Τα μολύβια που θα λατρέψετε

Τα μολύβια που θα λατρέψετε

Γραμμή με έντονο χρώμα, smoky look ή τέλεια φρύδια; Η L'Oréal Paris έχει το ιδανικό μολύβι για την κάθε περίπτωση!

Η L'Oréal Paris υποδέχεται τη νέα σεζόν με μια εκπληκτική πρόταση πάνω σε ένα must have του νεσεσέρ μας, το μολύβι. Η σειρά Color Riche ενισχύεται με 3 οικογένειες μολυβιών, μέσα στις οποίες θα ανακαλύψετε το ιδανικό για το μακιγιάζ σας.


Τα Color Riche Le Khol είναι εμπλουτισμένα με έξτρα χρωστικές νέας γενιάς που χαρίζουν ένα πλούσιο, έντονο χρώμα. Χάρη στην κρεμώδη, άνετη υφή τους γλυστράνε πάνω στο βλέφαρο και κάνουν την εφαρμογή πολύ εύκολη. Η γκάμα τους περιλαμβάνει 12 έντονες αποχρώσεις- την τελευταία λέξη στα trends της σεζόν- και το αποτέλεσμα που υπογράφουν είναι σούπερ εντυπωσιακό.

Αν λατρεύετε το smoky look, ρίξτε οπωσδήποτε μια ματιά στα νέα μολύβια Color Riche Le Smoky. Διατίθενται σε 6 μοναδικές, βαθιές αποχρώσεις (από Midnight Black μέχρι ένα εκπληκτικό βαθύ μπλε, το Carribean Blue), έχουν κρεμώδη υφή και ειδικό σφουγγαράκι για να δημιουργήσετε ένα sexy smoky αποτέλεσμα με τον πιο εύκολο τρόπο.


Και επειδή τα φρύδια είναι η κορνίζα των ματιών, η L'Oréal Paris πρόσθεσε στην γκάμα της και το νέο μολύβι Color Riche Le Sourcil. Είναι ένα πολύτιμο "εργαλείο" για να τελειοποιήστε το σχήμα των φρυδιών ενώ το ενσωματωμένο ειδικό βουρτσάκι βάζει την τελική πινελιά στο τέλειο grooming. Θα τα βρείτε σε 2 αποχρώσεις.