8 κρέμες χεριών για να μην κοπούν τα χέρια σου από τον χαρταετό

Ευαγγελία Αλπίδου
8 κρέμες χεριών για να μην κοπούν τα χέρια σου από τον χαρταετό

Η ενυδατική κρέμα χεριών έχει όλα τα ευεργετικά συστατικά τα οποία θα καταπραΰνουν και θα θρέψουν τα καταπονημένα χέρια, από οποιαδήποτε χειρωνακτική εργασία κάνεις.

Καθαρά Δευτέρα, σήμερα και σίγουρα θα είσαι μαζί με φίλους και συγγενείς σε κάποιο πάρκο ή δίπλα στη θάλασσα για το καθιερωμένο έθιμο, το πέταγμα του χαρταετού.

Η θερμοκρασία έχει ανέβει και ο ουρανός δεν έχει ούτε ένα σύννεφο, έχεις πολλές πιθανότητες ο χαρταετός σου να πάει πιο ψηλά από όλους τους άλλους. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι τα χέρια σου. Το σχοινί του χαρταετού είναι πολύ εύκολο να τραυματίσει και να κόψει τα άκρα σου. Έτσι, η επιδερμίδα σου από εκεί που είναι λεία και απαλή θα ερεθιστεί και θα γίνει τραχιά.

Manicure με πασχαλίτσες; 5 σχέδια που θα σου φτιάξουν τη διάθεση

Η κρέμα χεριών θα θρέψει τα άκρα από όλες τις χειρωνακτικές εργασίες

Η κίνηση ματ είναι η ενυδατική κρέμα που πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει μέσα στην τσάντα σου μία τέτοια μέρα. Η ενυδατική κρέμα χεριών έχει όλα τα ευεργετικά συστατικά τα οποία θα καταπραΰνουν και θα θρέψουν τα καταπονημένα χέρια, από οποιαδήποτε χειρωνακτική εργασία κάνεις.

pexels-linda-prebreza-286951.jpg

Extra tip: Οι κρέμες χεριών δεν είναι μόνο για τον χειμώνα. Πρέπει να υπάρχουν μέσα στην τσάντα όλους τους μήνες του χρόνου, ακόμα και το καλοκαίρι. Τόσο το κρύο όσο και η ζέστη μπορεί να αφυδατώσει τα άκρα και να κάνει ξηρά.

Editor’s Choice: 8 προϊόντα ομορφιάς που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα, θα τα λατρέψεις κι εσύ

Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή θα νιώσεις τα χέρια σου απίστευτα απαλά, ενώ τα φυσικά αρώματα της κάθε κρέμα θα κάνουν τα άκρα σου να μοσχοβολάνε όλη την ώρα. Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις καλύτερες ενυδατικές κρέμες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Διαθέτουν μη λιπαρές και κολλώδεις υφές, ενώ απορροφούνται σε χρόνο dt. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με αυτές τις κρέμες θα καταφέρεις να πετάξεις τον χαρταετό όσο πιο ψηλά γίνεται -χωρίς κανέναν τραυματισμό- και στη συνέχεια, να απολαύσεις τη λαγάνα και το τραπέζι που ακολουθεί.
Ρίξε μία ματιά…

Όλα τα βήματα για να πετύχεις τα τρία ανοιξιάτικα χτενίσματα των it girls