Athonites: Ένα νέο beauty brand που κλείνει μέσα του τον φυσικό πλούτο του όρους Άθω

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Athonites: Ένα νέο beauty brand που κλείνει μέσα του τον φυσικό πλούτο του όρους Άθω
Dimitris Skordas Photography

Σε ένα περιβάλλον μοναδικού πλούτου,γεννήθηκε το brand Athonites.

Η Χερσόνησος του Άθω είναι ένα μοναδικό οικοσύστημα αγνό εδώ και χιλιάδες χρόνια, χάρη στη γεωγραφική του απομόνωση. Η αγνότητά του, επισφραγίζεται από την απόλυτη απουσία μόλυνσης, κτηνοτροφίας, υλοτομίας, διάβρωσης του εδάφους, και από τους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι ζουν σε πλήρη αρμονία με τη φύση, και την καλλιεργούν διασφαλίζοντας τη διατήρησή της για τις επόμενες γενιές. Σε αυτό το περιβάλλον μοναδικού φυσικού πλούτου, γεννήθηκε το brand Athonites.

1671528557922-837159229-Athos-18.jpg

Η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης του brand, σε συνεργασία με καταξιωμένους επιστήμονες και φαρμακοποιούς, ταξίδεψε στο όρος Άθω προκειμένου να εμπνευστεί από τις παραδόσεις του τόπου και να επιλέξει τα καλύτερα φυσικά υλικά για τη δημιουργία των συνθέσεών του. Το αποτέλεσμα; Προϊόντα μοναδικής αποτελεσματικότητας, τα οποία φροντίζουν σε βάθος την επιδερμίδα του προσώπου και του σώματος, και στοχεύουν στη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας μας.

Capture-d'ecran-2021-04-01-a-13.09.48.png

Οι συνθέσεις

Οι καινοτόμες συνθέσεις των προϊόντων του brand Athonites, εμπλουτίζονται από τη βάση τους με ένα αποκλειστικό υδατικό έγχυμα 5 Αθωνικών βοτάνων, και συνδυάζουν τα μοναδικά συστατικά που προσφέρει το ανέγγιχτο τοπίο, ώστε να προσφέρουν στην επιδερμίδα μας αυτό ακριβώς που χρειάζεται, free from κάθε τι επιβλαβές (parabens, θειικά άλατα, τοξίνες, πετρέλαιο, πετροχημικά, σιλικόνες, τεχνητά χρώματα και αρώματα). Μάλιστα, η συγκομιδή των βοτάνων που χρησιμοποιούνται στις πρωτοποριακές συνθέσεις των προϊόντων του brand, γίνεται αποκλειστικά με το χέρι. Επιλέγεται μόνο το πιο «ώριμο» και ωφέλιμο μέρος του φυτού και το υπόλοιπο διατηρείται ώστε να προσφέρει τις ιδιότητές του και στις επόμενες γενιές.

Athonites_05.jpg

Όλα τα προϊόντα του brand Athonites, περιέχουν 84 έως 100% συστατικά φυσικής προέλευσης, και είναι πιστοποιημένα από την aCert, ενώ σχεδόν όλες οι συνθέσεις, έχουν λάβει τόσο φυσικές όσο και βιολογικές πιστοποιήσεις για καλλυντικά προϊόντα. Ωστόσο, ανάλογα με τις απαιτήσεις μίας σύνθεσης, τα προϊόντα εμπλουτίζονται με επιλεγμένα, πιστοποιημένα και ηθικά προερχόμενα βιοτεχνολογικά ενεργά συστατικά όπως το υαλουρονικό οξύ.

Η γκάμα

Η γκάμα των προϊόντων Athonites χωρίζεται σε δύο πυλώνες: To skincare και το wellness. H skincare σειρά, περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται η επιδερμίδα του προσώπου και του σώματός μας, ώστε να παραμένει νεανική και υγιής. Προϊόντα καθαρισμού και ενυδάτωσης, τα οποία απομακρύνουν τη μόλυνση της πόλης και τους ρύπους, επαναφέρουν την υγρασία και τη ζωντάνια στην επιδερμίδα, ενώ με τα μοναδικά τους αρώματα γαληνεύουν το πνεύμα. Η wellness σειρά του brand, χρησιμοποιεί τη δύναμη των Αθωνικών βοτάνων για να ανακουφίσει το σώμα και να ενισχύσει την αίσθηση ευεξίας μας.

Athonites_07.jpg

Κάθε σύνθεση να είναι δερματολογικά ελεγμένη, και ανεπτυγμένη σε συνεργασία με κορυφαίους χημικούς και φαρμακοποιούς, με στόχο να μας παρέχουν αγνή φροντίδα και βαθιά περιποίηση, μεταφέροντας ένα κομμάτι του Αθωνικού φυσικού πλούτου στο μπουντουάρ μας.

Athonites_08.jpg

Δέσμευση για το περιβάλλον

Το brand Athonites δεσμεύεται να μας προσφέρει μόνο το καλύτερο μέσα από τις μοναδικές συνθέσεις του, να διασφαλίσει τη διατήρηση του φυσικού πλούτου στο όρος Άθω μέσα από τις πρακτικές συγκομιδής με το χέρι, αλλά και να φροντίσει για το περιβάλλον γενικότερα. Γι΄αυτό περισσότερο από το 95% των συσκευασιών του brand είναι πλήρως ή μερικώς ανακυκλώσιμο, στόχος είναι να επιτευχθεί το 100% το συντομότερο δυνατό.

Athonites_03.jpg

Συνδυαστικά, όλα τα προϊόντα της γκάμας του brand Athonites κλείνουν μέσα τους τους θησαυρούς ενός τόπου που δεν μοιάζει με κανέναν άλλο στον κόσμο και, μέσα από ηθικές πρακτικές, επιστημονικές έρευνες και καινοτομίες, μας φέρνουν σε επαφή με όλα όσα έχουν σημασία για την ομορφιά και την υγεία μας. Έχουμε λοιπόν ένα brand που σέβονται τον άνθρωπο και τη φύση, μας προσφέρει αγνή φροντίδα με νόημα και αποτελεσματικότητα.

Ανακάλυψε περισσότερα με ένα κλικ στο website του brand και γέμισε το καλάθι του e-shop με τα προϊόντα που θα μαγεύσουν τις αισθήσεις σου, θα σε φέρουν σε επαφή με τη φύση και θα μεταμορφώσουν την επιδερμίδα σου.