Ομορφιά από μέσα προς έξω: Οι ειδικοί μας εξηγούν ότι η ομορφιά δεν είναι επιφανειακή

Ομορφιά από μέσα προς έξω: Οι ειδικοί μας εξηγούν ότι η ομορφιά δεν είναι επιφανειακή

Σε αυτό το άρθρο, αναλύουμε τους τρόπους με τους οποίους πρέπει να κάνουμε το skincare ritual μας με τα προϊόντα Liftactiv Β3 της Vichy και με τη βοήθεια των ειδικών, εξηγούμε πώς η περιποίηση δεν αφορά μόνο αυτό που βλέπουμε.

Η περιποίηση της επιδερμίδας μας είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ημέρας μας. Ξυπνάμε, αντικρίζουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη και ξεκινάμε να περιποιούμαστε την επιδερμίδα μας. Φροντίζοντας το πρόσωπό μας, φροντίζουμε εμάς, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, αφού όταν αυτό λάμπει, λάμπουμε κι εμείς. Όταν το πρωί παρατηρούμε την εικόνα μας, βλέπουμε όλα εκείνα τα σημάδια της ζωής μας, αυτά που άφησε ο χρόνος πάνω στο δέρμα μας, θυμίζοντας μας όσα έχουμε ζήσει και όλες εκείνες τις εμπειρίες που καταφέραμε να «κουβαλάμε» πάντα μαζί μας.

Η αποδοχή του εαυτού μας λοιπόν, πηγάζει από αυτές τις «ατέλειες», που μόνο ατέλειες δεν είναι. Στόχος μας επομένως είναι να φροντίσουμε το δέρμα μας και μέσα από αυτή τη φροντίδα, να βελτιώσουμε την εμφάνισή του. Φροντίζοντας , επομένως την επιδερμίδα μας με την κατάλληλη skincare routine, προχωράμε με μικρά, αλλά ταυτόχρονα σημαντικά, βήματα πιο κοντά στο να μας αγαπήσουμε. Γιατί η περιποίηση του προσώπου μας έγκειται κυρίως και σύμφωνα και με τους ειδικούς της Vichy στα εσωτερικά επίπεδα του προσώπου μας και όχι αναγκαστικά σε αυτά που φαίνονται με «γυμνό» μάτι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε μόνο, είναι να είμαστε επιμελείς με τη ρουτίνα μας και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Στο ταξίδι μας αυτό, έχουμε στο πλάι μας τη Vichy, η οποία αγαπά τη γυναικεία επιδερμίδα, και -διαχρονικά- τη φροντίζει, προτρέποντάς μας να νοιαζόμαστε κι εμείς για αυτή. Η Vichy άλλωστε, δεν μας προσφέρει απλά προϊόντα για την αντιμετώπιση των κηλίδων και των ρυτίδων. Αντιθέτως, αναδεικνύει τη σημασία της εναρμόνισης με τον εαυτό μας και υποστηρίζει την ομορφιά μέσω της αποδοχής και της φροντίδας. Έτσι, δημιούργησε ένα πρωτόκολλο περιποίησης που δεν καταπολεμά απλά τα σημάδια του χρόνου, αλλά μας βοηθά να ανακαλύψουμε ξανά τον εαυτό μας. Το πρωτόκολλο της Vichy Liftactiv B3 αποτελεί ένα πλήρες πρόγραμμα περιποίησης του δέρματος μας κατά των κηλίδων, των ρυτίδων, το οποίο δρα για τη συνολική αντιγήρανση.

Μια ολοκληρωμένη σειρά, ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό δερματολογικό πρωτόκολλο, για δράση σε όλα τα επίπεδα της υπερμελάγχρωσης.

Διορθώνει και προλαμβάνει το 100% των κηλίδων και έχει και αντιρυτιδική δράση.

Είσαι έτοιμη λοιπόν, να μάθεις πως θα χρησιμοποιήσεις αποτελεσματικά τα προϊόντα της σειράς;

Πρώτο βήμα: Μαγική ανανέωση με το Liftactiv Specialist B3 Serum

Όλες χρειαζόμαστε τον κατάλληλο ορό που θα αγαπήσουμε με την πρώτη ματιά και θα δώσει στο δέρμα μας την πιο λαμπερή και υγιή όψη. Ο ορός Liftactiv Specialist Β3 Serum της Vichy είναι το αρχικό και πολύ σημαντικό βήμα για τη sckincare ρουτίνα μας. Με σύνθεση εμπλουτισμένη με Ιαματικό Ηφαιστειακό Νερό Vichy, 5% νιασιναμιδη, 8% συμπλοκο απολέπισης (γλυκολικό οξύ, hepes, ουρία) και βιταμίνη Cg, διορθώνει δραστικά την υπερπαραγωγή μελανίνης και εξισορροπεί τον τόνο του δέρματος. Ακόμη τα βιοπεπτίδια που περιέχει, συμβάλλουν σημαντικά στη μείωση των ρυτίδων. Η ισχυρή φόρμουλα του ορού προσφέρει λάμψη και ομοιόμορφη όψη ενώ η ένταση των κηλίδων μειώνεται έως και 71% σε διάστημα μόνο οχτώ εβδομάδων.

Ένας μοναδικός ορός, εξαιρετικά λεπτόρρευστης υφής, σε μία μοναδική και ασφαλή συσκευασία από ανακυκλωμένο γυαλί, που διατηρεί σταθερή και δραστική τη σύνθεσή του λόγω του ότι δεν έρχεται σε επαφή με τον αέρα και τους ρύπους.

