Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί! Πρέπει να δεις αυτή την εμφάνιση της Bella Hadid

Βιβή Αγγελάκη
Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί! Πρέπει να δεις αυτή την εμφάνιση της Bella Hadid

Από το fashion show του οίκου Maison Margiela

Η αλήθεια είναι πως η Bella Hadid είναι ένα κορίτσι που δεν μας απασχολεί συχνά για δραματικές αλλαγές στην εμφάνισή της και που την τελευταία φορά που την είχαμε δει, είχε κοντά, μαύρα μαλλιά, όπως στην παρακάτω φωτό.



Αυτά μέχρι πρότινος.... καθώς το supermodel αποφάσισε να «μεταμορφωθεί» για τις ανάγκες του fashion show του οίκου Maison Margiela, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Εβδομάδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι και να γίνει σχεδόν αγνώριστο. Για την ακρίβεια, υπεύθυνοι γι αυτή την «αλλαγή» ήταν τόσο ο hairstylist Eugene Souleiman όσο και η makeup artist Pat McGrath.



Αυτό που έκανε ο Eugene ήταν ότι πέτυχε ένα κοντό, slicked καρέ, καλύπτοντας τα μαλλιά με χρυσό glitter που ξεκινούσε από τη ρίζα και κατέληγε στις άκρες των μαλλιών.



Εξίσου εκκεντρικό ήταν και το μακιγιάζ της Bella, όπου η Pat McGrath δε δίστασε να φορέσει στα χείλη των μοντέλων -και της Bella- τα νέα Lust MatteTrance Lipsticks (συγκεκριμένα, στα χείλη του supermodel τις αποχρώσεις Elson και Full Panic) ενώ, εντυπωσιακό ήταν και το ασημένιο, μεταλλικό αξεσουάρ που χώριζε κάθετα τα χείλη.



Σε αυτό το σημείο να πούμε πως όλα τα beauty looks από το show του οίκου ήταν εντελώς διαφορετικά και άκρως εντυπωσιακά!