Η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε τα μυστικά ομορφιάς της και τη θεραπεία που δεν έχει κάνει ποτέ

Μαρία Ροδίτη
Η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε τα μυστικά ομορφιάς της και τη θεραπεία που δεν έχει κάνει ποτέ
@dutchesss_

Η Δούκισσα Νομικού έκανε Q&A με τους followers της και έδωσε μια γεύση για όσα κάνει και διατηρεί λαμπερή κι ενυδατωμένη την επιδερμίδα της.

Δεν είναι πολύ συχνά τα Q&A που κάνει η Δούκισσα Νομικού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μιας και είναι αρκετά απασχολημένη με την επιχείρησή της και τα δύο της παιδιά. Ωστόσο, όταν αποφασίσει να το κάνει απαντά σε όλες τις ερωτήσεις των fans της. Έτσι έγινε και τώρα οπότε η Δούκισσα μίλησε για τα μυστικά ομορφιάς της, που διατηρούν νεανική, φρέσκια και λαμπερή την επιδερμίδα της, ενώ αποκάλυψε και ποια θεραπεία ομορφιάς δεν έχει κάνει ποτέ.

Τώρα θα μου πεις… Μπορώ ν’ ακολουθήσω κι εγώ τα beauty μυστικά της Δούκισσας; Και σου απαντώ: Ναι, φυσικά. Όλες μπορούμε να υιοθετήσουμε την beauty routine της Dutchess.

Η Δούκισσα Νομικού έκανε ένα ultra summerish μακιγιάζ και εμείς μάθαμε τις λεπτομέρειες

Τα μυστικά της Δούκισσας Νομικού για λαμπερό δέρμα χωρίς ακμή

Δύο ερωτήσεις δέχθηκε στο Q&A του Instagram η Δούκισσα Νομικού αναφορικά με τη λαμπερή επιδερμίδα της. Μία follower της ρώτησε «τι κάνουμε για λαμπερή επιδερμίδα;» με τη Δούκισσα ν’ απαντά ότι η ενυδάτωση είναι το παν. Κι όπου ενυδάτωση- συμπληρώνω εγώ- βλέπε πολύ νερό μέσα στην ημέρα και serum κι ενυδατική κρέμα στη ρουτίνα ομορφιάς σου.

doukissa1.jpg

Μια άλλη follower ρώτησε τη Δούκισσα Νομικού τι θεραπείες ακολουθεί κι έχει τόσο καθαρό πρόσωπο χωρίς ακμή. Και το μοντέλο απάντησε πολύ αναλυτικά: «Συχνούς καθαρισμούς, πολύ καλό καθημερινό ντεμακιγιάζ, 8ωρο ύπνο και πολλά χαμόγελα».

doukissa3.jpg

Η Δούκισσα Νομικού δεν έχει κάνει ποτέ Botox

Το μοντέλο και επιχειρηματίας απάντησε με πλήρη ειλικρίνεια στις ερωτήσεις των followers της στο Instagram για τη διατήρηση της επιδερμίδας της και τα μυστικά ομορφιάς της. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, η Δούκισσα Νομικού ερωτήθηκε και για το Botox.

doukissa2.jpg

Και μπορεί να νόμιζες πως η Δούκισσα έχει κάνει Botox, όμως η ίδια παραδέχθηκε πως δεν έχει κάνει ποτέ. Και μετά από αυτό… Ζηλεύουμε (πάντα με την καλή έννοια) ακόμα περισσότερο την τόσο υπέροχη επιδερμίδα της Δούκισσας. Σίγουρα – εκτός από τη ρουτίνα που ακολουθεί- η επιδερμίδα της είναι και αποτέλεσμα γονιδίων. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως η Δούκισσα έχει μια πολύ όμορφη μαμά!