H Τζίνα Αλιμόνου μας δείχνει πώς η επιστροφή σε έναν φυσικό τρόπο ζωής μπορεί να σε κάνει πιο όμορφη

Διονυσία Καλαποθαράκου
H Τζίνα Αλιμόνου μας δείχνει πώς η επιστροφή σε έναν φυσικό τρόπο ζωής μπορεί να σε κάνει πιο όμορφη

Μας μιλάει για το site της, «Good Life by Gina», αλλά και τον νέο ορό αναζωογόνησης που δημιούργησε με βάση τις αρχές της ολιστικής φιλοσοφίας

Πολυσχιδής προσωπικότητα, επιχειρηματίας, μητέρα τεσσάρων παιδιών και λάτρης της «καλής ζωής», η Τζίνα Αλιμόνου μιλάει στο Queen.gr για τον δίαυλο επικοινωνίας που έχει βρει με τον κόσμο μέσα από το YouTube channel της, το νέο της beauty project της και την «ομορφιά» που προκύπτει από την εξισορρόπηση του ευ ζην με τη χρησιμοποίηση των σωστών καλλυντικών. Το «Good Life» μπορεί να οριστεί και σύμφωνα με την Τζίνα Αλιμόνου, το να το ανακαλύψουμε και να το υιοθετήσουμε, είναι πιο απλό από όσο πιστεύουμε!

Ολόκληρη η συνέντευξη της Τζίνας Αλιμόνου στο Queen.gr:

Ξεκίνησες με κανάλι στο YouTube και λογαριασμό στο Instagram, πρόσφατα προέκυψε η ιστοσελίδα σου. Όλα έχουν το ίδιο όνομα, Good Life by Gina. Θέλεις να μας εξηγήσεις πώς προέκυψε;

Το Good Life by Gina είναι ένας οδηγός ευζωίας με έμπνευση την Ελλάδα και την αγάπη μου για τη φυσική ζωή. Συνήθειες από την προσωπική μου βιωματική εμπειρία και την εξειδικευμένη γνώση των συνεργατών μου. Κύρια χαρακτηριστικά ο σεβασμός στον άνθρωπο και τη φύση, την αγάπη για τη φυσική ζωή, την ελληνικότητα και τα ουσιώδη. Ένα παζλ προσωπικών μου βιωμάτων από την παιδική μου ηλικία, την ενασχόληση μου με την με τον χώρο της μόδας, της ομορφιάς, τα πολυάριθμα ταξίδια μου και την πλήρη ενασχόλησή μου με τα παιδιά μου.

Ποια είναι τα σχόλια που σoυ γράφει το κοινό και πώς τα αξιολογείς;

Διαπίστωσα από νωρίς ότι τα θέματα ευζωίας άρεσαν πολύ και είχαν άμεσο αντίκτυπο, επειδή, πιστεύω πως είναι πρωτότυπα και προάγουν τη βελτίωση της ζωής. Δημιουργήθηκε έτσι μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα σε μένα και το κοινό, σε τέτοιο σημείο που αρκετές φορές υλοποιώ κάποιες από τις προτάσεις τους.

Και η παραγωγή της προσωπικής σειράς σου καλλυντικών πώς συνέβη;

Μέσα από την προσωπική μου επικοινωνία με την κοινότητα του GLBG αντιλήφθηκα ότι την περίοδο του κορονοϊού οι άνθρωποι ήθελαν να φροντίσουν το σώμα τους με φυσικά και δραστικά προϊόντα. Έτσι, πριν από τρία χρόνια, με την επιστημονική ομάδα του GLBG ξεκινήσαμε να εργαζόμαστε εντατικά για να δημιουργήσουμε το πρώτο μας καλλυντικό το THE SERUM, πάντα με βάση τη φιλοσοφία μας.

image007.jpg

Μίλησέ μας για το πρώτο σου προϊόν, το THE SERUM. Ενσωματώνει καινοτομία; Πώς διαφέρει από άλλα της αγοράς;

