H Holiday Première Collection της KIKO MILANO θα σε κάνει να λάμπεις σαν σταρ αυτές τις γιορτές

H Holiday Première Collection της KIKO MILANO θα σε κάνει να λάμπεις σαν σταρ αυτές τις γιορτές

Αν αυτό που θέλεις για τα γιορτινά ρεβεγιόν είναι «θεατρική» λάμψη, τότε η Holiday Première Collection της KIKO MILANO είναι αυτό που ψάχνεις.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ένα από τα πράγματα που περιμένουμε με ανυπομονησία (είναι πολλά), είναι οι γιορτινές συλλογές μακιγιάζ των αγαπημένων μας brands. Όσο πιο κοντά φτάνουμε στις γιορτινές ημέρες, βλέπουμε ολοένα και περισσότερες, αλλά φέτος καμία δεν προβλέπεται να ξεπεράσει τη λάμψη και το glam της συλλογής Holiday Première Collection της KIKO MILANO. Βλέπεις, για τη φετινή χριστουγεννιάτικη συλλογή, η KIKO MILANO εμπνεύστηκε από την ομορφιά και το πάθος του ιταλικού θεάτρου.

1701857248622-329189250-image003.jpg

Το all-star cast της Holiday Première, περιλαμβάνει έντονα χρυσές, πλούσιες κόκκινες αποχρώσεις και τόνους του μαύρου, ενώ οι συσκευασίες μοιάζουν με πραγματικά κοσμήματα. Το εσωτερικό των συσκευασιών είναι ντυμένο με sparkling λευκό, χρυσό και ασημί, και τα ανάγλυφα σχέδια επάνω τους είναι αναφορές στην όπερα. Ταυτόχρονα, το εξωτερικό τους έχει σχεδιαστεί με έμπνευση από την αρχιτεκτονική φινέτσα και τη διακοσμητική ομορφιά της Ιταλίας. Είσαι έτοιμη να τα γνωρίσεις;

Act 1: Άψογη επιδερμίδα
Η σωστή προετοιμασία της επιδερμίδας κάνει όλη τη διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα του μακιγιάζ. Η Bubble Face Mask της KIKO MILANO είναι εμπλουτισμένη με ανθόνερο και, όταν έρχεται σε επαφή με τον αέρα, δημιουργεί «μαργαριταρένιες» φυσαλίδες που καθαρίζουν την επιδερμίδα, απομακρύνοντας τους ρύπους. Εναλλακτικά, η Golden Face Mask είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα κινέζικου μανταρινιού και τζίντζερ και θρέφει βαθιά την επιδερμίδα. Αν θέλεις, μάλιστα, να διπλασιάσεις τη λάμψη, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ταυτόχρονα και τα Golden Eye Patches, για να χαρίσεις φρεσκάδα και λάμψη στην περιοχή κάτω από τα μάτια.

1701857265136-553818596-image005.jpg

Έπειτα, ο ορός Sublime Hydra Face Serum -με άρωμα μελιού και αμυγδάλου- θα ενυδατώσει σε βάθος την επιδερμίδα σου, αφήνοντάς τη λεία και λαμπερή. Το pampering ολοκληρώνεται με την Body Cream. Είναι εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα τζίντζερ και χουρμά, απορροφάται γρήγορα και έχει ακαταμάχητη υφή.

Act 2: Οι σωστές βάσεις
Για ένα άψογο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα, το primer είναι απαραίτητο. Το Hydra Face Primer χαρίζει ομοιόμορφο τόνο, βαθιά ενυδάτωση και υπέροχη λάμψη, ενώ δημιουργεί μία ιδανική βάση για το επόμενο βήμα: Το foundation. Το 24H Lasting Foundation, διαθέτει ενσωματωμένο πινέλο για τέλεια εφαρμογή, έχει γιορτινό άρωμα κανέλας και πορτοκαλιού, ενώ είναι αδιάβροχο ως και για 24 ώρες. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα σε προδώσει ακόμα και αν το ρεβεγιόν κρατήσει ως το πρωί. Περίμενε όμως, δεν τελειώσαμε…

1701857280601-956686001-image007.jpg

Η Setting Face Powder χαρίζει μακράς διάρκειας, ματ και διαφανές φινίρισμα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ο σύμμαχός σου σε κάθε μακιγιάζ (γιορτινό ή όχι). Είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα μπαμπού και σου δίνει την αίσθηση ότι δεν φοράς τίποτα. Αν θέλεις να σμιλέψεις τις γωνίες σου, το Enchanting Duo Bronzer σε συνδυασμό με το Pearly Duo Highlighter θα σε βοηθήσουν να κάνεις το τέλειο sculpting.

1701857294959-914929216-image009.jpg

Όσο για το χρώμα στο πρόσωπό σου… Το Iconic Masterpiece Blush σε συσκευασία κασετίνας, είναι εμπνευσμένο από τη φινέτσα της ιταλικής χειροτεχνίας, με φόρμουλα εξαιρετικής απόδοσης και άρωμα βανίλιας. Τέλος, λίγες σταγόνες από το Liquid Face Highlighter στις κορυφές των ζυγωματικών, την περιοχή των φρυδιών και τους κροτάφους, είναι ό,τι χρειάζεσαι για λίγο επιπλέον glam.

