Τα 5 trends στους γάμους του 2024: Drones, μονοχρωμία και ο τελευταίος χορός

Πατούλια Κατερίνα
Τα 5 trends στους γάμους του 2024: Drones, μονοχρωμία και ο τελευταίος χορός

Σκοπός των γάμων φέτος είναι το πάρτι και η χαρά για το ζευγάρι και τους καλεσμένους του να κρατήσει όσο περισσότερο γίνεται.

To 2024 σηματοδοτεί τη χρονιά του γάμου που θα είναι γάμος αλλά δεν θα θυμίζει γάμο.

Τέλος στις επισημότητες, τέλος στις μεγάλες δεξιώσεις, ναι στα εστιατόρια που αγαπάμε και μπορούν να μας φιλοξενήσουν, ναι στα αγαπημένα μας πρόσωπα μόνο, όχι στους άγνωστους καλεσμένους που βλέπουμε για πρώτη φορά στη ζωή μας. Σκοπός των γάμων φέτος είναι το πάρτι και η χαρά για το ζευγάρι και τους καλεσμένους του να κρατήσει όσο περισσότερο γίνεται και αν πρέπει ο γάμος να κρύβει και λίγη περιπέτεια.

https://www.instagram.com/p/BtvnSiRC_gc/

Η επιστροφή των drones:

Ναι, τα drones έχουν μπει στους γάμους μερικά χρόνια τώρα αλλά η δημοφιλία τους θα είναι μεγαλύτερη και ελαφρώς διαφοροποιημένη πια. Αν επιλέξεις έναν γάμο εκτός ναού, η χρήση drone μοιάζει ιδανική για να αποτυπώσετε από ψηλά, το πρώτο σας φιλί ως παντρεμένο ζευγάρι πια ενώ το drone μπαίνει πια και στις after wedding φωτογραφίες.

Μονοχρωμία στα λουλούδια

Τέλος στις πολύχρωμες ανθοδέσμες και στις ombre ανθοστήλες. Τέλος και στους boho στολισμούς μιας και η μονοχρωμία τα λουλούδια του γάμου χαρίζει μια νότα πολυτέλειας σε όλο τον στολισμό.

https://www.instagram.com/p/Bt1pqVqBPRm/

Νυχτερινές εκπλήξεις και μυστικό μενού με κοκτέιλ:

Τι θέλουν οι προσκεκλημένοι σου; Καλό φαγητό και μπόλικο αλκοόλ. Ένα μυστικό κοκτέιλ που θα επιλέξετε να έχει και ένα ξεχωριστό όνομα (το μέρος στο οποίο γνωριστήκατε, το μαγαζί στο οποίο πήγατε στο πρώτο σας ραντεβού) είναι ιδανικό ενώ ιδανική ιδέα είναι ένα μεταμεσονύκτιο σνακ για την λιγούρα των μικρών ωρών, μετά από τούρτες και μπουφέδες.

Μια μπουγάτσα, μπέργκερ ή τηγανητές πατάτες με ντιπ θα κάνουν μετά το ξενύχτι τους προσκεκλημένους να χαμογελούν.

https://www.instagram.com/p/CtebBC2qE-Y/

O τελευταίος χορός!

Ναι, ο πρώτος χορός είναι must, ναι, ο χορός με τον μπαμπά της νύφης πρέπει να γίνει, αλλά το wedding trend του 2024, είναι ο τελευταίος χορός με ένα ιδιαίτερο τραγούδι του ζευγαριού μαζί με όλους τους φίλους του.

Τέλος η τούρτα γίγας- ναι στα κομμάτια τούρτας και στα πολλά διαφορετικά γλυκά.

Ένα κουτάκι με ένα κομμάτι τούρτας, που θα έρθει μπροστά από κάθε καλεσμένο ή σε έναν ειδικό χώρο μαζί με όλα τα γλυκά, είναι ιδανικό για σένα που θες να ικανοποιήσεις τη λιγούρα κάθε καλεσμένου. Και το καλύτερο; Το κάθε κομμάτι είναι πιο οικονομικό σε σχέση με μια τούρτα γίγας!

https://www.instagram.com/p/CxLlgMIKDey/

Όχι άλλες ψεύτικες φωτογραφίες

Η φωτογραφία γάμου το 2024 γίνεται ρεαλιστική. Οι ψεύτικες στημένες πόζες χωρίς κίνηση σταματούν, τα προτρέτα έχουν φυσικότητα και το βίντεο γάμου θυμίζει ντοκιμαντέρ μικρού μήκους.