Goodlife By Gina THE SERUM: Ένα νέο προϊόν με έμπνευση από την Ελλάδα και την καλή ζωή

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Goodlife By Gina THE SERUM: Ένα νέο προϊόν με έμπνευση από την Ελλάδα και την καλή ζωή

Ένας ορός περιποίησης προσώπου που κλείνει μέσα του μόνο τα καλύτερα από την ελληνική γη και θέλει να μας μάθει να ζούμε καλύτερα

Αντλώντας έμπνευση από την Ελλάδα και την ευζωία, από το περιβάλλον και την ψυχική ηρεμία, η Τζίνα Αλιμόνου θέλησε να δημιουργήσει ένα προϊόν που να περιέχει όλη τη μαγεία της ελληνικής φύσης, να προάγει την καλή ζωή και να απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες, ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Το αποτέλεσμα; Το THE SERUM, ένας ορός που μας φέρνει πιο κοντά στη φύση, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει τα προβλήματα, που ο σύγχρονος τρόπος ζωής προκαλεί στην επιδερμίδα μας.

THE SERUM

Με λεπτόρρευστη, gel υφή και φυσικό άρωμα (fragrance free) που προκύπτει αποκλειστικά από τα φυσικά συστατικά του, το THE SERUM είναι ένα προϊόν που λατρέψαμε πριν ακόμα διαβάσουμε τη φιλοσοφία πίσω από αυτό. Βλέπεις, η Τζίνα Αλιμόνου, μυημένη από τις γυναίκες της οικογένειάς της στην καλή ζωή, θέλησε με σεβασμό να αιχμαλωτίσει την ελληνική ολιστική φιλοσοφία σε μία πρωτοποριακή σύνθεση. Οραματίστηκε ένα προϊόν που θα αντιμετωπίζει άμεσα, αλλά και μακροπρόθεσμα τα προβλήματα της επιδερμίδας μας, όπως για παράδειγμα η αφυδάτωση και οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Ένα φυσικό προϊόν σε πλήρη αρμονία με τη φιλοσοφία της καλής ζωής.

image003.jpg

Για αυτό και συνεργάστηκε με την Κατερίνα Βασιλάτου, σύμβουλο καινοτομίας καλλυντικών προϊόντων The NuCLab. Και μαζί επέλεξαν μόνο τα καλύτερα, φυσικά ενεργά συστατικά που «δάνεισαν» τις ιδιότητές τους στο πανίσχυρο THE SERUM:

  • Χυμό ροδιού βιοδυναμικής καλλιέργειας, που προσφέρει αναζωογόνηση και αυξάνει τη φυσική λάμψη του δέρματος.
  • Εκχύλισμα από κουκούτσια σταφυλιού που προλαμβάνει, αλλά και αντιμετωπίζει τα σημάδια της γήρανσης και την ανομοιόμορφη υφή της επιδερμίδας.
  • Καινοτόμα πεπτίδια φυσικής προέλευσης από κέδρο, που αναζωογονούν την επιδερμίδα και επαναφέρουν την ελαστικότητά της.
  • Έναν συνδυασμό υαλουρονικών οξέων που προσφέρουν ένα αποτέλεσμα, που μιμείται το αποτέλεσμα των θεραπειών botox.
  • Καινοτόμους πολυσακχαρίτες από κασία, οι οποίοι αυξάνουν τα επίπεδα ενυδάτωσης και επαναφέρουν τη λάμψη στην επιδερμίδα.
  • Ολιγοσακχαρίτες από chicory, που αποτελούν τη φυσική εναλλακτική της ρετινόλης.
  • Σταθερή μορφή βιταμίνης C για λάμψη και αναζωογόνηση.
  • Βιταμίνη Β3 για ακόμα περισσότερη ενυδάτωση και λείανση της υφής της επιδερμίδας.
image005.jpg

Όλα μαζί, τα φυσικά δραστικά συστατικά του THE SERUM, συνθέτουν ένα απολαυστικό 99,69% φυσικό μείγμα, που απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα και είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος. Όσο για το τι κάνει, ενυδατώνει το αφυδατωμένο δέρμα επαναφέροντας άμεσα τη λάμψη στη θαμπή και κουρασμένη όψη ανεξαρτήτως ηλικίας ενώ μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων, αυξάνοντας την ελαστικότητα και τη λεία υφή της επιδερμίδας.

Με λίγα λόγια, κάνει όλα όσα θέλουμε, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε πολλαπλά προϊόντα για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η καλή ζωή, άλλωστε, είναι μία απλοποιημένη, «καθαρή» εκδοχή της καθημερινότητάς μας. Μία φιλοσοφία που βασίζεται στην απλότητα και την αποτελεσματικότητα.

image007.jpg

Αυτό ακριβώς είναι το THE SERUM, ένα προϊόν βασισμένο στην ειλικρίνεια και την απλότητα, σε φυσικά συστατικά με κλινικά αποδεδειγμένη δράση στο δέρμα, σε ένα όραμα -αυτό της Τζίνας Αλιμόνου- που μας θέλει όλους να ζούμε αρμονικά με τη φύση και να τη σεβόμαστε, όπως σεβόμαστε τον εαυτό μας.

Για περισσότερες συμβουλές και tips για την καλή ζωή, επισκέψου το website goodlifebygina.gr. Για να κάνεις δικό σου το THE SERUM, δεν έχεις παρά να κατευθυνθείς προς το e-shop του Good Life by Gina. Και φυσικά μην παραλείψεις να ακολουθήσεις τον επίσημο λογαριασμό της founder @gina_alimonou στο Instagram.