Act 3: Βλέμμα που μαγνητίζει
Οι παλέτες σκιών της συλλογής Holiday Première θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις όποιο γιορτινό look ονειρεύεσαι. Η Daring Duo Eyeshadow, η σκιά σε μορφή στικ με διπλό άκρο (για ματ και μεταλλικό φινίρισμα) μπορεί να σου χαρίσει πλούσιες καφέ και χρυσές αποχρώσεις. Η Dreamy Eyeshadow Palette θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ένα φάσμα χρωμάτων από αστραφτερό ασημί έως το σκούρο μαύρο. Αν, πάλι, θέλεις ένταση στο βλέμμα, η Metallic Eyeshadow διατίθεται σε 4 hot χρώματα για κάθε look. Και αφού μιλήσαμε για τις σκιές, ώρα για τα υπόλοιπα…

1701857313003-747574063-image011.jpg

Το μολύβι ματιών Lasting Duo Eyepencil θα ταιριάξει με τη σκιά σου και θα δώσει ένταση στο βλέμμα σου ως και για 10 ώρες. Το look των ματιών σου ολοκληρώνεται με την Volume & Curl Mascara, ένα all-in-one προϊόν εμπλουτισμένο με jojoba, που χαρίζει όγκο και καμπυλωτό αποτέλεσμα, μεγάλης διάρκειας.

Act 4: Χείλη γεμάτα λάμψη
Όποιο χρώμα και αν έχεις φανταστεί για τα χείλη σου, ξεκίνα προετοιμάζοντάς τα με το Crystal Lip Balm. Εμπλουτισμένο με αρώματα βανίλιας, πορτοκαλιού και ginger, έχει κρεμώδη υφή που γίνεται ένα με τα χείλη, ενυδατώνοντάς τα αποτελεσματικά. Αν θέλεις έντονη λάμψη, επίλεξε το τέλειο Glossy Lip Oil στις αποχρώσεις: Rose Cuddle, Luxury Mauve και Wintery Cherry. Αν πάλι θέλεις κρεμώδες χρώμα, θα πρέπει να επιλέξεις το Hydra Lip Stylo, που έχει ενυδατική σύνθεση και νέα συσκευασία με μηχανισμό κλικ για εύκολη και γρήγορη εφαρμογή.

image013.jpg

Καθώς όμως διανύουμε μία γιορτινή περίοδο, η επιπλέον λάμψη επιτρέπεται! Γι’ αυτό το
Lipstick & Gloss θα σε ξετρελάνει. Είναι ένα προϊόν με άρωμα βανίλιας και διπλό άκρο που συνδυάζει τα καλύτερα και των δύο τύπων εφαρμογής (κρεμώδες και glossy). Κάθε άκρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά ή να συνδυαστεί για ένα πιο δυνατό, πιο δυναμικό βλέμμα, αντάξιο μιας βραδιάς στην όπερα.

Τέλος, αν θέλεις maximum λάμψη αυτές τις γιορτές, το Sparkling Lipstick, είναι ένα μεταλλικό κραγιόν με ιριδίζοντα στοιχεία και απαλό άρωμα gingerbread που ταιριάζει στις γιορτές.

image015.jpg


Act 5: Η λάμψη στα χέρια σου
Ολοκλήρωσε την εμφάνισή σου με μανικιούρ που κλέβει την παράσταση σε κόκκινες και χρυσές αποχρώσεις. Το Metallic Nail Lacquer χαρίζει αποτέλεσμα gel ενώ το Glittery Nail Lacquer, προσθέτει ακόμα περισσότερη λάμψη.

image017.jpg




Act 6: Μυρωδιά πολυτέλειας
Ασφαλώς το άρωμα δεν πρέπει να λείπει από τη βραδιά του ρεβεγιόν και το L'ÉTOILE WHITE EAU DE PARFUM με φρουτώδεις νότες πορτοκαλιού και ξύλου, έχει σχεδιαστεί για να σε κάνει να αισθάνεσαι πραγματικά σαν σταρ.

image019.jpg


The grand finale: Μοναδικά Gift Sets
Η ομορφιά και η λάμψη της Holiday Première Collection μπορεί να γίνει το τέλειο δώρο! Χάρισε στα αγαπημένα σου πρόσωπα ένα self-care pack, επιλέγοντας ανάμεσα στα Face Masks Gift Set, Essential Eyes & Lips Gift Set, My Everyday Skincare Gift Set και My Beauty Time Body Gift Set. Για δώρα γεμάτα λάμψη, διάλεξε ανάμεσα στα Lovely Mini Lipstick Gift Set, Matte Desire Lips Gift Set ή Irresistible Lips Gift Set, ή μεταξύ των Black Duo Eyes Gift Set, Gorgeous Eyes Gift Set, Iconic Eyes Gift Set και Unmissable Brushes Gift Set για ένα τέλειο look ματιών.

image021.jpg

Τέλος, αν θέλεις να κάνεις ένα συνδυαστικό δώρο οι επιλογές σου είναι πολλές: Forever Together Make Up Gift Set, Cuddle Time Skincare Gift Set, Total Look Make Up Gift Set, Made To Shine Make Up Gift Set ή Exclusive Beauty Gift Set.

image023.jpg

Φυσικά, υπάρχει το πιο σημαντικό δώρο από όλα -το δώρο στον εαυτό σας. Αποκτήστε ένα KIKO Milano Advent Calendar και ανακαλύψτε μια νέα έκπληξη κάθε μέρα του Δεκεμβρίου. Συνολικά 24 προϊόντα για τα μάτια, τα χείλη, τα νύχια, την περιποίηση της επιδερμίδας και αξεσουάρ, με κάτι νέο κάθε μέρα να σας προσφέρει για όλη την εορταστική περίοδο το beauty look που σας ταιριάζει.

image025.jpg

Το look των εορτών είναι άψογο, έντονο και εκφραστικό. Ήρθε η ώρα να λάμψεις. Η σκηνή, σου ανήκει! Η συλλογή KIKO MILANO Holiday Premiere είναι διαθέσιμη στο www.kikocosmetics.gr και στα φυσικά καταστήματα τα οποία μπορείς να ανακαλύψεις με ένα κλικ εδώ.