ισόγειο.Και φυσικά το Jumbo είναι εκεί για κάθε πειρασμό χωρίς ενοχή! Αφήνεις το παιδάκι σου στο My new baby, στον 1ο όροφο για ευχάριστη παιδική απασχόληση (από 18 μηνών) και κάνεις τα ψώνια σου με άνεση κι αν είσαι έγκυος, συμμετέχεις στα σεμινάρια θηλασμού ή /και ανώδυνου τοκετού που γίνονται εκεί

IMG 8146 Τ

Τα πάντα καλύπτω σε μια βόλτα στο AVENUE! Κομμωτήριο, Sephora για να πάρω τα καλλυντικά που χρειάζομαι, Φαρμακείο για τα φάρμακα της μαμάς, να πληρώσω κι ένα λογαριασμό στα ΕΛΤΑ, όλα! Εύκολα, γρήγορα και φιλικά.

Κι αν έχω και άλλο χρόνο, μπορώ να κάνω μια στάση για σνακ, φαγητό, παγωτό ή ότι άλλο, με θέα στην Κηφισίας ή στην καρδιά του Shopping. Να γιατί το AVENUE απάντησε στις προσδοκίες της σημερινής, βιαστικής και πιεσμένης, γυναίκας!

IMG 8164 Τ

Όμως να μην ξεχάσω να σας πω και τα επώνυμα καταστήματα που στεγάζονται μέσα στο AVENUE Mall,έτσι ώστε να μπορώ να βρω ό,τι χρειάζομαι για μένα και τους αγαπημένους μου, κάθε στιγμή, χωρίς να ξετινάξωτο πορτοφόλι και το μηνιαίο μπάτζετ μου. H&M (και ανδρικό και γυναικείο και παιδικό αλλά και εγκυμοσύνης!), Attr@ttivo, Celestino, Helmi, Lynne, ZicZac, Sugarfree, Triumph, MAT, Benetton, Leonard’s, s’ Oliver, La Meduse, Lee – Wrangler, The North Face, Prince Oliver, Oxford Company, Sergio Tacchini, Geox, Kipling, Mark Aalen, Nike. Alexi Andriotti, Era bijouxκαι κοσμηματοπωλείο.

IMG 8136 Τ

Και για παιδιά, ανίψια, βαφτιστήρια αλλά και την έγκυο φίλη μου; Τα πάντα και σε όλα τα επίπεδα τιμών! Alouette, Frattina, Lapin, Benetton, Gelato, Mayoral, Marasil, Μούγερ, Prenatal, Orchestra, Original Marines, Nike.

Τι περιμένετε λοιπόν; Φύγαμε για Avenue!