Exclusive! Το απόλυτο χτένισμα για το ρεβεγιόν με tips από τον Νικόλα Βιλλιώτη

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Exclusive! Το απόλυτο χτένισμα για το ρεβεγιόν με tips από τον Νικόλα Βιλλιώτη

Ο Νικόλας Βιλλιώτης επιμελήθηκε τα μαλλιά των μοντέλων για την πασαρέλα του Βρεττού Βρεττάκου και μας έδωσε αποκλειστικά, όλες τις λεπτομέρειες για να τα αντιγράψουμε στο ρεβεγιόν.

Οι αδυναμίες δεν κρύβονται… Ο Νικόλας Βιλλιώτης είναι ένα από τα λατρεμένα μας πρόσωπα, εδώ στο beauty department του Queen.gr, και αυτό το ξέρεις καλά. Είναι ένας μοναδικά ταλαντούχος artist για τον οποίο τα μαλλιά δεν είναι απλά τρίχες. Όταν λοιπόν ο Νικόλας Βιλλιώτης «ένωσε» το ταλέντο του με αυτό του Βρεττού Βρεττάκου το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε παρά να είναι amazing.

https://www.instagram.com/p/C1CeOinITqy/

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε παρά να επικοινωνήσουμε με τον Νικόλα για να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες του look. Είναι άλλωστε το ιδανικό χτένισμα για το ρεβεγιόν και το θέλουμε ΤΩΡΑ, με ή χωρίς τα φτερά. Να λοιπόν τι μας είπε…

IMG_9466-2.jpg

«Η έμπνευση του Βρεττού ήταν οι φωτογραφίσεις του Helmut Newton και όλες οι προσωπικότητες που στάθηκαν μπροστά από τον φακό του. Τα ρούχα είναι δυναμικά, sexy και το χτένισμα όφειλε να αντιπροσωπεύει αυτόν τον δυναμισμό. Δική μου έμπνευση ήταν η Paloma Picasso αλλά και το κίνημα του φεμινισμού, κυρίως τη δεκαετία του 70» μας είπε και συνέχισε.

IMG_9563-2.jpg

«Οι χωρίστρες που κάναμε ήταν ανδρόγυνες χωρίς όμως ανδρική αυστηρότητα, αλλά με γυναικείο δυναμισμό. Όλο το χτένισμα είχε πολύ αυστηρή γεωμετρία και υφές, τις οποίες μπορέσαμε να δημιουργήσουμε χάρη στα προϊόντα L’ Oréal Professionnel. Σε κάποια κορίτσια, η 70’s αναφορές ήταν πιο έντονες με το τύλιγμα στην χωρίστρα. Σε άλλα λιγότερο ενώ στις περισσότερες προσθέσαμε επιπλέον τούφες μαλλιών για μήκος, οι οποίες στο τέλος τους είχαν φτερά στρουθοκαμήλου» είπε και προσέθεσε…

IMG_9444-2.jpg

«Η αυστηρότητα του χτενίσματος κοντά στο κεφάλι και η χαλαρότητα στο τέλος με τα φτερά, συμβολίζουν τους αγώνες αλλά και την ελευθερία που κατέκτησαν οι γυναίκες» είπε ολοκληρώνοντας.

Εμείς βρίσκουμε το χτένισμα μοναδικό και στην πραγματικότητα πανεύκολο, αν βέβαια έχεις τα κατάλληλα προϊόντα L’ Oréal Professionnel. Ποια είναι αυτά; Σου λέμε ευθύς αμέσως. Για το πάνω μέρος του κεφαλιού, χρειάζεσαι ένα sleek αποτέλεσμα που θα σου το χαρίσει το TecNiArt Extreme Splash Gel Μαλλιων για Wet Look. Με αυτό και μία λεπτή χτένα, μπορείς να δημιουργήσεις τη χωρίστρα και το sleek αποτέλεσμα μέχρι τη βάση του αυχένα.

Untitled-1-8.jpg

Έπειτα, για κίνηση αλλά και υφή στο κάτω μέρος, θα χρειαστείς το TecNiArt Beach Waves Σπρεϊ Αλατιου. Θα δώσει στις τούφες σου κίνηση αλλά και ενδιαφέρουσα υφή που θα κάνει το τέλειο contrast με το sleek look στο υπόλοιπο κεφάλι. Αν έχεις κοντά μαλλιά, μπορείς απλά να αντιγράψεις το look όπως έκανε ο Νικόλας στα μοντέλα με καρέ από την πασαρέλα, παραλείποντας τα φτερά και το μήκος.

l-oreal-professionnel-tecni-art-beach-waves-150ml.jpg

Δεν ξέρουμε για εσένα, αλλά εμείς σίγουρα θα το αντιγράψουμε και ήδη έχουμε ξεκινήσει τις πρόβες για να το πετύχουμε στην εντέλεια. Καλά Χριστούγεννα Queens!