Editor’s Choice: 8 προϊόντα ομορφιάς που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα, θα τα λατρέψεις κι εσύ

Ευαγγελία Αλπίδου
Editor’s Choice: 8 προϊόντα ομορφιάς που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα, θα τα λατρέψεις κι εσύ

Ένα beauty mix με όλα τα προϊόντα που αξίζει να δοκιμάσεις αυτή την εποχή. Trust me!

Η αλήθεια είναι πως η δουλειά μου, μου δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνω και να δοκιμάζω όλα τα νέα λανσαρίσματα που υπάρχουν στον κόσμο της ομορφιάς. Για να καταλάβεις, το μπάνιο και το δωμάτιό μου είναι γεμάτο με skincare προϊόντα, καλλυντικά, κρέμες, προϊόντα για τα μαλλιά και ό,τι άλλο μπορείς να σκεφτείς... Φαντάσου, ότι όταν ένα από τα beauty items που χρησιμοποιώ στην καθημερινότητά μου τελειώσει, ξαφνικά ως δια μαγείας εμφανίζεται ένα άλλο -και ίσως ακόμα καλύτερο- να το αντικαταστήσει.

Wet beach waves: Πώς θα πετύχεις το χτένισμα των celebrities

Αυτή την εβδομάδα είχα τη δυνατότητα να παρευρεθώ σε πολλά beauty events στα οποία δοκίμασα προϊόντα για πρώτη φορά. Ένα θα σου πω! Τα αγάπησα από την πρώτη κιόλας στιγμή! Γιατί; Θα καταλάβεις στην πορεία... Αυτό που σκέφτηκα, λοιπόν, είναι να σου ετοιμάσω ένα άρθρο στο οποίο θα κάνω ένα beauty mix με τα προϊόντα που με ενθουσίασαν αυτή την εβδομάδα και που ήδη έχουν κερδίσει μία θέση στην ρουτίνα περιποίησής μου. Είσαι έτοιμη να τα γνωρίσεις κι εσύ;

Akris-bbt-S23-038.jpg


Συνέχισε να scrollάρεις...

Το τέλειο ρουζ

RODIAL-BLUSH-DROPS.png

RODIAL, BLUSH DROPS

Οι μεταξένιες σταγόνες του ρουζ από Rodial, χαρίζουν μία απαλή ρόδινη ροζ απόχρωση που προσφέρει μία φυσική λάμψη σε όλη την επιδερμίδα του προσώπου.

Αντίο κυτταρίτιδα: 7 scrub σώματος για λεία και λαμπερά πόδια την άνοιξη

Ένα super καλυπτικό foundation

SISLEY-PARIS-PHYTO-TEINT-PERFECTION.png

SISLEY PARIS, PHYTO-TEINT PERFECTION

Το συγκεκριμένο foundation συνδυάζει κάλυψη και περιποίηση μαζί. Λειαίνει την επιδερμίδα, ενυδατώνει σε βάθος και φωτίζει φυσικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Μέσα στην ημέρα νιώθω σαν να μην φοράω καθόλου makeup.

Ενυδατικός ορός νυκτός για λαμπερά μαλλιά

KERASTASE-Nutritive-8h-Night-Repair-Serum.png

KERASTASE, NUTRITIVE 8H NIGHT REPAIR SERUM

Αυτός ο ορός νυκτός δρα 8 για ώρες, ενδυναμώνοντας και ενυδατώνοντας σε βάθος τα μαλλιά. Λειτουργεί κατά της ξηρότητας και προστατεύει τα μαλλιά από την τριβή του μαξιλαριού. Την επόμενη ημέρα τα μαλλιά σου θα είναι πιο λεία και λαμπερά από ποτέ. Trust me!

Η κρέμα που απορροφάται σε δευτερόλεπτα

L'OREAL-PARIS-Revitalift-Filler-Water.png

L'ORÉAL PARIS, REVITALIFT FILLER WATER CREAM

Μία κρέμα με ελαφριά, μη κολλώδη σύνθεση που απορροφάται σε δευτερόλεπτα, δεν αφήνει λιπαρότητα και προσφέρει εντατική ενυδάτωση μέσα στην ημέρα.

Έχεις κενά στα φρύδια; 6 brow mascara για εύκολο γέμισμα και όγκο

Βλεφαρίδες που μοιάζουν σαν ψεύτικες

L'Oreal-Paris-Panorama-gia-Ogko-Black.png

L'OREAL PARIS, PANORAMA EXTRA VOLUME

Αν θες η βλεφαρίδες σου να μοιάζουν σαν ψεύτικες, τότε σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις τη νέα mascara της L'Oréal Paris, με το όνομα PANORAMA. Ακαταμάχητο βλέμμα και βλεφαρίδες με extra όγκο που διαρκούν για 24 ώρες.

Το multitasker προϊόν για extra λάμψη και χρώμα

LANCOME-IDOLE-TINT.png

LANCÔME, IDOLE TINT ΥΓΡΗ ΣΚΙΑ

Η νέα multitasker υγρή σκιά από Lancôme, μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στα μάτια όσο και στα μάγουλα, ενώ το πρωτοποριακό πινέλο θα σε βοηθήσει να πετύχεις έντονα liner looks.

Το foundation 4 σε 1

Maybelline-Instant-Perfector-4-In-1-Glow-Makeup.png

MAYBELLINE, INSTANT PERFECTOR 4-In-1 GLOW MAKEUP

Κι όμως, το νέο προϊόν της Maybelline, λειτουργεί ως primer, concealer, highlighter και BB cream όλα σε ένα. Δημιουργεί τα πιο natural beauty look με μία μόνο κίνηση.

Αναπλαστικός ορός για όλους τους τύπους δέρματος

Juliette-Armand-Bioplacenta-Serum.png

JULIETTE ARMAND, BIOPLACENTA SERUM

Αυτός ο αναπλαστικός, αναζωογονητικός ορός είναι για όλους τους τύπους δέρματος. Ενυδατώνει σε βάθος, βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας, διεγείρει την κυτταρική ανάπτυξη και τη σύνθεση του κολλαγόνου, ενώ βοηθάει στην επούλωση πληγών. Είναι το προϊόν που θα ανακουφίσει την επιδερμίδα σου μετά τη χημική απολέπιση.

Γιατί είναι σημαντικό το toner στην περιποίηση του προσώπου σου