Athonites: Το νέο natural brand με «καταγωγή» από το όρος Άθω

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Athonites: Το νέο natural brand με «καταγωγή» από το όρος Άθω
Dimitris Skordas Photography

Μία νέα άφιξη στον κόσμο της ομορφιάς φέρνει την Αθωνική φύση στην περιποίηση και μπαίνει αυτόματα στο top 10 μας.

Τα φυσικά προϊόντα έγιναν τάση τα τελευταία χρόνια αλλά εξελίχθηκαν σε κάτι περισσότερο από αυτό. Η επιλογή προϊόντων περιποίησης που περιέχουν φυσικά συστατικά, που σέβονται το περιβάλλον και «παντρεύουν» τη βιωσιμότητα με την αποτελεσματικότητα, είναι πια τρόπος ζωής. Γι’ αυτό το νέο brand Athonites λέμε ότι μπήκε αυτόματα στο top 10 των αγαπημένων μας. Με «καταγωγή» από το όρος Άθω, οι Athonites είναι κάτι παραπάνω από απλά ένα ακόμα natural brand.

Athonites_03.jpg

Κάθε εκχύλισμα και βότανο που χρησιμοποιείται στις συνθέσεις των προϊόντων του είναι βιολογικά πιστοποιημένο από κορυφαίους φορείς, και προέρχεται από το μοναδικό στον κόσμο, οικοσύστημα του όρους Άθω. Εκεί, τα φυτά και τα βότανα μεγαλώνουν σε ένα περιβάλλον ανέγγιχτο από τη μόλυνση, την κτηνοτροφία, την υλοτομία και τη διάβρωσης του εδάφους. Ακόμα, οι κάτοικοι της Χερσονήσου του Άθω, έχουν μάθει να ζουν αρμονικά με τη φύση, να την καλλιεργούν και να τη σέβονται, γι’ αυτό κάθε φύλλο, βλαστός και άνθος συλλέγονται με το χέρι και μόνο όταν είναι ώριμα, ώστε να διασφαλιστεί η καλλιέργεια και η παραγωγή για τις επόμενες γενιές.

7S1A0283-2016-06-20_141620.jpg

Έχουμε λοιπόν ένα brand με υψηλότατης ποιότητας πρώτες ύλες. Αυτό, σε συνδυασμό με τις καινοτόμες συνθέσεις που δημιουργήθηκαν με τη συμβολή κορυφαίων χημικών και φαρμακοποιών, καθιστά το brand Athonites μοναδικό στο είδος του.

Η γκάμα Athonites

Απαλλαγμένη από περιττά προϊόντα και βήματα, η γκάμα των Athonites περιλαμβάνει μόνο τα απαραίτητα για τη φροντίδα της επιδερμίδας του προσώπου και του σώματος, και προϊόντα που στοχεύουν στην ανακούφιση και την ευεξία μας. Χωρίζεται λοιπόν σε δύο πυλώνες: Το skincare και το wellness.

Athonites_05.jpg

Η σειρά περιποίησης της επιδερμίδας, περιλαμβάνει τα απαραίτητα προϊόντα για τον καθαρισμό, την προστασία, την πρόληψη και την βαθιά φροντίδα του προσώπου και του σώματος. Η σειρά ευεξίας στοχεύει στην ανακούφιση του σώματος και περιλαμβάνει βάλσαμα και πρωτοποριακά προϊόντα, που φροντίζουν και ξεκουράζουν το σώμα και το πνεύμα.

To star προϊόν

Κάθε σειρά περιποίησης, έχει το δικό της star προϊόν και εμείς λατρέψαμε τον πρωταγωνιστή της γκάμας των Athonites:

Athonites_08.jpg

Το PROTECT AND RESCUE PRECIOUS OIL FACE & NECK είναι ένα βιολογικό προϊόν για το πρόσωπο και τον λαιμό, εμπλουτισμένο με 9 πολύτιμα έλαια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάθε τύπο επιδερμίδας, το πρωί και το βράδυ και προσφέρει ζωντάνια, βαθιά θρέψη και ενυδάτωση, ακόμα και στις πιο ξηρές επιδερμίδες. Η πολυτελής υφή του κάνει την περιποίηση απόλαυση, ενώ το διακριτικό, organic άρωμά του μαγεύει τις αισθήσεις.

Ασφαλώς, μας είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιλέξουμε μόνο λίγα αγαπημένα από τις σειρές περιποίησης Athonites, γι΄ αυτό σε προσκαλούμε να τα ανακαλύψεις όλα με ένα κλικ στο επίσημο site και να προσθέσεις στο καλάθι σου ένα από όλα.