Η Vichy δίπλα στην προσπάθεια του Ελληνικού Συλλόγου Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα»

Βιβή Αγγελάκη
Η Vichy δίπλα στην προσπάθεια του Ελληνικού Συλλόγου Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα»

Η εμμηνόπαυση αποτελεί μία ιδιαίτερη περίοδο στη ζωή της γυναίκας καθώς συνοδεύεται από την «ορμονική γήρανση» - μέρος της φυσιολογικής γήρανσης – με τους ορμονικούς παράγοντες να επηρεάζουν ορατά την όψη της επιδερμίδας.

Η Vichy με τη νέα σειρά Neovadiol με Σύμπλοκο Αναπλήρωσης για γυναίκες στην εμμηνόπαυση 50+ και τη Νeovadiol Magistral για γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση 60+, υποστηρίζει την προσπάθεια του Ελληνικού Συλλόγου Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα, συμμετέχοντας στο 9ο Ετήσιο Συνέδριο για τη σκελετική υγεία, που πραγματοποιείται το Σάββατο 17 Οκτώβρη, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

vichy petalouda1 eebb7

Η Vichy θα έχει δυναμική παρουσία στο συνέδριο με την ομιλία του Επιστημονικού Διευθυντή της, κου Τόλη Γιακουμάκη, με πρακτικές συμβουλές ομορφιάς και υγείας της επιδερμίδας κατά την εμμηνόπαυση, με μετρήσεις παραμέτρων της επιδερμίδας όπως ενυδάτωση και φωτότυπος, ενώ θα δίδονται δείγματα και ενημερωτικά φυλλάδια της νέας σειράς Neovadiol με Σύμπλοκο Αναπλήρωσης.

Και για όσες δεν τις γνωρίζετε:

Τα Εργαστήρια Vichy μετά από 14 χρόνια ερευνών, δημιουργήσαν τη νέα σειρά Neovadiol με Σύμπλοκο Αναπλήρωσης (Στην εμμηνόπαυση 50+), την απόλυτη σύνθεση που μιμείται τη δράση της ορμόνης DHEA, μιας πολύ σημαντικής ορμόνης για νεανική επιδερμίδα, και αντιμετωπίζει τα συμπτώματα της επιδερμίδας κατά την εμμηνόπαυση.

VICHY - NEOVADIOL SERUM  CREME-v2 3362a

Αποτελείται από Ιαματικό Νερό της Vichy μαζί με ένα μοναδικό συνδυασμό 5 δερματολογικών δραστικών συστατικών που κάνουν την επιδερμίδα πιο πυκνή και ελαστική, αναπλάθοντας το περίγραμμα και μειώνοντας τη χαλάρωση του προσώπου. Η λάμψη και η ομοιογένεια αποκαθίστανται ορατά.

Και μετά την εμμηνόπαυση, η επιδερμίδα συνεχίζει να αλλάζει. Το 57% των λιπιδίων χάνεται, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να χρειάζεται την άμεση αποκατάστασή τους, ώστε να αντιμετωπιστεί η έντονη ξηρότητα και η απώλεια της πυκνότητας, που προκαλούν πτυχώσεις, έλλειψη ελαστικότητας και κάνουν την επιδερμίδα πραγματικά εύθραυστη.

NEOVADIOL Magistral calques FLT 83718

Η Vichy σε αυτή τη μετα-εμμηνοπαυσιακή περίοδο έρχεται να δώσει τη λύση με τη Νeovadiol Magistral (Μετά την εμμηνόπαυση 60+), που περιέχει έναν αποκλειστικό συνδυασμό 2 συμπλεγμάτων δραστικών ουσιών, τα οποία δρουν συγχρονισμένα και επιτρέπουν την αναδόμηση τόσο των ιστών όσο και των λιπιδίων των εύθραυστων επιδερμίδων μετά την εμμηνόπαυση.