Η Κατερίνα Παπουτσάκη μας δείχνει το super stylish χτένισμα που επιλέγει για την παραλία

Αυτό το χτένισμα θα σε κρατήσει δροσερή και θα κάνει τα μαλλιά σου να φαίνονται συνεχώς περιποιημένα.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι μία από τις γυναίκες που σου αρέσει να ακολουθείς στα social media, αφού ανεβάζει καθημερινά τις πιο όμορφες φωτογραφίες. Οι φωτογραφίες που ανεβάζει από τις καλοκαιρινές τις διακοπές, είναι γεμάτες με χρώμα, αναδεικνύοντας τις περισσότερες φορές το καλλίγραμμο κορμί της. Η πανέμορφη ηθοποιός μοιράζεται στιγμιότυπα από τις διακοπές και τις εξορμήσεις της στη θάλασσα, ενώ παράλληλα μας μαθαίνει μαθήματα στυλ και ομορφιάς.

Βουργουνδί σκιά; Η Κατερίνα Καινούργιου μάς δείχνει πώς να την φορέσουμε τώρα το καλοκαίρι

https://www.instagram.com/p/Cvku0SLoy1n/

Halp up: Είναι το απόλυτο χτένισμα για την παραλία

Για την παραλία, η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν φοράει ίχνος μακιγιάζ, ενώ τα μαλλιά της δεν τα αφήνει στο έλεός τους, αλλά τα έχει συνεχώς περιποιημένα. Μέσα από το profile της, έχουμε καταλάβει ποιο είναι το αγαπημένο look το οποίο αρέσει να κάνει στα μαλλιά της, τις ώρες που βρίσκεται στη θάλασσα. Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Παπουτσάκη λατρεύει να κάνει τα μαλλιά της halp up. Μαζεύει τα μισά μαλλιά της ψηλά στην κορυφή του κεφαλιού και με όμορφα scrunchies δημιουργεί τις πιο εντυπωσιακούς αλογοουρές.

367425980_669065728114679_8130896521837567313_n.jpg

Μάλιστα, τις περισσότερες φορές δημιουργεί matchy-matchy συνδυασμούς μαζί με τα παιχνιδιάρικα μαγιό της... Πρόσφατα, ανέβασε ένα story στο Instagram με ένα πολύχρωμο ολόσωμο μαγιό, σε αποχρώσεις ροζ, λευκό, κίτρινο, μπλε και μοβ το οποίο το ταίριαξε με ένα ροζ scrunchie. Το χτένισμα αυτό, είναι πάρα πολύ βολικό, ειδικά στην παραλία. Εκτός, το ότι δεν μπαίνουν τα μαλλιά μέσα στο πρόσωπο και φαίνονται συνεχώς όμορφα και περιποιημένα, σε κρατούν δροσερή κάτω από τις υψηλές θερμοκρασίες. Αυτό κι αν είσαι σημαντικό...

Αν θέλεις λοιπόν, ένα χτένισμα γρήγορο, εύκολο και super stylish για την παραλία, η Κατερίνα Παπουτσάκη σου βρήκε τη λύση!

Colourful eyes! 5 makeup looks για κάθε ηλικία για να δώσεις χρώμα στο βλέμμα σου