Με pink look, η Δανάη Μιχαλάκη είπε πως περιμένει κορίτσι αλλά η καλύτερη ανακοίνωση ήταν για άλλον

Με pink look, η Δανάη Μιχαλάκη είπε πως περιμένει κορίτσι αλλά η καλύτερη ανακοίνωση ήταν για άλλον
Instagram

«O μπαμπάς μου μαρτύρησε το φύλο, είναι χαζοπαππούς!».

«Love lasts forever», είπε στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της η Δανάη Μιχαλάκη, δείχνοντάς μας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Παραλία», διατηρεί πολύ διακριτικό προφίλ στα social media, όπως ακριβώς κάνει και ο σύζυγός της και επίσης ηθοποιός, Γιώργος Παπαγεωργίου.

https://www.instagram.com/p/CyD8oRqK7op/

Η Δανάη Μιχαλάκη μιλάει για την εγκυμοσύνη της

Διατηρώντας το διακριτικό της προφίλ και ποζάροντας σε ένα σπάνιο πλάνο από στιγμές της εγκυμοσύνης της, η γνωστή ηθοποιός, παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή της ΕΡΤ1, «Δύο στις 10» και στον Ιορδάνη Παπακυριακού και ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της.

«Μέχρι στιγμής η εγκυμοσύνη είναι ένα υπέροχο ταξίδι, βλέπεις τι μπορεί να κάνει το σώμα σου, πώς αλλάζεις κι εσύ μαζί, ο ενθουσιασμός που έχεις για όλο αυτό που έρχεσαι και νιώθω πολύ τυχερή που μπορώ ακόμα και δουλεύω και είμαι active και πάνε όλα καλά. Ήθελα να γίνω μαμά πολύ αλλά πρέπει να έχεις και τις κατάλληλες συνθήκες, να έχεις έναν άντρα να έχει την ωριμότητα, μου το έφερε η ζωή, το θέλαμε, ήταν στα σχέδιά μας. O μπαμπάς μου μαρτύρησε το φύλο, είναι χαζοπαππούς!», είπε χαρακτηριστικά η Δανάη μιλώντας για τον ηθοποιό πατέρα της με τον οποίο και φέτος συνεργάζεται.

Την ίδια ώρα πολλοί αναρωτήθηκαν για το αν είναι το ίδιο άριστη η σχέση της με την πεθερά της, Φιλαρέτη Κομνηνού, μιας και ο Γιώργος Παπαγεωργίου είναι γιος της ταλαντούχας ηθοποιού.

https://www.instagram.com/p/CjN6HWNI_-7/

Οι σχέσεις τους, όχι απλά είναι άψογες, αλλά η περήφανη πεθερά, αν και μοιράζεται μόνο πλάνα από τη δουλειά της, και πολύ σπάνια φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή, πριν από λίγο καιρό έκανε το ένα και μοναδικό post στο οποίο μίλησε για τη Δανάη με λόγια που πραγματικά συγκινούν.

https://www.instagram.com/p/CwE0g_dIQd9/

Φιλαρέτη Κομνηνού: «Περιμένω τη στιγμή που θα πάρω αγκαλιά το εγγονάκι μου - Με περιμένει ένας μεγάλος έρωτας»

Στον καναπέ του «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα!» κάθισε το απόγευμα της Κυριακής 8 Οκτωβρίου η Φιλαρέτη Κομνηνού. Η αγαπημένη ηθοποιός «άνοιξε» την καρδιά της στον Κώστα Τσουρό και μίλησε για τον ερχομό του εγγονιού της στον κόσμο, για τον οποίο ανυπομονεί, για τον γιο της και τα ταξίδια που λατρεύουν να κάνουν μαζί και για την παράσταση «Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι», που θα πρωταγωνιστεί από τις 16 Οκτωβρίου.

«Θα γίνω γιαγιά» είπε η Φιλαρέτη Κομνηνού φωτογραφίζοντας τη Δανάη όμως έκανε ένα μικρό λαθάκι

Η Φιλαρέτη Κομνηνού είναι απόφοιτη της δραματικής σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και μια από τις πιο καταξιωμένες ηθοποιούς της γενιάς της. Η 64χρονη έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές μεγάλες τηλεοπτικές και θεατρικές παραγωγές ενώ παλαιότερα ήταν καθηγήτρια στο Εθνικό Θέατρο για εννέα ολόκληρα χρόνια.

https://www.instagram.com/p/CjqCQlNoH1_/

Σήμερα είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια Υποκριτικής στο Τμήμα Θεάτρου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης όπου προσπαθεί να μεταδώσει τις γνώσεις και την αγάπη της για τον χώρο της υποκριτικής στις επόμενες γενιές.

Το 1999 υποδύθηκε την Αλεξάνδρα, μια καταξιωμένη ηθοποιό που ερωτεύεται έναν άνδρα πολύ μικρότερό της, στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Η ζωή Μας Μια Βόλτα», η οποία σημείωσε τεράστια επιτυχία και την έκανε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό.

Η Φιλαρέτη Κομνηνού θα γίνει η πιο cool γιαγιά

Πριν λίγο καιρό, η 64χρονη δημοσίευσε στο Instagram μια υπέροχη φωτογραφία της εγκυμονούσας νύφης της, Δανάης Μιχαλάκη και εξέφρασε δημόσια τα συναισθήματά της για το ευτυχές γεγονός.

«ΘΑ ΓΙΝΩ ΓΙΑΓΙΑ!!!! δεν κρατιέμαι άλλο πιά...ΘΑ ΓΙΝΩ ΓΙΑΓΙΑ!!🥳🥳🥳», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της και δέχθηκε ευχές από συναδέλφους, φίλους και θαυμαστές.

Η Δανάη Μιχαλάκη γίνεται κορίτσι των λουλουδιών στο πλευρό του πατέρα της και του Πέτρου του Σασμού

https://www.instagram.com/p/CwE0g_dIQd9/

H αγάπη της για τη φύση

Η πρωταγωνίστρια του θεάτρου λατρεύει τις εκδρομές στη φύση και την πεζοπορία. Μια ματιά στο προφίλ της αρκεί για να διαπιστώσεις πόσα πολλά μέρη έχει επισκεφθεί τα τελευταία χρόνια.

Στον ελεύθερό της χρόνο η 64χρονη ταξιδεύει σε δάση και φυσικούς επίγειους παραδείσους τόσο εντός αλλά και εκτός συνόρων.