Half up: Η Φαίη Σκορδά βρήκε τα tricks για να απογειώσει το πιο casual χτένισμα

Μαρία Ροδίτη
Half up: Η Φαίη Σκορδά βρήκε τα tricks για να απογειώσει το πιο casual χτένισμα

Η Φαίη Σκορδά έχει 2 εναλλακτικές για να κάνεις πιο σύγχρονο και εντυπωσιακό το κλασικό half up χτένισμα.

Το half up hairstyle, δηλαδή το χτένισμα που κάνουμε πιάνοντας μισά-μισά τα μαλλιά μας, ενδείκνυται συνήθως για πιο καθημερινές και απλές εμφανίσεις. Ή… έτσι νομίζαμε μέχρι σήμερα.

Γιατί η Φαίη Σκορδά βρήκε τον τρόπο ώστε αυτό το casual χτένισμα να γίνει επίσημο. Για να καταλάβεις, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ έχει εμφανιστεί στην εκπομπή της τις τελευταίες μέρες με 2 διαφορετικές εκδοχές του half up hairstyle και έχει εφαρμόσει 2 tricks κάνοντας το χτένισμα super glam.

Faux bob: Πώς θα κάνεις το καρέ της Φαίης Σκορδά χωρίς να κόψεις ούτε λίγο τα μαλλιά σου

Τα tricks της Φαίης Σκορδά για να κάνεις πιο glam το half up χτένισμα

Το half up με κυματιστά μαλλιά

Το καφέ ριγέ κοστούμι της η Φαίη Σκορδά απογείωσε με ένα ultra chic half up χτένισμα, το οποίο μπορείς κι εσύ να κάνεις ακόμα και για να βγεις το βράδυ για ποτό ή για να παρευρεθείς σε κάποια επίσημη περίσταση, όπως ένας γάμος ή ακόμα και τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

half_up_skorda2.jpg

Τι λεπτομέρεια είχε αυτό το hairstyle; Θα σου πω αμέσως! Τα μαλλιά της 42χρονης παρουσιάστριας ήταν σε χαλαρούς κυματισμούς, με όγκο στη ρίζα και αφημένες τούφες γύρω από το πρόσωπο. Όχι μόνο, όμως. Τα μαλλιά είχαν και shiny εφέ, πράγμα το οποίο έκανε αμέσως πιο glam το χτένισμα.

Το half up με φιόγκο

Το πιο πρόσφατο half up χτένισμα της Φαίης Σκορδά έχει μια μικρή αλλά θαυματουργή λεπτομέρεια που αμέσως του έδωσε glam vibes. Ποια είναι αυτή; Ο oversized, μαύρος, σατέν φιόγκος με τον οποίο η παρουσιάστρια έχει πιάσει τα μαλλιά της.

skorda_fiogkos.jpg

Όπως βλέπεις στη φωτογραφία, η Φαίη έχει στερεώσει με τον φιόγκο το half up δίνοντας όγκο στις ρίζες και κάνοντας έτσι πιο επίσημο το χτένισμά της. Τέλειο δεν είναι; Μπορείς κι εσύ να κάνεις copy the hair look, τόσο για τις καθημερινές όσο και για τις χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις σου. Και να είσαι σίγουρη ότι θα κάνεις εντύπωση και θα ξεχωρίσεις.