Η Δούκισσα Νομικού έκανε ένα ultra summerish μακιγιάζ και εμείς μάθαμε τις λεπτομέρειες

Μαρία Ροδίτη
Η Δούκισσα Νομικού έκανε ένα ultra summerish μακιγιάζ και εμείς μάθαμε τις λεπτομέρειες

Ο προσωπικός make up artist της παρουσιάστριας, Παντελής Τουτουντζής, μας αποκάλυψε όλα τα μυστικά!

Η Δούκισσα Νομικού είναι ένα από τα πιο αγαπημένα κορίτσια εδώ στο Queen.gr! Γιατί; Για πάρα πολλούς λόγους! Μας αρέσει το στυλ της, μας αρέσει η γλυκύτητα και η ομορφιά της, αλλά κυρίως – σαν beauty addicts που είμαστε- αγαπάμε τις επιλογές που κάνει στο μακιγιάζ.

Ένα scroll στο Instagram account της προχθές ήταν αρκετό για να μας πείσει πως η Δούκισσα είναι το απόλυτο summer girl! Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Makeover» έκανε ένα ανάλαφρο, λαμπερό και απόλυτα καλοκαιρινό μακιγιάζ, το οποίο μας συνεπήρε. Δες το στην παρακάτω φωτογραφία!

doukissa nomikou summerish makigiaz

Το ultra summerish μακιγιάζ της Δούκισσας Νομικού

Μα δεν είναι υπέροχο; Ε, λοιπόν, ακριβώς για αυτό δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε. Θέλαμε να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες για αυτό το φυσικό, φρέσκο και λαμπερό αποτέλεσμα της επιδερμίδας της. Ξέραμε ότι πίσω από αυτό το μακιγιάζ κρυβόταν ο ταλαντούχος make up artist, Παντελής Τουτουντζής, οπότε τον καλέσαμε και μας είπε κάθε βήμα που ακολούθησε.

«Εδώ έχουμε ένα μακιγιάζ με φυσικότητα και λάμψη. Αυτό το φυσικό αποτέλεσμα μάς το έδωσε ένα μείγμα που φτιάξαμε. Αναμείξαμε, δηλαδή, λίγο foundation, ενυδατική κρέμα και bronze λάμψης και αυτό αποτέλεσε τη βάση του μακιγιάζ», μας εξηγεί ο Παντελής Τουτουντζής.

pantelis toutountzis make up artist

Η Δούκισσα Νομικού εμπιστεύεται εδώ και χρόνια τον make up artist, Παντελή Τουτουντζή

Και συνεχίζει: «Επίσης, στα μάτια βάλαμε λάμψεις σε χρυσές αποχρώσεις. Μάλιστα, την ώρα που έκανα contouring με την τερακότα στα ζυγωματικά της Δούκισσας, πέρασα και λίγη ποσότητα στα μάτια για να δώσουμε βάθος. Και, βέβαια, για να κορυφωθεί αυτό το απόλυτα καλοκαιρινό μακιγιάζ ολοκληρώσαμε με ένα κόκκινο λαμπερό κραγιόν», μας λέει.

Ποιο είναι, όμως, το μυστικό για να διατηρηθεί αναλλοίωτο αυτό το τόσο φρέσκο και δροσερό μακιγιάζ; «Επειδή αυτό το μακιγιάζ είναι πολύ λεπτό σε υφές είναι καλό τα κορίτσια να βάζουν setting spray ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στην ημέρα για να το διατηρήσουν».

Διάβασε ακόμα: We are calling it! Το χρώμα στα χείλη φέτος το καλοκαίρι θα είναι πιο έντονο από ποτέ