10 eye patches για ξεκούραστο και λαμπερό βλέμμα

Μαρία Ροδίτη
10 eye patches για ξεκούραστο και λαμπερό βλέμμα

Τα eye patches ή αλλιώς οι μάσκες ματιών είναι hero προϊόν που αξίζει πραγματικά μια θέση στη ρουτίνα ομορφιάς και το νεσεσέρ σου.

Υπάρχουν περίοδοι που δεν κοιμάμαι καλά, που είμαι κουρασμένη και οι υποχρεώσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Αυτό, δυστυχώς, σε εμένα αποτυπώνεται σχεδόν αμέσως στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Το βλέμμα μου μοιάζει κουρασμένο, η επιδερμίδα είναι θαμπή και εγώ ψάχνω λύση άμεση και αποτελεσματική.

Ποια είναι αυτή; Τα eye patches ή αλλιώς η μάσκα ματιών. Αυτό το skincare item είναι πραγματικά που με σώζει, αμέσως δίνει μια φρεσκάδα στο βλέμμα και στην επιδερμίδα κάτω από τα μάτια κάνοντας και μένα να χαμογελώ λιγάκι. Δεν ξέρεις τι είναι να μην μπορείς να φύγεις από το σπίτι χωρίς concealer από τους μαύρους κύκλους, αλήθεια!

10 προϊόντα με ρετινόλη για να εξαφανίσεις άμεσα λεπτές γραμμές και ρυτίδες

Τι είναι τα eye patches και πώς τα χρησιμοποιείς

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή! Τα eye patches είναι υφασμάτινες μάσκες, που έχουν το σχήμα της περιοχής κάτω από τα μάτια, και είναι ειδικά σχεδιασμένες για αυτό το σημείο. Περιέχουν σε υψηλή συγκέντρωση ενυδατικά και επανορθωτικά συστατικά, καταπραΰνουν την περιοχή των ματιών και συγχρόνως παρέχουν αντιφλεγμονώδη δράση.

https://www.instagram.com/p/CUpyH00thNH

Για να τα χρησιμοποιήσεις σωστά αρκεί να τα τοποθετήσεις σε καθαρή επιδερμίδα για 15 λεπτά περίπου 1-2 φορές την εβδομάδα. Στη συνέχεια, με τον ορό που έχει μείνει στο δέρμα σου κάνε ελαφρύ μασάζ στην περιοχή χρησιμοποιώντας τον παράμεσο, που είναι το δάχτυλο με τη λιγότερη μυϊκή δύναμη.

Shopping time

Και τώρα που… έμαθες τα άπαντα των eye patches, ήρθε η ώρα για shopping. Στην παρακάτω gallery, θα δεις 10 eye patches, τα οποία υπόσχονται να ανανεώσουν το θαμπό και αφυδατωμένο δέρμα, προλαμβάνουν και αντιμετωπίζουν λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ενώ χαρίζουν λάμψη στο βλέμμα.

Δοκίμασέ τα και δεν θα χάσεις. Μη σου πω ότι πρέπει να τα έχεις μαζί σου και στις διακοπές. Μετά τα ξενύχτια και τα ποτά μια μάσκα ματιών είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για να συνέλθεις!