Η νέα υπηρεσία φρυδιών της MAC είναι πολύ καλύτερη από ότι φανταζόμουν!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Η νέα υπηρεσία φρυδιών της MAC είναι πολύ καλύτερη από ότι φανταζόμουν!

Διάβασε τι να περιμένεις όταν θα κλείσεις το ραντεβού σου

Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν καλά πως έχω μία εμμονή με τα φρύδια μου. Έκανα βλέπεις, τεράστια λάθη στο παρελθόν και ακόμη τα πληρώνω. Μετά την κακοποίηση στην οποία τα υπέβαλλα στα εφηβικά μου χρόνια, αποφάσισα πως δεν θα έχω καν τσιμπιδάκι φρυδιών στο νεσεσέρ μου! Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν πως, όταν η MAC με κάλεσε να δοκιμάσω τη νέα υπηρεσία φρυδιών στο κατάστημα MAC στην Ερμού δεν μπορούσα να αρνηθώ και όχι απλά δεν το έκανα αλλά πήγα την ίδια ημέρα!

LP2 2828

Η υπηρεσία περιλαμβάνει τον σχηματισμό και τον καθαρισμό των φρυδιών με κλωστή ή με τσιμπιδάκι και έπειτα mini μαθήματα μακιγιάζ! Οι ειδικοί των MAC, αφού δώσουν το τέλειο σχήμα στα φρύδια σου, συνεχίζουν δείχνοντάς σου πώς να τα βάψεις μόνη σου και με ποια προϊόντα! Βήμα-βήμα, η γλυκιά Καίτη που ανέλαβε τα δικά μου φρύδια, μου εξήγησε πως πρέπει να ξεκινώ από την γωνία και προς τα έξω κάνοντας πολύ ελαφριές κινήσεις και κάπως έτσι άλλαξε τα δεδομένα μου γιατί…έκανα πάντα ακριβώς το αντίθετο!

LP2 2851

Η υπηρεσία κρατά μόλις 15’ (μπορείς να την κάνεις στο διάλειμμα από τη δουλειά σου) και μέσα σε αυτά τα 15 λεπτά απέκτησα τέλεια φρύδια, βρήκα το τέλειο μολύβι για εμένα και έμαθα το τέλειο tip! Καλύτερα δεν γινόταν ή… έτσι νόμιζα! Βλέπεις, όταν πήγα στο ταμείο ενημερώθηκα πως τα 15€ που είναι το κόστος της υπηρεσίας εξαργυρώνονται σε προϊόντα!

LP2 2877

Αυτό σημαίνει πως δεν πλήρωσα απλά για την υπηρεσία αλλά αγόρασα ουσιαστικά το πιο τέλειο μολύβι φρυδιών! Η ανταλλακτική αυτή υπηρεσία δεν περιορίζεται φυσικά στα προϊόντα φρυδιών. Αν θέλεις μπορείς να αγοράσεις το αγαπημένο σου κραγιόν, μία super μάσκαρα ή οτιδήποτε άλλο θέλεις αξίας 15€.

LP2 2881 copy

Ξέρω, ξέρω, αναρωτιέσαι τι πρέπει να κάνεις για να κλείσεις το δικό σου ραντεβού! Είναι πολύ απλό: Επιλέγεις το κατάστημα MAC που βρίσκεται πιο κοντά σε εσένα, κλείνεις το ραντεβού σου και αποκτάς τέλεια φρύδια. Προσοχή όμως! Προς το παρόν, η υπηρεσία διατίθεται μόνο στα καταστήματα MAC. Πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμη και στα MAC corner shops που βρίσκεις μέσα σε πολυκαταστήματα. Εγώ έκλεισα και το επόμενο ραντεβού μου γιατί… τα φρύδια μου χρειάζονται δουλειά και σου προτείνω να κάνεις και εσύ το ίδιο άμεσα!