Αυτά είναι τα καλλυντικά που από το μπουντουάρ μας μπαίνουν κατευθείαν στο ψυγείο!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Αυτά είναι τα καλλυντικά που από το μπουντουάρ μας μπαίνουν κατευθείαν στο ψυγείο!

Παγωμένα είναι σίγουρα καλύτερα...

Είναι δεδομένο πως το ψυγείο μας αυτήν την περίοδο του χρόνου εκτός από αντικείμενο συντήρησης τροφίμων έχει μετατραπεί σε αποθηκευτικό ντουλάπι ομορφιάς έτσι κορίτσια; Όλες ξέρουμε πως η ζέστη αλλοιώνει τα αγαπημένα μας προιόντα. Ειδικά τα κραγιόν μας είναι τα πρώτα στα οποία παρατηρούμε την διαφορά αφού λιώνουν, με αποτέλεσμα να είναι πολύ δύσκολα στην τοποθέτηση τους αν δεν έχουν παραμείνει όλο το βράδυ στο ραφάκι του ψυγείου.

Υπάρχουν όμως και κάποια ακόμα προϊόντα τα οποία το καλοκαίρι από την πρώτη στιγμή που τα αγοράζεις θέλουν ψυγείο όχι μόνο για να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση αλλά και επειδή αυξάνεται η αποτελεσματικότητά τους και η όμορφη αίσθηση που αφήνουν στην επιδερμίδα μας. Ποιά είναι αυτά;;;;

Voila!! Εδώ θα σου αποδείξω τι πραγματικά συμβαίνει στο ψυγείο μιας Beauty Editor και γιατί σου προτείνω και εσένα να κάνεις το ίδιο.

ψυγειο

Το πάνω ράφι έχει μετατραπεί κυριολεκτικά σε... ψυχρό μπουντουάρ! Το μόνο που λείπει είναι ένας καθρέφτης από πίσω για να τα εφαρμόζω κιόλας. (αστειεύομαι φυσικά, αλλά... και πάλι ποτέ δεν ξέρεις).

Μόλις ανοίξεις την πόρτα θα ανακαλύψεις τα εξής:

Face Mists: Παγωμένα δίνουν εντελώς άλλη αίσθηση στις υψηλές θερμοκρασίες που αντιμετωπίζει το δέρμα μας

PREP + PRIME FIX+ της MAC

PREP MAC


Ένα ανάλαφρο mist νερού με βιταμίνες και μέταλλα, εμπλουτισμένο με ένα μίγμα από πράσινο τσάι, χαμομήλι και αγγούρι, που καταπραΰνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση ενώ παράλληλα χαρίζει απαλή λάμψη που ανανεώνει και τελειοποιεί το μακιγιάζ. Αυτό το ασυναγώνιστο ενυδατικό mist μπορεί να χρησιμοποιηθεί με απεριόριστους τρόπους σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δώσει μια ανάλαφρη υφή στο foundation, να ενισχύσει την ένταση του χρώματος, να βελτιώσει και να παρατείνει την διάρκεια του μακιγιάζ ή να ενυδατώσει και να καταπραΰνει την κουρασμένη επιδερμίδα. Τώρα και σε λαχταριστά νέα μόνιμα αρώματα: ρομαντικό τριαντάφυλλο, χαλαρωτική λεβάντα ή κρεμώδης καρύδα.

Ενυδατικά Σπρέυ προσώπου:

Hydrabio Spray Eau de Soin SPF30 της Bioderma

Bioderma Hydrabio Eau De Soin Spray Spf30 50ml


Αντιοξειδωτικό, αντηλιακό και ενυδατικό νερό προσώπου για ευαίσθητο, ενυδατωμένο δέρμα.Περιποιείται άμεσα την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της ενυδάτωση και άνεση, ενώ την προστατεύει από εξωτερικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες (μόλυνση, στρες, κρύο, UV ακτίνες) που συμβάλλουν στην αφυδάτωση και την πρόωρη γήρανσή της.