Το Liftactiv Specialist B3 Serum εφαρμόζεται κάθε πρωί, μετά τον καθαρισμό του προσώπου, πιέζοντας ελαφρά το δοσομετρητή και τοποθετώντας 4-5 σταγόνες από το προϊόν σε πρόσωπο και λαιμό.

Δεύτερο βήμα: Liftactiv B3 Specialist Anti-Dark Spots SPF 50 για απόλυτη προστασία επιδερμίδας

Αμέσως μετά τον ορό της Vichy έρχεται η κρέμα Liftactiv B3 Specialist Anti-Dark Spots SPF 50. Αυτή η καινοτόμα κρέμα ημέρας διπλής δράσης, αντιμετωπίζει τις σκούρες κηλίδες και τις ρυτίδες ενώ παράλληλα συμβάλλει σημαντικά στη πρόληψη, αλλά και τη διόρθωση τους. Και η κρέμα αυτή περιέχει νιασιναμίδη, το αναγνωρισμένο δερματολογικά συστατικό που μειώνει της κηλίδες, καταπολεμά τη φλεγμονή και αναστέλλει τη μεταφορά των μελανοσωμάτων στα κερατινοκύτταρα. Ακόμα, περιέχει έναν συνδυασμό ενεργού συστατικού απολέπισης (LHA), βιοπεπτιδίων (PEP) και αντηλιακή προστασία ευρέως φάσματος (SPF 50). Έτσι, συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην πρόληψη των κηλίδων και των ρυτίδων, ενώ καταφέρνει στοχευμένη κυτταρική απολέπιση, μείωση των δυσχρωμιών και λειτουργεί όπως και τα φυσικώς παραγόμενα πεπτίδια στο νεαρό δέρμα. Ταυτόχρονα, η αντηλιακή προστασία που προσφέρει, λειτουργεί πολύ σημαντικά αφού προλαμβάνει τη μελανογένεση.

Η καθημερινή έκθεση στις ακτίνες του ήλιου, οδηγεί σε υπερπαραγωγή μελανίνης και επομένως αύξηση της έντασης των κηλίδων. Η ρύπανση, ένας ακόμη επιθετικός παράγοντας του Εθεσιώματος επιδεινώνει τις καφέ κηλίδες κατά 25%!!!

Η εφαρμογή της ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπο και λαιμό, μετά το Liftactiv Specialist Β3 Serum, δρα αποτελεσματικά για την μείωση όλων των τύπων κηλίδων και δεν σταματά εκεί. Το πρωτόκολλο της Liftactiv είναι ειδικά διαμορφωμένο ώστε να ενισχύει την αίσθηση του well-being, αφού η ανάλαφρη υφή των προϊόντων και η δροσιά τους μας υπενθυμίζουν πόσο σημαντικό είναι το self-care.

Τρίτο βήμα: Η Liftactiv B3 Specialist Κρέμα Νύχτας Κατά των Κηλίδων με ρετινόλη

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, λόγω του κιρκαδικού ρυθμού, η δραστηριότητα των μελανοκυττάρων μας είναι μειωμένη ενώ τα κύτταρά μας συνεχώς ανανεώνονται. Έτσι, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να αποκαταστήσουμε το χρωματικό τόνο της επιδερμίδα μας και να εφαρμόσουμε τα κατάλληλα προϊόντα, όπως η Liftactiv B3 Specialist Κρέμα Νύχτας Κατά των Κηλίδων , ώστε το δέρμα να απορροφήσει όλα τα απαραίτητα συστατικά που θα το βελτιώσουν. Η νιασιναμίδη και η ρετινόλη που περιέχει η Liftactiv B3 Specialist Κρέμα Νύχτας Κατά των Κηλίδων συνδυάζονται μοναδικά στη σύνθεσή της και δημιουργούν δύο εκατομμύρια νέα κύτταρα κάθε βράδυ, τα οποία βελτιώνουν άμεσα την όψη της επιδερμίδας.

Για πρώτη φορά από τη VICHY, δύο από τα πιο συνταγογραφούμενα ισχυρά, δερματολογικά συστατικά όπως είναι η Ρετινόλη και η Νιασιναμίδη (Β3), συνδυάζονται σε μία κρέμα νύχτας με ασφάλεια αλλά και εξαιρετική αποτελεσματικότητα σε 8 εβδομάδες.

Κάθε γυναίκα χρειάζεται τη δική της daily routine για να δίνει στο δέρμα της την αξία και την προσοχή που του αξίζει. Το πρωτόκολλο Vichy Liftactiv B3 αποτελεί την ιδανική περιποίηση κατά των κηλίδων και των ρυτίδων, αλλά κυρίως ανοίγει τον δρόμο προς την αποδοχή και την αγάπη του εαυτού μας. Μόνο φροντίζοντας τον εαυτό μας, άλλωστε, θα μπορέσουμε να λάμψουμε από μέσα προς τα έξω.

Ανακάλυψε το πρωτόκολλο Vichy Liftactiv B3 στο κοντινότερο σε εσένα φαρμακείο και στο αγαπημένο σου e-pharmacy και δώσε στην επιδερμίδα σου αυτό ακριβώς που χρειάζεται για να είναι πάντα στα καλύτερά της.