Barbiecore lips: Η Ελένη Μενεγάκη με φούξια κραγιόν κάνει την τέλεια πρόταση για το Πάσχα

Μαρία Ροδίτη
Barbiecore lips: Η Ελένη Μενεγάκη με φούξια κραγιόν κάνει την τέλεια πρόταση για το Πάσχα

Το Barbiecore trend συνεχίζει να είναι πανταχού παρόν και η Ελένη Μενεγάκη το αποδεικνύει. Υιοθέτησέ το κι εσύ επιλέγοντας ένα super fresh φούξια κραγιόν!

Το κόκκινο χρώμα είναι πρωταγωνιστής του Πάσχα. Κόκκινα βάφουμε τα αυγά, κόκκινες κορδέλες στολίζουν τα σοκολατένια αυγά και κόκκινα νύχια ή χείλη επιλέγουμε για τις πασχαλινές μας εμφανίσεις. Δεν είναι, ωστόσο, μονόδρομος το κόκκινο, ειδικά στο μακιγιάζ. Και η Ελένη Μενεγάκη το αποδεικνύει.

Η παρουσιάστρια του MEGA έκανε πριν μερικές ημέρες την απόλυτη Barbiecore εμφάνιση επιλέγοντας φούξια φόρεμα και φούξια κραγιόν και δίνοντάς μας ένα εναλλακτικό και funky makeup inspo για το Πάσχα. Γιατί ωραίο το κόκκινο, αλλά… υπάρχουν κι άλλες επιλογές αν θέλεις να διαφοροποιηθείς.

Το 90s χτένισμα της Ελένης Μενεγάκη και το μυστικό για να μη φαίνονται τα μαλλιά άκαμπτα

Η Ελένη Μενεγάκη με το Barbiecore trend… στα καλύτερά του

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Barbiecore ονομάστηκε πέρσι η τάση που θέλει να κυριαρχεί στο look μας το ροζ και το φούξια. Είτε στα ρούχα και τα αξεσουάρ, είτε στο μακιγιάζ. Η συγκεκριμένη τάση προέκυψε μετά τις promo photos της ταινίας για την Barbie, που κυκλοφόρησαν στα social media, οι οποίες ήταν full of pink. Συγκεκριμένα, οι πρωταγωνιστές, Margot Robbie και Ryan Gosling, ήταν ντυμένοι στα ροζ με το look τους να γίνεται viral σε χρόνο dt.

https://www.instagram.com/p/Cq4jjh9IMNJ

Ακολούθησε μια total pink συλλογή του Οίκου Valentino με το ροζ να εξελίσσεται σε super hot color trend. Και τώρα έρχεται η Ελένη Μενεγάκη να σου κάνει την τέλεια πρόταση για το Πάσχα. Γιατί να μη διαφοροποιηθείς, λοιπόν, και να μην επιλέξεις ένα bold look με φούξια κραγιόν σαν αυτό που έκανε η παρουσιάστρια;

undefined

Η Ελένη, μάλιστα, όπως βλέπεις στη φωτογραφία, άφησε το φούξια κραγιόν να πρωταγωνιστήσει, διατηρώντας σε ήσυχους τόνους τα μάτια με χρυσή σκιά και διακριτικό μαύρο eyeliner.

Οι καλύτερες προτάσεις για φούξια χείλη

Αν δεν έχεις τόσο έντονο φούξια κραγιόν για το Πάσχα, προλαβαίνεις να το αποκτήσεις. Το πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων συνεχίζεται και στην παρακάτω gallery μπορείς να βρεις 5 πολύ σταθερά και bold φούξια κραγιόν για τα πιο εντυπωσιακά χείλη. Ας βάλουμε λίγο χρώμα στο look μας. Άνοιξη είναι, άλλωστε!