Bepanthol® Σπρέι Αφρού

bepanthol cooling foam spray 75ml


Άμεση Ανακούφιση
Ψύχει άμεσα την πάσχουσα περιοχή, παρέχει διαρκή ενυδάτωση και καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα.Περιέχει φυσιολογικά λιπίδια και δεξπανθενόλη (προβιταμίνη Β5), για φυσική αποκατάσταση του δέρματος.Βασίζεται στην προηγμένη τεχνολογία Nanosorb, που ενισχύει την άμεση απορρόφηση των ενυδατικών συστατικών από το δέρμα και μειώνει τη δυσάρεστη αίσθηση του δέρματος που «τραβάει».

LA ROCHE POSAY Serozinc

fa2cf421ba1b55c496889f142249722f

Η νέα "κίνηση" για το λιπαρό δέρμα. Κατά της γυαλάδας και των διεσταλμενων πόρων. Γυαλάδα, λιπαρότητα, ατέλειες, διεσταλμένοι πόροι.Προσφέρει: Ματ αποτέλεσμαΔράση κατά των ατελειώνΔράση κατά των διεασταλμένων πόρων. Οφέλη : 73% λιγότερη γυαλάδα71% λιγότερη λιπαρότητα56% μείωση του αριθμού των ατελειών66% ορατή μείωση των πόρων.

Προϊόντα ματιών:

Resilience Lift Cooling/Lifting Eye Gel Creme της Estee Lauder

237426751

Άμεσα ανανεώνει και ενεργοποιεί την εμφάνιση των ματιών σας. Αποκαλύπτει μια πιο λαμπερή, ανορθωμένη, νεανική εμφάνιση. Εμπλουτισμένο με Νερό Παγετώνων από τις Γαλλικές Αλπεις, αυτή η ανάλαφρη σύνθεση, δροσίζει και ενυδατώνει το δέρμα. Με την δύναμη του συμπλέγματος μας Tri-Peptide Lift, η περιοχή των ματιών αποκτά πιο ανορθωμένη εμφάνιση και πιο σφριγηλή αίσθηση. Το πόδι της χήνας, τα πρηξίματα, και οι μαύροι κύκλοι μειώνονται σημαντικά. ΣΥΜΒΟΥΛΗ : Διατηρείστε το στο ψυγείο για μία επιπλέον αίσθηση δροσιάς.

Korres Μάσκα με Αγγούρι για Μαύρους Κύκλους & Σακούλες

0005624 korres 8ml

Μάσκα ματιών, σε μορφή gel, που φροντίζει για την υγιή όψη της ευαίσθητης περιοχής των ματιών μέσω της ενυδάτωσης και αποτοξίνωσης. Το Αγγούρι, γνωστό για την παραδοσιακή του χρήση ως ενυδατικό και αναζωογονητικό συστατικό, συνδυάζεται με μείγμα φυσικών δραστικών, μεταξύ των οποίων Υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους, Βεταϊνη, Χαμομήλι και Guarana, που ενισχύουν τη μικροκυκλοφορία, τονώνουν, βελτιώνουν την όψη μαύρων κύκλων και το πρήξιμο στην περιοχή.

Δροσιστικές κρέμες για τα πόδια:

Αναζωογονητική κρέμα ποδιών Cedraflon

Servier Cedraflon Cream 150ml


Η Cedraflon είναι μια αναζωογονητική κρέμα ποδιών με λεπτή υφή, είναι διακριτικά αρωματισμένη και αφήνει το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο, ενώ με το δροσιστικό άμεσο αποτέλεσμα ανακουφίζει από την αίσθηση των κουρασμένων ποδιών. Δεν είναι λιπαρή και δεν αφήνει ίχνη, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάθε στιγμή της ημέρας για να προσφέρει άνεση και ξεκούραση.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχεις διεσταλμένους πόρους; Δες πώς θα απαλλαγείς