Κλέλια Ανδριολάτου: Με μαύρο βελούδινο φόρεμα στην πρεμιέρα της έκανε την απόλυτη γιορτινή πρόταση

Κλέλια Ανδριολάτου: Με μαύρο βελούδινο φόρεμα στην πρεμιέρα της έκανε την απόλυτη γιορτινή πρόταση
Photo: NDP Photo Agency

Είναι το passe par tout φόρεμα των γιορτών. 

Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να γνωρίσαμε την Κλέλια Ανδριολάτου μέσα από τον Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, αλλά η ίδια ασχολείται πολλά χρόνια και με το θέατρο, συμμετέχοντας σε επιτυχημένες παραστάσεις. Φέτος, και μετά τη μεγάλη της τηλεοπτική επιτυχία, μπορούμε να την απολαύσουμε στην παράσταση «Ο εραστής», που έκανε την πρεμιέρα του εχθές το βράδυ, στο θέατρο του Νέου Κόσμου. Μαζί της στη σκηνή θα είναι ο εξίσου ταλαντούχος Πάνος Παπαδόπουλος.

Photo-by-Klelia-Andriolatou-on-November-05-2023.-May-be-a-selfie-of-1-person-top-and-sunglasses..jpg

Όπως ήταν φυσικό, στην παράσταση βρέθηκαν πάρα πολλοί φίλοι και γνωστοί από το χώρο της υποκριτικής, με το Χριστόφορο Παπακαλιάτη να βρίσκεται εκεί για να στηρίξει την αγαπημένη του Κλέλια. Μαζί του ήταν και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, που φωτογραφήθηκε μαζί με το καστ της παράστασης. Η Κλέλια μετά το τέλος του έργου ήταν εντυπωσιακή, όπως πάντα, επιλέγοντας ένα total black σύνολο με ένα βελούδινο φόρεμα που μας έβαλε σε x-mas mood.

Πώς να φορέσεις τη σατέν φούστα στα πρώτα γιορτινά πάρτι: Ο έξυπνος τρόπος της Καινούργιου

To μαύρο βελούδινο φόρεμα της Κλέλιας είναι τέλειο για τις γιορτές.

Δεν είναι λίγες οι φορές που κατά τη διάρκεια των γιορτών είμαστε λίγο πιο υπερβολικές από ότι συνηθίζουμε στην καθημερινότητά μας. Νιώθουμε μια ανάγκη να γινόμαστε λίγο πιο glam, λίγο πιο extra! Αλλά συχνά ακολουθώντας αυτή την τακτική καταλήγουμε με ένα ρούχο που δύσκολα ξαναφοράμε μετά.

Το βελούδινο, κρουαζέ φόρεμα που φόρεσε εχθές η Κλέλια Ανδριολάτου είναι μια ιδανική επιλογή για όσες αγαπάνε το μαύρο και θέλουν να φορέσουν ένα quiet luxury item. Η Κλέλια το συνδύασε με μαύρο καλσόν και ένα ζευγάρι μαύραμ ψηλοτάκουνα loafers σε λουστρίνι.

klelia_andriolatou-(5).jpg

NDP Photo Agency

Ultra maxi: Η Hailey Bieber εμφανίστηκε και πάλι με το signature πανωφόρι της

klelia_andriolatou-(6).jpg

NDP Photo Agency

Είναι ένα διαχρονικό κομμάτι, που ενώ μοιάζει αρκετά minimal, στην πραγματικότητα είναι πολύ ξεχωριστό και αυτό οφείλεται στο «σπασμένο» βελούδινο ύφασμά του. Ειδικά, αν βρεις ένα αντίστοιχο φόρεμα σε κρουαζέ γραμμή και βελούδινο ύφασμα, μπορείς να επενδύσεις και σε μια πιο ανοιχτλη απόχρωση όπως το σκούρο πράσινο ή το blue black.

Mετά το τέλος της πρεμιέρας η Κλέλια απογείωσε το look με ένα κατακόκκινο, maxi παλτό και ένα floral φουλάρι στο λαιμό της, που έδωσαν χρώμα στη βραδιά.

982cc7.jfif

Δύο επιλογές shopping για να αντιγράψεις το look: