Η Μαρία Σολωμού μάς δείχνει το hack που μπορείς να κάνεις αν δεν αντέχεις την φράντζα στην παραλία

Αν δεν μπορείς να αποχωριστείς την φράντζα σου τους καλοκαιρινούς μήνες, η αγαπημένη ηθοποιός σου έχει τη λύση για να παραμείνεις styish και δροσερή κάτω από τον καυτό ήλιο.

H Μαρία Σολωμού περνάει ξέγνοιαστα τις διακοπές της, ανεβάζοντας τις πιο όμορφες φωτογραφίες στο Instagram. H ηθοποιός έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα και κάθε φορά οι εικόνες της με μαγιό «κόβουν» την ανάσα. Η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και κυρίως στο Instagram, στο οποίο μοιράζεται με τους χιλιάδες followers της, προσωπικές της στιγμές.

mariasolomou_official_365996986_135569516262011_261293256026876671_n.jpg

@mariasolomou_official

Εχθές (τον 15-Αύγουστο) η αγαπημένη ηθοποιός είχε γιορτή και δεκάδες φίλοι και fans έσπευσαν να της ευχηθούν τις πιο όμορφες ευχές. Η Μαρία Σολωμού μέσα από το profile της μας δείχνει τα πιο όμορφα beachwear, με έντονα χρώματα και prints. Αυτή τη φορά όμως, αυτό που παρατηρήσαμε είναι μία αλλαγή στα μαλλιά της. Η Μαρία Σολωμού, είναι γνωστή για το άφρο look της με την διακριτική φράντζα. Στις τελευταίες της αναρτήσεις, έχουμε παρατηρήσει, ότι αυτή η φράντζα έχει κυριολεκτικά «εξαφανιστεί»!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μας δείχνει το super stylish χτένισμα που επιλέγει για την παραλία

Μπορεί η φράντζα να είναι αρκετά κομψή και να χαρίζει μία παιχνιδιάρικη πινελιά στα μαλλιά, αλλά τους καλοκαιρινούς μήνες δεν είναι αρκετά βολική. Η Μαρία φαίνεται να πιάνει την φράντζα με μικρά hair clips και να μαζεύει τα μαλλιά προς τα πίσω. Αυτό το χτένισμα εκτός το ότι είναι super stylish, της χαρίζει απίστευτη δροσιά κάτω από τον καυτό ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες.

https://www.instagram.com/reel/CvW29x6PbFg/

Το συγκεκριμένο trick που χρησιμοποιεί η ηθοποιός για να εξαφανίσει την φράντζα είναι ένα έξυπνο beauty hack για όσες κοπέλες, παρόλο που αγαπούν την φράντζα στο κούρεμα τους, ταλαιπωρούνται τους καλοκαιρινούς μήνες. Με αυτό τον τρόπο τα μαλλιά θα δείχνουν συνεχώς περιποιημένα και κομψά, χωρίς να στάζεις από τον ιδρώτα...

Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery για να δεις μερικές από τις εμφανίσεις που η Μαρία Σολωμού έχει επιλέξει να κρύψει την φράντζα της.