Αν κάθε πρωί καθυστερείς, τότε δε γίνεται να μην «ταυτιστείς» με αυτές τις stars!

Βιβή Αγγελάκη
Αν κάθε πρωί καθυστερείς, τότε δε γίνεται να μην «ταυτιστείς» με αυτές τις stars!

Δες τις φωτός και θα καταλάβεις...

Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι- Άγγλους τους ονομάζουμε- που είναι ΠΑΝΤΟΤΕ στην ώρα τους, που δεν αργούν ποτέ στα ραντεβού τους, που έχουν αφιερώσει τον απαραίτητο χρόνο στην προετοιμασία τους, που τα σημειώνουν όλα σε ένα μπλοκάκι, που καταφέρνουν να τρώνε ένα τέλειο πρωινό το πρωί πριν ξεκινήσουν για τη δουλειά.

giphy 2

Από την άλλη πλευρά, υπάρχει και αυτή η κατηγορία ανθρώπων (σήκωσε το χέρι ανήκεις στο δικό μας club) που δεν είναι ΠΟΤΕ στην ώρα της, που επιβεβαιώνει καθημερινά–και με το παραπάνω- τους νόμους του Μέρφι , που ποτέ δεν καταφέρνει να φάει πρωινό και καταφεύγει σε ένα καφέ στο χέρι, που μπορεί να φύγει ακόμη και με τις παντόφλες από το σπίτι λόγω βιασύνης, που δεν καταφέρνει ποτέ να ετοιμαστεί σωστά και φυσικά δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με τίποτα (κυρίως με τα μαλλιά της)!

1


Αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ (και έχω υποσχεθεί μία μέρα πως θα σου μοιάσω)... Αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία ΣΕ ΖΩ και ΣΕ ΝΟΙΩΘΩ! Το άρθρο, λοιπόν, αυτό είναι αφιερωμένο σε όλες εμάς μιας και δεν γίνεται να μην ταυτιστείς με τα μαλλιά αυτών των stars!

giphy 4

Ατημέλητοι κότσοι, πολύ μακριά από τα messy buns που έχουμε δει στο κόκκινο χαλί, φριζαρισμένα μαλλιά πιασμένα ψηλά και ακατάστατα είναι τα χτενίσματα που θα δεις στην παραπάνω gallery, φορεμένα από τις αγαπημένες σου διάσημες κυρίες!