Μαντεύετε ποιο είναι το super model κάτω από τη μάσκα;

Μαντεύετε ποιο είναι το super model κάτω από τη μάσκα;

Κάνει την πιο hot θεραπεία στο Hollywood! 

Αυτή η μάσκα που εκ πρώτης όψεως δείχνει "κάπως", είναι μάσκα που περιέχει μικρομόρια χρυσού 24 καρατίων και αγκαλιάζει το πρόσωπο ενός από τα πιο περιζήτητα μοντέλα αυτή τη στιγμή, της Bar Refaeli!

barrr

Το supermodel, που έχει αδυναμία στις glam απολαύσεις, ανέβασε αυτή τη φωτό στο Instragram γράφοντας απλά τη λέξη "Gold" και όπως διαβάζουμε, απολαμβάνει ένα από τα πιο hot facials στο Hollywood- ανάμεσα στις διάσημες fans της θεραπείας είναι και η Nicole Kidman και η Cameron Diaz.

Και μπορεί να ακούγεται ως άλλη μια από τις δεκάδες υπερβολές των διασήμων, όμως ο χρυσός είναι πολύτιμος και για την επιδερμίδα καθώς έχει αντιγηραντικές ιδιότητες, βοηθάει στην ανανέωση και την οξυγόνωση των κυττάρων, μειώνει τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης και έχει αντιμικροβιακή δράση. Μάλιστα κάποιες μεγάλες εταιρείες καλλυντικών έχουν "επενδύσει" στις ευεργετικές ιδιότητες του χρυσού στην επιδερμίδα, καθώς ορισμένες από τις πιο ενδιαφέρουσες αντιγηραντικές φόρμουλες βασίζονται στο πολύτιμο αυτό μέταλλο και υποσχονται να προστατέψουν τη νεανικότητα του προσώπου.