Το THE SERUM είναι ένας ορός αναζωογόνησης του προσώπου, των ματιών και του λαιμού. Εγώ χρησιμοποιώ μόνο αυτό το προϊόν. Στην κοσμετολογία τα serum θεωρούνται τα πιο συμπυκνωμένα και δραστικά καλλυντικά. Το The Serum, είναι ένα πολυτάλαντο, σύγχρονο προϊόν για 24ωρη περιποίηση προσώπου, ματιών, λαιμού και ντεκολτέ, 99,69% φυσικό, vegan, που καλύπτει όλες τις ανάγκες του δέρματος για ενυδάτωση, σύσφιξη και αντιγήρανση. Είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος ακόμα και τα δέρματα με ακμή και όλες τις ηλικίες. Είναι ένα προϊόν 3 σε 1, αφού φροντίζει όλες τις περιοχές του προσώπου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά. Εγώ χρησιμοποιώ μόνο αυτό. Τα δραστικά του συστατικά εμπεριέχονται σε πολύ υψηλό ποσοστό, κάτι που το κάνει πολύ ισχυρό και αποτελεσματικό. Σύμφωνα με έρευνες αποτελεσματικότητας από δερματολόγους, οι 9 στους 10 είπαν ότι είδαν μέσα σε λίγες ημέρες το δέρμα τους πιο υγιές, λαμπερό και ελαστικό.

Αν και νέο προϊόν, ακούγεται ότι χρησιμοποιείται πολύ από προσωπικότητες της showbiz. Σε τι οφείλεται αυτή η επιτυχία του;

Αυτό συμβαίνει επειδή καλύπτει άμεσα, σε ελάχιστο χρόνο, όλες τις ανάγκες του δέρματος για βαθιά ενυδάτωση, σύσφιξη και αντιγήρανση. Παράλληλα, όπως μου έδειξαν επαγγελματίες μακιγιέρ, αποτελεί ιδανικό primer για όλους τους τύπους μακιγιάζ, ακόμα και τα πολύ απαιτητικά της τηλεόρασης, καθώς με τη συνδυαστική χρήση του το μακιγιάζ παραμένει ανέπαφο όλη μέρα.

1679659067334-481014960-image009.jpg

Πώς και πού μπορεί να το προμηθευτεί όποιος ενδιαφέρεται;

Μπορείτε να το αναζητήσετε στο shop της ιστοσελίδας goodlifebygina.gr, με τη βεβαιότητα ότι θα φτάσει στα χέρια σας, όπου κι αν βρίσκεστε, Ελλάδα, Κύπρο ή εξωτερικό, σε λίγες μέρες. Επίσης, στο ίδιο σημείο είναι αναρτημένος ένας χάρτης του δικτύου φαρμακείων της Αττικής που το διαθέτουν.

Θα ακολουθήσουν επόμενοι κωδικοί με διαφορετική στόχευση;

Ναι, το THE SERUM αποτελεί τη βάση μιας ολιστικής περιποίησης προσώπου και ταυτόχρονα τον πρώτο κρίκο μιας σειράς φυσικών και δραστικών καλλυντικών, τα οποία βρίσκονται ήδη στο τελευταίο στάδιο ανάπτυξης.

Θα μας αποκαλύψεις κάποια μικρά μυστικά ομορφιάς και ευεξίας που δεν λείπουν από την καθημερινή ρουτίνα σου;

Πριν εφαρμόσω το THE SERUM περνάω για λίγα λεπτά το πρόσωπό μου με ένα παγάκι και κατά την εφαρμογή του κάνω πιέσεις σε συγκεκριμένα σημεία-«κλειδιά» του προσώπου. Μέσα στην ημέρα για αποσυμπίεση από το απαιτητικό μου πρόγραμμα κάνω αναπνοές, ενώ μια φορά τον μήνα ακολουθώ ένα ήπιο πρόγραμμα detox.

1679659031182-247465817-image005.jpg

Δείχνεις ήρεμη δύναμη παρότι έχεις τέσσερα παιδιά και έντονη επαγγελματική ζωή. Ποιος είναι ο τρόπος σου να τα καταφέρνεις;

Είναι αλήθεια πως ο χρόνος μου είναι περιορισμένος. Όμως, επειδή μου αρέσει να προσφέρω, φτιάχνω χρόνο για να μπορώ να κάνω όλα αυτά που με γεμίζουν χαρά. Δύναμη αντλώ απ’ όλα αυτά που μοιράζομαι στο GLBG: Την ισορροπημένη διατροφή, κυρίως μεσογειακή και χορτοφαγική, τη σωματική άσκηση, τις θεραπευτικές ρουτίνες και τη yoga.

Με μία επίσκεψη στο website της goodlifebygina.gr μπορείς να ανακαλύψεις ακόμα περισσότερες συμβουλές ευζωίας, ενώ με ένα κλικ στο e-shop του Good Life by Gina μπορείς να κάνεις δικό σου το THE SERUM.