Η Δανάη Μιχαλάκη έκανε πιο ξανθά τα μαλλιά της και η αλλαγή είναι ιδανική

Η Δανάη επίλεξε μία πιο ανοιχτή απόχρωση, από τα καστανόξανθα μαλλιά που την είχαμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Η εγκυμονούσα ηθοποιός, μοιράζεται συνεχώς μαζί με τους φανς της, τις πιο όμορφες φωτογραφίες μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πριν από λίγες ημέρες, η Δανάη Μιχαλάκη έκανε μια σύντομη απόδραση σε ένα από τα πανέμορφα νησιά της χώρας μας, την Σύρο. Η Δανάη μοιράστηκε στο Instagram μερικές τρυφερές φωτογραφίες από τις διακοπές της στο νησί της καρδιάς της. Η Δανάη έχεις τις πιο όμορφες αναμνήσεις από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων, αφού όπως λέει μεγάλωσε εκεί, γιατί οι γονείς της ήθελαν να έχουν μία καλύτερη ποιότητα ζωής.

Pouf Hairstyle! Αυτό είναι το χτένισμα από τα 00s που κάνει ένα δυνατό comeback

https://www.instagram.com/p/Cx2JeT5qP1l/

Το before και το after στα μαλλιά της Δανάης

Η Δανάη είναι μία πανέμορφη γυναίκα, με υπέροχο στιλ και αισθητική. Μέσα από τις αναρτήσεις της, είδαμε ότι η αγαπημένη ηθοποιός άνοιξε το χρώμα των μαλλιών της. Συγκεκριμένα, η Δανάη, επίλεξε μία πιο ανοιχτή απόχρωση, από τα καστανόξανθα μαλλιά που την είχαμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Η ανοιχτή αυτή απόχρωση έγινε ένα με τον τόνο της επιδερμίδας της, ενώ ανέδειξε και φώτισε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Εκτός, από την αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της, η Δανάη χάρισε ένα φρεσκάρισμα και στο κούρεμά της.

Μέσα από τα stories που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram, η Δανάη μας έδειξε το before και το after από το κούρεμά της. Το τελικό look, ήταν ένα μακρύ καρέ με wavy άκρες, οι οποίες χάριζαν έξτρα κίνηση στην συνολική εικόνα. Η Δανάη, λατρεύει το wavy hairstyle! Είναι ένα από τα χτενίσματα που επιλέγει τις περισσότερες φορές στις εμφανίσεις της και εμείς θα συμφωνήσουμε μαζί της, γιατί της πηγαίνει πολύ! Είναι σίγουρα μία από τις πιο όμορφες αλλαγές που την έχουμε δει τον τελευταίο καιρό.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές φωτογραφίες της Δανάης Μιχαλάκη με wavy hairstyle.