5 trends του Pinterest για τους γάμους του 2024

5 trends του Pinterest για τους γάμους του 2024

Καλοκαίρι θα έχουμε σε λίγους μόνο μήνες, η wedding season ξεκινά δυνατά με την έλευση της άνοιξης κι αν τώρα ετοιμάζεις τις λεπτομέρειες του στολισμού του γάμου σου, σου έχουμε ιδέες.

Οι γαμήλιες τελετές γιορτάζουν την αγάπη του ζευγαριού. Kαι σε αυτή τη γιορτή της αγάπης μπορείς να έχεις τα πιο hot trends στολισμού, όπως τα είδαμε να ανθίζουν στις αναζητήσεις του Pinterest.

Ντίσκο μπάλες και groovy στολισμός:

Σύμφωνα με το Pinterest, ο όρος groovy wedding και ο όρος 70s bride έχουν αυξηθεί στις αναζητήσεις σε ποσοστό 170% και 50% παραπάνω αντίστοιχα. Οι ντισκομπάλες στον στολισμό αυτών των rock groovy γάμων είναι παντού, από τα τραπέζια και τα προσκλητήρια, ως την πίστα και την τούρτα. Δέσε το concept με 70s μουσική για ένα αξέχαστο wedding πάρτι.

Colorblocked προσκλήσεις

Προετοιμάσου για πολλά γαμήλια προσκλητήρια γεμάτα ζωηρά χρώματα και την τεχνική του colorblock. Οι προσκλήσεις στρογγυλεύουν, τα χρώματα ζωηρεύουν και αφήνουμε πίσω την εποχή του παστέλ που τόσο πολύ την ζήσαμε.

Γάμος western gothic

Λίγο τα vibes της Kourtney Kardashian , λίγο το λευκό που το βαρεθήκαμε, ήρθε η ώρα για πιο δραματικά χρώματα στους γάμους, με τα κεριά, το goth και το Western στοιχείο να κυριαρχούν. Τα λουλούδια και το μαύρο- μοβ και σκούρο κόκκινο χρώμα, δίνουν την ένταση που απαιτεί ο στολισμός.

Θεματικοί γάμοι με dress code:

Θέσε ένα θέμα ως κεντρικό για τον γάμο σας (Disney για παράδειγμα) ή ένα χρώμα ως κεντρικό και ζήτα από τους προσκεκλημένους να τηρήσουν το κεντρικό αυτό θέμα. Οι themed weddings είναι ιδανικοί για περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων που θα μπορέσουν να καταλάβουν το concept του ξεχωριστού ντυσίματος.

Φιόγκοι παντού

Από τις γαμήλιες τούρτες και το νυφικό ως το ντεκόρ, τις καρέκλες και τις μπομπονιέρες, οι μεγάλοι φιόγκοι είναι στα wedding trends του 2024. Φρόντισε απλά να δένουν αρμονικά οι φιόγκοι με το υπόλοιπο γαμήλιο σκηνικό. Για παράδειγμα, αν είσαι boho νύφη, διάλεξε φιόγκους σε ζωηρά χρώματα ενώ αν είσαι παραδοσιακοί κινήσου στο λευκό.

Τα 5 trends στους γάμους του 2024: Drones, μονοχρωμία και ο τελευταίος χορός