Από τη Σαντορίνη στο νεσεσέρ σου: Τα προϊόντα που έψαχνες για επιδερμίδα χωρίς ατέλειες

Από τη Σαντορίνη στο νεσεσέρ σου: Τα προϊόντα που έψαχνες για επιδερμίδα χωρίς ατέλειες

Στη σειρά Santorini Grape της KORRES βρήκαμε όλες τις απαντήσεις.

Αλήθεια, αν σε ρωτούσαμε ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό, όταν ακούς το νησί της Σαντορίνης, τι θα μας απαντούσες; Το ηφαίστειο; Το αναζωογονητικό αεράκι του Αιγαίου που αισθάνεσαι αντικρίζοντας το ηλιοβασίλεμα ή μήπως, το σταφύλι που συνήθιζε να αποτελεί τον πρωταγωνιστή στα καλοκαιρινά σου απογεύματα και παραμένει σαν σταθερά στις στιγμές σου;

Βλέπεις, μπορεί ο αμπελώνας της Σαντορίνης, που ξεχωρίζει χάρη στην αυθεντική ποικιλία λευκού σταφυλιού, να είναι μερικά ναυτικά μίλια μακριά, ωστόσο πλέον, τον έχεις στο νεσεσέρ σου, δίνοντάς σου καθημερινά έναν επιπλέον λόγο να λάμπεις από χαρά, χωρίς καμία ατέλεια.

Μόνο που τώρα, φέρει την «υπογραφή» της εταιρείας KORRES. Και αυτό, διότι όσο αναζωογονημένη και εάν νιώθεις όταν γεύεσαι το παγωμένο σταφύλι κάτω από τον ήλιο, το σωστό power to your skin μπορεί να σου δοθεί μόνο άμα χρησιμοποιήσεις το εκχύλισμά του στην…επιδερμίδα σου. Αν, λοιπόν, αναρωτιέσαι πώς θα το κάνεις αυτό, η σειρά Santorini Grape της KORRES σου έχει όλες τις απαντήσεις.

Εκχύλισμα Σταφυλιού Σαντορίνης ή αλλιώς το power to your skin που έψαχνες

Άραγε, κάθε φορά που αντίκριζες το ηφαίστειο της Σαντορίνης, πίστευες ότι θα μπορούσε να διαθέτει τις μοναδικές εκείνες ιδιότητες, που σε συνδυασμό με το αναζωογονητικό αεράκι του Αιγαίου, θα σου προσέφεραν το power to your skin που τόσο έχεις ανάγκη; Αν η απάντηση είναι «όχι», τότε μάλλον δεν έχεις γνωρίσει τη συλλογή Santorini Grape της KORRES.

Η συγκεκριμένη συλλογή συνδυάζει τη δύναμη της ελληνικής φύσης, αξιοποιώντας το εκχύλισμα από Σταφύλι Σαντορίνης, με ισχυρά ενεργά συστατικά, για να χαρίσει στην επιδερμίδα σου όψη χωρίς ατέλειες. Και αν ακόμα δεν έχεις πειστεί, πρέπει να γνωρίζεις πως το συγκεκριμένο καλλιεργείται στα άγονα ηφαιστειογενή εδάφη της Σαντορίνης, κάτω από τις ακτίνες του ήλιου και τους ισχυρούς ανέμους των Κυκλάδων, χωρίς νερό και «ποτίζεται» μόνο με τη δροσιά που φέρνει ο αέρας. Στη συνέχεια μάλιστα, τα υπολείμματα από την οινοποίηση σταφυλιών, τα στέμφυλα, που είναι πλούσια σε πολυφαινόλες, αποξηραίνονται φυσικά κάτω από τον ήλιο και έτσι, η KORRES σε συνεργασία με την Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων που βοηθάει στη συγκομιδή, τα εκχυλίζει με μία zero-waste διαδικασία για να τα ενσωματώσει στη συλλογή της.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι συνδυάζοντας το Εκχύλισμα Σταφυλιού Σαντορίνης, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, πολυφαινόλες και τανίνες, με εξαιρετικά δραστικά ενεργά συστατικά, όπως είναι το Σαλικυλικό Οξύ, η Ρεσβερατρόλη, η πράσινη και λευκή Άργιλος, το BHA και το AHAS, η συλλογή Santorini Grape σου έχει τρεις τέλειες λύσεις, για μία επιδερμίδα χωρίς ατέλειες με έως και 97,9% περιεχόμενο φυσικής προέλευσης.

Πώς θα έχεις την τέλεια επιδερμίδα

Και επειδή, δεν μας αρέσει να αφήνουμε αναπάντητα ερωτηματικά, θέλουμε να σου συστήσουμε τα τρία προϊόντα της συλλογής Santorini Grape: Την ενυδατική Santorini Grape Poreless Κρέμα- Gel που μειώνει τους πόρους σου και σου προσφέρει λεία όψη, τη Santorini Grape Ηφαιστειακή Μάσκα Καθαρισμού για να αποτοξινώνεις την επιδερμίδα σου και να εξισορροπείς τη λιπαρότητα, αλλά και το Santorini Grape Velvet Λάδι Προσώπου για βελούδινη επιδερμίδα.

Αν, ωστόσο, μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε κάποιο, αυτό θα ήταν σίγουρα το Santorini Grape Velvet Λάδι Προσώπου, ακριβώς γιατί μπορεί να βελτιώσει την υφή της επιδερμίδας μας, να την ενυδατώσει και να της προσφέρει αντιοξειδωτική δράση, χαρίζοντάς της βελούδινη και λαμπερή όψη. Βλέπεις, το λάδι προσώπου, είναι το final act κάθε skincare routine που σέβεται τον εαυτό της και ειδικά αυτό, από τη συλλογή της KORRES με το εκχύλισμα σταφυλιού Σαντορίνης, τη Ρεσβερατρόλη και το έλαιο από κουκούτσια του σταφυλιού, είναι σίγουρο πως θα σε κάνει να δεις αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας χρήση*.

Κάθε φορά που σκεφτόμαστε τη Σαντορίνη, σκεφτόμαστε το ηφαίστειο, σκεφτόμαστε μυρωδιές, ήχους και ηλιοβασιλέματα αλλά και την KORRES. Αυτήν τη φορά, αξιοποιώντας τις μοναδικές ιδιότητες του ηφαιστειογενούς εδάφους της Σαντορίνης και τη δροσιά από το αναζωογονητικό αεράκι του Αιγαίου, έρχεται με τη συλλογή Santorini Grape για να δώσει «γεύση» από το εκχύλισμα σταφυλιού και να μας προσφέρει μία επιδερμίδα χωρίς ατέλειες. Αν, λοιπόν, μέχρι τώρα δεν γνώριζες πώς θα δώσεις το power to your skin που χρειάζεσαι, τώρα ξέρεις πως η απάντηση βρίσκεται στη…φύση!

#KORRESSantoriniGrape #PowerToMySkin #SkinPerfectingSolutions

Η συλλογή Santorini Grape της KORRES είναι διαθέσιμη στο ΚΟRRES Circle, το πρώτο APP που συνδέει τον καταναλωτή με το φαρμακείο της επιλογής του. Κάντε την εγγραφή σας, μπείτε στον κύκλο και κερδίστε πλούσια δώρα και εμπειρίες.

*100% των γυναικών που δοκίμασαν KORRES Santorini Grape Velvet Λάδι Προσώπου / Τεστ αυτοαξιολόγησης, 32 εθελοντές ηλικίας 45-65 ετών