3 tips για να αποκτήσεις τα πιο juicy χείλη που είχες ποτέ με τρείς κινήσεις

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
3 tips για να αποκτήσεις τα πιο juicy χείλη που είχες ποτέ με τρείς κινήσεις

Τα ζουμερά, sexy χείλη δεν είναι παρά μόλις 3 βήματα μακριά. Διάβασε και θα καταλάβεις.

Τι είναι αυτό που θέλει κάθε beauty addict; Μην απαντήσεις, η ερώτηση είναι ρητορική. Τα κορίτσια που λατρεύουν την ομορφιά θέλουν πολλά και δεν μπορούμε σε ένα άρθρο να τα καλύψουμε όλα. Γι’αυτό θα μιλήσουμε για μία συγκεκριμένη beauty wish: Τα ζουμερά χείλη. Τα juicy χείλη βρίσκονται στη λίστα των περισσότερων beauties και για σήμερα αποφασίσαμε ότι το Advent Calendar μας θα αφιερωθεί σε αυτό το quest.

Deveaux-bbt-S23-039.jpg

Πώς λοιπόν θα αποκτήσεις juicy χείλη; Τρείς κινήσεις αρκούν και περιλαμβάνουν ένα lip scrub, ένα μολύβι χειλιών και ένα προϊόν-αποκάλυψη που έχουμε λατρέψει. Όσο για το χρόνο που θα πρέπει να αφιερώσεις… Δεν ξεπερνά το ενάμιση λεπτό se relax beauty! Έχουμε και λέμε λοιπόν…

Πρώτα απολέπιση

Όλα πρέπει να «χτίζονται» σε καλές βάσεις, και τα καθαρά, λεία και απολεπισμένα χείλη είναι η δική μας για σήμερα. Με το Coffee Lip Scrub της Frank Body μάλιστα, εκτός από απλή απολέπιση κάνεις και πολλά περισσότερα που θα μας βοηθήσουν στον στόχο μας. Βλέπεις, το συγκεκριμένο απολεπιστικό χειλιών περιέχει συστατικά που ενεργοποιούν την μικροκυκλοφορία του αίματος άρα κάνουν τα χείλη πιο ζουμερά.

sc.png

Μετά λίγο μολύβι

Το μολύβι χελιών δεν είναι μόνο για να σταθεροποιεί και να βάζει όρια για το κραγιόν. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να κάνεις τα χείλη σου να δείχνουν δαγκωμένα. Βάζοντας λίγο μολύβι στο περίγραμμα και σβήνοντας με τα δάχτυλά σου θα έχεις αυτό ακριβώς το εφέ, αρκεί να βρεις την τέλεια απόχρωση. Μην ανησυχείς, τη βρήκαμε εμείς, είναι το Gucci, Crayon Contour Des Lèvres στην απόχρωση Tendre.

gu.png

To μαγικό προϊόν

Ένα plumping προϊόν θα σε βοηθήσει πολύ αλλά όχι οποιοδήποτε Plumping προϊόν. Η αγαπημένη μας beauty addict Σουζάνα, δημιούργησε ένα προϊόν χειλιών που δεν περιορίζεται στο Plumping εφέ.

223611.jpg

Πλούσιο σε θρεπτικά έλαια και ενεργά συστατικά, το Hey Beauty! Lip Jelly είναι το must-have προϊόν για super glossy και ζουμερά χείλη, που προσφέρει ταυτόχρονα την άνεση ενός προϊόντος εντατικής περιποίησης. Είναι εμπλουτισμένο με πεπτίδια, υαλουρονικό οξύ και πολύτιμα έλαια και χάρη σε αυτά, σταδιακά, μειώνει τις λεπτές γραμμές στην περιοχή των χειλιών, ενώ επαναφέρει το φυσικό όγκο τους δίνοντας ορατό εφέ plumping, πλούσια ενυδάτωση και υγιή όψη.

Τρεις κινήσεις, τρία προϊόντα και μόλις λίγα λεπτά και τα πιο ζουμερά χείλη θα είναι δικά σου στις γιορτές αλλά και κάθε μέρα του χρόνου. Παρακαλούμε Queen, δεν κάνει τίποτα…