«Σβήστε» την κυτταρίτιδα

«Σβήστε» την κυτταρίτιδα

Το νέο Celluli Eraser είναι η απάντηση της Biotherm στο πρόβλημα που ταλαιπωρεί τις περισσότερες γυναίκες   

Ειδικός στη φροντίδα του σώματος, η Biotherm παρουσιάζει ένα προϊόν νέας γενιάς κατά της «όψης φλοιού πορτοκαλιού». Το Celluli Eraser είναι μια δραστική φόρμουλα που στοχεύει στη διάσπαση του λίπους ενώ ταυτόχρονα αποτρέπει τη δημιουργία νέων κυττάρων αποθήκευσής του. Extra bonus: τα αποτελέσματα του προϊόντος παραμένουν ορατά στο σώμα για ένα μήνα μετά την τελευταία χρήση του!

Βασικό ενεργό συστατικό του Celluli Eraser είναι το εκχύλισμα κοραλλιογενών φυκιών, το οποίο αναπτύχθηκε από την Biotherm και δίνει αποδεδειγμένα αποτελέσματα στην καταπολέμιση του λίπους. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο προϊόν συνδυάζεται με gingko biloba & εσκίνη που συμβάλλουν στη διέγερση της μικροκυκλοφορίας, ρουτίνη που είναι γνωστή για την ιδιότητά της να συμβάλλει στη μείωση της αποθήκευσης γλυκόζης στα λιποκύτταρα, περιορίζοντας έτσι το σχηματισμό τριγλυκεριδίων και σαλικυλικό οξύ που χάρη στην κερατολυτική του δράση (ενισχύει την απαλότητα και την απολέπιση της επιδερμίδας) συμβάλλει στη λείανση της επιδερμίδας και στην ελαχιστοποίηση της όψης φλοιού πορτοκαλιού.

Ανάλαφρη, υδάτινη και δροσερή, η gel υφή του Celluli Eraser απλώνεται απαλά στην επιδερμίδα, απορροφάται αμέσως και αφήνει μια αναζωογονητική αίσθηση δροσιάς. Όσο για το άρωμά του, αποπνέει τη διακριτική φρεσκάδα των εσπεριδοειδών με ένα κοκτέιλ από πορτοκάλι και λεμόνι, αρωματική λουίζα και μέντα.

Διαβάστε ακόμα

Biotherm Aquasource Nuit: η δροσιά του ωκεανού στο πρόσωπό σας

Lip liner: 2 τρόποι να το φορέσετε