4 bronzer και 4 tips για τέλεια sunkissed επιδερμίδα

Ευαγγελία Αλπίδου
4 bronzer και 4 tips για τέλεια sunkissed επιδερμίδα
Gregory Scaffidi/IMAXTREE.COM

Προσοχή σε ένα λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες: Περισσότερο bronzer δε σημαίνει περισσότερο μαύρισμα!

Μπορεί ο καιρός τις τελευταίες μέρες να σε κάνει να νιώθεις ότι βρίσκεσαι ακόμα στον moody χειμώνα, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε πτοεί. Την επόμενη εβδομάδα έχουμε Πάσχα και σύμφωνα με τους μετεωρολόγους θα έχουμε τις πιο ηλιόλουστες μέρες της σεζόν.

Αν θες να αποκτήσεις από τώρα την τέλεια sunkissed επιδερμίδα του καλοκαιριού, το bronzer είναι το προϊόν που χρειάζεσαι! Με δύο απλές κινήσεις θα αποκτήσεις ένα πιο summery εφέ, χαρίζοντας στα χαρακτηριστικά του προσώπου σου μια ηλιοκαμένη και sexy όψη. Το θέμα, βέβαια, είναι να το φοράς σωστά, ώστε το αποτέλεσμα να μη δείχνει παράταιρο.

The Queen's Experts: Όλα τα βήματα για να πετύχεις τον iconic φιόγκο στα μαλλιά σου

4 tips για τέλεια sunkissed επιδερμίδα

Dundas-ham-S22-002.jpg

Βρες τη σωστή απόχρωση

Η λάθος απόχρωση μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα και δεν θα κολακεύσει καθόλου τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Αν έχεις σταρένια ή σκουρόχρωμη επιδερμίδα μπορείς να επιλέξεις ένα bronzer με καφέ ή πορτοκαλί υποτόνους. Αν όμως έχεις πολύ λευκή επιδερμίδα προτίμησε έναν τόνο πιο σκούρο bronzer από το δέρμα σου με απαλούς καφέ υποτόνους.

Επίλεξε bronzer σε στικ

Τα bronzer σε στικ είναι ιδανικά για τους μήνες του καλοκαιριού, καθώς δημιουργούν ένα glow εφέ. Εφαρμόζονται με δύο απλές κινήσεις πολύ εύκολα, χωρίς να αφήνουν περρίσεια ποσότητα. Επιπλέον, σε σχέση με τα bronzer σε πούδρα «συγχωρούν» περισσότερα λάθη.

Τοποθέτησε το στα σωστά σημεία

Τοποθέτησε το bronzer επάνω στα ζυγωματικά, τη ράχη της μύτης, τους κροτάφους και πολύ ελαφριά στο πηγούνι. Με ένα πινέλο άπλωσε σωστά το bronzer έτσι ώστε να πετύχεις ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα και... έτοιμη!

Μην το παρακάνεις!

Περισσότερο bronzer δε σημαίνει περισσότερο μαύρισμα. Επειδή θέλουμε ένα φυσικό, ηλιοκαμένο αποτέλεσμα η σωστή ποσότητα θα σε οδηγήσει πιο κοντά στην επιτυχία! Γι' αυτό πρέπει να είσαι φειδωλή στη χρήση του! Ξεκίνα, βάζοντας λίγη ποσότητα και σιγά-σιγά το «χτίζεις».

4 bronzer σε στικ για ηλιοκαμένα ζυγωματικά:

6 mascara φρυδιών που θα γεμίσουν φυσικά τα κενά που έχουν