Η Κλέλια Ανδριολάτου φόρεσε το πιο γιορτινό κόκκινο κραγιόν -6 επιλογές για το festive μακιγιάζ σου

Ευαγγελία Αλπίδου

Το κόκκινο κραγιόν, συμβολίζει τη θηλυκότητα και είναι κατάλληλο για κάθε ηλικία.

Η Κλέλια Ανδριολάτου, είναι ένα φρέσκο κορίτσι που οι περισσότεροι γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική επιτυχία τον Maestro, του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Η ίδια, ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με το θέατρο, ενώ έχει παίξει σε αρκετές επιτυχημένες παραστάσεις.

Εκτός από το ταλέντο της στην υποκριτική, η Κλέλια, έχει ένα μοναδικό στιλ και μία ιδιαίτερη ματιά η οποία φαίνεται μέσα από κάθε φωτογραφία που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Τα κατάξανθα μαλλιά της με τα πράσινα μάτια της, δημιουργούν έναν μοναδικό συνδυασμό που κάνουν την Κλέλια να μοιάζει με άγγελο. Η νεαρή ηθοποιός, δεν φοβάται να πειραματιστεί με την εμφάνισή της. Στη σειρά του Maestro, την γνωρίσαμε με μακριά μαλλιά, αλλά στη συνέχεια η ίδια για τις ανάγκες ενός ρόλου υιοθέτησε, το bob cut. Η Κλέλια, με τα καρέ μαλλιά έμοιαζε σαν τα french girls!

407721900_371443862104501_7959769156055379856_n.jpg

@klelia_andriolatou

Η Κλέλια Ανδριολάτου, είναι λάτρης της clean girl αισθητικής. Δεν θα την δεις ποτέ έντονα βαμμένη. Προτιμάει απαλές υφές οι οποίες αναδεικνύουν φυσικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου, ενώ τα κραγιόν που επιλέγει τις περισσότερες φορές είναι σε nude αποχρώσεις. Μιας και βρισκόμαστε στον πιο festive μήνα του χρόνου, Κλέλια Ανδριολάτου, εμφανίστηκε καλεσμένη σε ένα πάρτι με ένα total black look. Ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην εμφάνισή της Κλέλιας, ήταν τα κατακόκκινα χείλη της.

Κόκκινο κραγιόν φορούσε και η Κλεοπάτρα

Το κόκκινο κραγιόν είναι all time classic, ειδικά αυτή την περίοδο. Είναι το χρώμα που μπορεί να χαρίσει την πιο γιορτινή πινελιά ακόμα και στα casual looks. Το κόκκινο κραγιόν, συμβολίζει τη θηλυκότητα και είναι κατάλληλο για κάθε ηλικία. Για να καταλάβεις, η ιστορία του κόκκινου κραγιόν, ξεκινάει από τα χρόνια της Κλεοπάτρας η οποία έβαφε τα χείλη της με κόκκινο χρώμα, το οποίο έπαιρναν από φυτά και από έντομα.

Luisaviaroma-clp-PO-S24-031-(1).jpg

Η Κλέλια, λοιπόν, βρήκε την ιδανική απόχρωση κόκκινου κραγιόν που ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας και μπορεί να φορεθεί τέλεια με όλα τα festive looks των ημερών. Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα έντονο κόκκινο σε ματ υφή, τονίζοντας από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου μόνο το βλέμμα της με mascara, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα sleek high bun, τα οποία αναδείκνυαν ακόμα περισσότερο το μακιγιάζ της.

Προσοχή! Το μυστικό για να πετύχεις τα τέλεια κατακόκκινα χείλη είναι στο περίγραμμα. Στα έντονα κραγιόν η λεπτομέρεια είναι αυτή που κάνει τη διαφορά. Το παραμικρό λάθος φαίνεται. Γι' αυτό, πρώτα χρησιμοποίησε ένα κόκκινο μολύβι χειλιών στην ίδια απόχρωση ή ελαφρώς πιο σκούρα, τόνισε το περίγραμμα, γεμίζοντας ελαφρώς προς το εσωτερικό των χειλιών και τελειοποίησε με το κόκκινο κραγιόν. Αν θες να δώσεις extra λάμψη και ένα juicy αποτέλεσμα, εφάρμοσε ένα διάφανο lip gloss και... είσαι έτοιμη!

1702390957897-638743406-405809706_1109799606655373_718982317237111003_n.jpg

@klelia_andriolatou

Μην φεύγεις! Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα πιο έντονα και φωτεινά κόκκινα κραγιόν που υπάρχουν στην αγορά για να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου ή να κάνεις δώρο στα αγαπημένα σου πρόσωπα τις γιορτές. Ρίξε μία ματιά...